Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 205
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Да и с мен беше учтива, много мила жена. Ако това е определящо за стоматолога ...

# 676
  • София
Аз да се оплача нашата чаша от Фуджи Про Фото , все още не е направена( бях поръчала 5 чаши, едната изгубена или ненаправена  , чака ме я вече 10 ден). Загубиха ме завинаги като  клиент. Да не говорим и за качеството.
малко извън темата, някои поръчвал ли е снимки онлайн. Има 2 сайта в които 10/15 са по 0.15 ст, едната фирма е варненска, другата не пише адрес  newsm78.
  Аз също не бих се доверила на стоматолог с ваучер. Имам чувството, че 4-5 постоянно си пускат там обяви . При моята стоматоложка е 25 лв, но поне съм сигурна в качеството , отношението и хигиената.

# 677
  • София
малко извън темата, някои поръчвал ли е снимки онлайн. Има 2 сайта в които 10/15 са по 0.15 ст, едната фирма е варненска, другата не пише адрес  newsm78.

Може би питаш за снимките.ком.  newsm78 Не съм поръчвала, но мисля, че знам къде ги правят и можеш да пробваш с 1-2 снимки. Има едно малко фото в сградите между Орлов мост и Университета. В локалното платно пред фотото има няколко техни коли с реклама за 15 ст на снимка. Явно с тях разнасят поръчките.

# 678
  • София
....
  Аз също не бих се доверила на стоматолог с ваучер. Имам чувството, че 4-5 постоянно си пускат там обяви . При моята стоматоложка е 25 лв, но поне съм сигурна в качеството , отношението и хигиената.

При Германов накрайниците са еднократни. Wink Сефте видях изобщо такива!

5 пломби имам при него също така, много съм доволна, много е внимателен, обяснява търпеливо включително за материала, който слага. Peace

# 679
  • София
Моя приятелка миналата година имаше проблем със зъбите и реши да пробва с ваучер. Беше много доволна от отношението на жената, но... дотам. Тъй като болката в зъба не спирала, ходила отново два пъти, но все я успокоявали, че трябва да мине време. Е, накрая отишла при изпитан стоматолог и се оказало, че така й е направила предишната зъболекарка зъба, че се налага да го извади! И сега тя като чуе за ваучер, й настръхва косата! Crossing Arms

# 680
  • София
Моя приятелка миналата година имаше проблем със зъбите и реши да пробва с ваучер. Беше много доволна от отношението на жената, но... дотам. Тъй като болката в зъба не спирала, ходила отново два пъти, но все я успокоявали, че трябва да мине време. Е, накрая отишла при изпитан стоматолог и се оказало, че така й е направила предишната зъболекарка зъба, че се налага да го извади! И сега тя като чуе за ваучер, й настръхва косата! Crossing Arms

Оф, като прочета нещо такова и ми пада пердето: "имаше проблем със зъбите",  "така й е направила предишната зъболекарка зъба, че се налага да го извади" - ама, какъв е бил проблема, кой какво е направил и кое НАИСТИНА е довело до ваденето, ние трябва да се доверим на кой какво си представя по случая...  Tired

# 681
  • София

Оф, като прочета нещо такова и ми пада пердето: "имаше проблем със зъбите",  "така й е направила предишната зъболекарка зъба, че се налага да го извади" - ама, какъв е бил проблема, кой какво е направил и кое НАИСТИНА е довело до ваденето, ние трябва да се доверим на кой какво си представя по случая...  Tired
Не смятам да влизам в подробности, просто фактът си е факт. А на теб забелязвам, че зъболекарските въпроси са ти много вътрешни. Не натрапвам мнение, нито правя реклама като теб, а споделям. Така или иначе всеки сам решава на кого да се довери, още повече, когато става въпрос за здраве. Всеки знае - парен каша духа. Peace

# 682
  • София
Не знам аз дали правя реклама, ама твоето "споделяне" също не е много читаво... Wink Като спомена, как да сме сигурни, че ти пък не си зъболекар, който много държи да смъква 80 лв за зъбен камък и се дразни от офертите???  Wink

# 683
  • На плажа
Момичета,моля за помощ...не съм ползвала до сега ваучери за колективно пазаруване,но сега попаднах на хубава оферта и искам да си купя ваучер,но....не е активен бутона "грабни ваучер".
Офертата е валидна все още,но като натисна бутона и нищо...каква може да е причината  newsm78
Ето и обявата http://evtinko.com/dvama-vav-velingrad-0z59z

# 684
  • София
При мен работи коректно. Като цъкнеш на "грабни", излизат 2 варианта, от които ти трябва да избереш единия и после следваш стъпките.

# 685
  • София
Не знам аз дали правя реклама, ама твоето "споделяне" също не е много читаво... Wink Като спомена, как да сме сигурни, че ти пък не си зъболекар, който много държи да смъква 80 лв за зъбен камък и се дразни от офертите???  Wink
Хайде стига спам с простотии.

# 686
Здравейте! Интересува ме някой купувал ли си е ваучер за 2 или 5 календара от книжарница "Дъга". Офертата беше в сайта deals.bg. Питам защото календарът трябваше да е готов до 5 работни дни след изпращане на снимката. Като преди това клиента одобрява дизайна. Днес е 5ят ден в който аз чакам ли чакам. Утре ще се обадя, но ми е интересно само мен ли са забравили Sad

# 687
  • София
....

Joy Joy, не са еднократни, просто са пакетирани в едникратни пликчета за стерилизиране. Къса се опаковката, а инструмента пак се стерилизира.

# 688
  • София
....

Joy Joy, не са еднократни, просто са пакетирани в едникратни пликчета за стерилизиране. Къса се опаковката, а инструмента пак се стерилизира.

Естествено, надали някой смята, че буквално се мятат в кофата (та те са метални и вероятно много скъпи)... Но пакетирането в стерилни пликчета не е много разпространено, а гарантира еднократно използване, когато се отваря пред очите ти.

ПП. Не съм се изразила ясно, но дори така, не разбрах кое те увесели толкова...

# 689
  • Плевен

Може би питаш за снимките.ком.  newsm78 Не съм поръчвала, но мисля, че знам къде ги правят и можеш да пробваш с 1-2 снимки. Има едно малко фото в сградите между Орлов мост и Университета. В локалното платно пред фотото има няколко техни коли с реклама за 15 ст на снимка. Явно с тях разнасят поръчките.
Аз съм ползвала ваучер за фото-книга и копиране на 50 бр. снимки от Хепифото, София. Много бързо пристигнаха и бяха страхотни и снимките и книгата - за 9.90 лв. беше офертата.

Общи условия

Активация на акаунт