Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 435
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз също си заявих рибка от Супатерия.Къде точно е ресторанта,че ще пратя мъжът ми да я вземе? Някъде срещу библиотеката ли?

# 496
Аз също си заявих рибка от Супатерия.Къде точно е ресторанта,че ще пратя мъжът ми да я вземе? Някъде срещу библиотеката ли?
Да, точно до бившото заведение Трол (то сега е затворено) Май че е съвсем на ъгъла на Графа с Раковска, срещу библиотеката

# 497
Някой от тук опитва ли се да спазва постите?На мен не ми се отдаде с толкова дразнители покрай мен Simple Smile Сега видях и тази оферта и направо ми текнаха лигите.
Аз ги спазвам и такива цър-пър оферти ги гледам само с едно око!

# 498
СПЕЧЕЛИ тридневна екскурзия за двама до Румъния: замъците Пелеш, замъкът на Дракула, Синая, Брашов и Букурещ!
http://www.vipoferta.bg/o145afc5a
Скрит текст:
Ако е с Комфорт травел, препоръчвам и пожелавам да спечелите. Ние ходихме през април и беше чудесно, а най-хубавата изненада беше, че имахме чудесна екскурзоводка, мисля казваше се Елисавета, която не спря да разказва през целия път. Всъщност и да не я спечелите, ексурзията е около 130лв/човек и си заслужава парите отвсякъде. Не очаквахме такива красоти у съседите-румнъци  Peace
Някой ползвал ли е химическо чистене Аква прес в Младост 1а? имат оферта в Грабо, и се чудя  newsm78

# 499
  • София
Миналата година ползвах горното хим. чистене. За парите си и за не много изцапани дрехи - бива.
Тук в темите имаше много лоши отзиви за собственичката - крещяла, обиждла. Но при мене беше кротка, спази си срока за предаване.

# 500
  • София
Миналата година ползвах горното хим. чистене. За парите си и за не много изцапани дрехи - бива.
Тук в темите имаше много лоши отзиви за собственичката - крещяла, обиждла. Но при мене беше кротка, спази си срока за предаване.

Мнението напълно съвпада с моето!  Peace

# 501
  • София
СПЕЧЕЛИ тридневна екскурзия за двама до Румъния: замъците Пелеш, замъкът на Дракула, Синая, Брашов и Букурещ!
http://www.vipoferta.bg/o145afc5a
Скрит текст:
Ако е с Комфорт травел, препоръчвам и пожелавам да спечелите. Ние ходихме през април и беше чудесно, а най-хубавата изненада беше, че имахме чудесна екскурзоводка, мисля казваше се Елисавета, която не спря да разказва през целия път. Всъщност и да не я спечелите, ексурзията е около 130лв/човек и си заслужава парите отвсякъде. Не очаквахме такива красоти у съседите-румнъци  Peace
Някой ползвал ли е химическо чистене Аква прес в Младост 1а? имат оферта в Грабо, и се чудя  newsm78

Миналата година го ползвахме, обслужи ни някаква жена , нямам лошо впечатление от нея. Дадохме за почистване зимните си палта , върнаха ни ги все едно не бяха чистени. Не съм доволна изобщо

# 502
Супатерията е точно срещу спирката на трамваите посока "Евл.Георгиев".
Не е на самия ъгъл на Графа и Раковски, там има банка, но е след нея Simple Smile С големи, френски прозорци. Няма как да го сбърка, има си и голяма табела (която незнайно защо са я смъкнали от козирката и са я пльоснали директно над вратата на заведението).

И аз поръчах шаран заради препоръките тук. Хареса ми, че не трябва да се регистрирам в kiwi.bg и че мога да получа код за плащане направо по мейла.

# 503
  • София
Някоя да е ползвала ваучер за LPG в салон Noir?

# 504
За химическото чистене от Аквапрес - отидохме с ваучери с леля ми, което отначало провокира собственичката да се държи обидно, но прие дрехите. Имаше невероятни изисквания да отидем да си ги вземем точно в определен ден, след 5 следобяд, до следващия не можели да ги държат, защото имали много такива като нас, които искали за никакви пари да им изперат всичките дрехи. Е, отидохме, моите бяха готови, но не и на леля ми. На другия ден й направили забележка как може да ги слага в плик, при положение, че ги били изгладили, толкова ли не могла да отиде с кола.

Освен това, не съм и особено доволна от самото чистене, сравнено с други места.

# 505
И аз имах подобна история с Аквапрес-лелята се скара с мъжът ми и като взехме дрехите не изглеждаха особено чисти.
Ходихме в хотел Бор-Велинград с ваучер,прилично беше,но св Спас който е на същия собственик е многооо по-добър.

# 506
Редактирано!!!

В потребителски групи има специална тема за обсъждане на ваучерите във Варна.
Да, моя грешка!

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 11:08 от neo_geo

# 507
В потребителски групи има специална тема за обсъждане на ваучерите във Варна.

# 508
  • София
Момичета, има ли отзиви за студио Flèche, жк. Стрелбище ? От скоро пускат оферти и не знам дали е обсъждано.

Ето 2 активни.

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=15453&mid

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=15457&mid

И използвам случая да изразя тук (нямат и-мейл и не могат да се пишат коментари в Буено) негативното си мнение от масажа на гръб в този салон Шърмейн -

http://-spam129-Relaksirasht-klasicheski-masaj-na-grab-ili-masaj … Harmey-o1506.html

1. Масажът беше по-малко от 30 мин.
2. Масажистката в същото време отскачаше и до другото легло, зад 1 параван, защото си довършваше друга процедура.
3. Върна се и продължи с масажа с ледени ръце, което на едно затоплено тяло е ужасно неприятно, а и непрофесионално.
4. Беше супер изнервена, през цялото време се оплакваше как не е почивала от 3 дни и как шефката й пуснала толкова евтини масажи, а тя не можела да смогне.
5. В офертата имаше включена чаша чай, за който не посмях и да попитам...

Жалко, мястото е хубаво, но обслужването...

# 509
  • софия
Останах учудена от бързината, с която получих хартиени летящи фенери - има ги като оферта в Грабо (щерката ги иска заради филмчето за Рапунцел). Ще ги пробваме чак по Коледа, но исках да споделя коло бързо дойдоха - платих и след 2 дни бяха вече в София  Peace
И аз ги получих. Бързи и коректни. Всяка Коледа пускаме фенери Simple Smile Добре ми дойде офертата.

Общи условия

Активация на акаунт