"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 446
  • 540
  •   1
Отговори
# 195
Дарина ми е неприятен образ, чудя се Андрей след 'милото Миме' как се захвана с нея.

# 196
Не знам защо махнаха Мимето от сериала.

Вярно, много хора се оплакваха на фейсбук-страницата на Столичани, че не я харесват, била слаба актриса и какво ли още не.
Мимето и Андрей преминаха през 9-те кръга на ада, за да се съберат, а на края да се разведат така нелепо.  Sad
Не казвам, че в живота не е възможно да се случи такова нещо, но все пак не ми е приятно да го гледам на екрана.  Tired

# 197
И Даринчето не ми е много силна актриса... Ама общо взето не ме интересува тази линия

# 198
До колкото разбрах, на Мимито не й харесал договора и за това така.
Но явно и сценаристите не успяха да направят тази връзка интересна и за това се получи така.

Андрей като че ли по-малко ме дразни този сезон, но и не се застоява много на екран, та го преживявам.

Спас ме изкарва извън нерви! След целия панаир, с които изгони Йовка и бебето, сега за к'ъв реве и й прави сцени? Тотално луд! Егати грозните номера!

# 199
Спас ме изкарва извън нерви! След целия панаир, с които изгони Йовка и бебето, сега за к'ъв реве и й прави сцени? Тотално луд! Егати грозните номера!

При Спас ми хареса движението....беше ми писнало с иманярските истории.....Но мисля, че сега е време на осъзнаване - че е имал жена, семейство и не ги е оценил въобще...Дето се казва - пример за това какво е да ти дойде акъла после.....И затова така реве....Обаче....продължава да не виждам добра игра в Мъйнов.....Много, много го харесвам, очаквах по-добр

За Дарина.....Не ме дразни, смятам, че тази линия ще се развива.....Много ще заобича Славка Дарина след като разбере повече за нея.....А Андрей - не знам....не знам защо, но дали няма да излезе син на Коцето??? Вие как мислите?
Сега Дарина ми е по-симпатична от Мимито.....

# 200
четох интервю на Виолета Марковка за мизерното заплащане на актьорите в българските сериали. Там тя казваше, че за тези пари не иска да е на екран на всяка цена.
Не мога да намеря интевюто да ви дам линк.
Но явно Мимето не е била доволна от парите.

# 201
И Даринчето не ми е много силна актриса... Ама общо взето не ме интересува тази линия
Въобще, превъртам ги тях. И Юруков грознее от ден на ден. А с Мимето ми бяха толкова интересни.

# 202
  • ENGLAND
Мен Дарина много повече ми харесва от Мимето. Мимето 2-3 сезона хем обича Андрей, хем лъже Димо, накрая беше такава мека Мара с тоя французин, патка отвсякъде. А Дарина живота доста я е очукал, прави грвшки, но добре че Андрей я светна. И не се мята като риба на сухо между двама мъже. Много ще ми е интерсна срещата между майка и дъщеря.
Като гледам и стария Чаканов ще се уреди с две жени - младата политичка + новата снаха.

# 203
Като гледам и стария Чаканов ще се уреди с две жени - младата политичка.

Тези двамцата обаче...са ми много сладки....Чаканов хем има нужда така да му се вдига самочувствието от жена, хем Мая ще прозре някои истини за Таня.....Мисля, че биха могли да си бъдат полезни, и да се разделят като приятели. Не ги виждам като мъж и жена.....

# 204
Във връзка с предстоящият епизод:

Скрит текст:
Последно Таня и малката политичка всъщност двойка ли са?

# 205
  • София
Във връзка с предстоящият епизод:

Скрит текст:
Последно Таня и малката политичка всъщност двойка ли са?
Скрит текст:
Май да,  и то от времето когато е била малка Дарина, нали позна гаджето на майка си. Нещо не им е в ред тука кастинга. Та Дарина  изглежда връсничка .

# 206

При Спас ми хареса движението....беше ми писнало с иманярските истории.....Но мисля, че сега е време на осъзнаване - че е имал жена, семейство и не ги е оценил въобще...Дето се казва - пример за това какво е да ти дойде акъла после.....И затова така реве....Обаче....продължава да не виждам добра игра в Мъйнов.....Много, много го харесвам, очаквах по-добр

За Дарина.....Не ме дразни, смятам, че тази линия ще се развива.....Много ще заобича Славка Дарина след като разбере повече за нея.....А Андрей - не знам....не знам защо, но дали няма да излезе син на Коцето??? Вие как мислите?
Сега Дарина ми е по-симпатична от Мимито.....

И аз искам да споделя мнението, че Мъйнов показва много добра игра! Като един вечен оптимист аз все си мислех, че ще се съберат с Йовка и ще се оправят нещата м/у тях, нооо...- тц! Славея определено ще одобри, хареса и какво ли не новата кандидат снаха съвсем скоро  Mr. Green.  Обаче никога не съм се замисляла Андрей да се окаже син на Коцето...не ми се вярва сякаш. 
Лично аз Виолета Марковска не я харесвам никак, нито като жена, нито като актриса, нито в образа на Мимето. И Дарина ми е леко антипатично, но пред Мария е по-малкото зло.

# 207
  • Пловдив
Кой мисли стайлинга и по-скоро прическата на Андрейчо  ooooh! Никак не му отива Naughty
А и що трябваше да измислят така сценария,че Дарина да не може да има деца Rolling Eyes

Ще стане весело щом лъсне аферата на Майчето с Танчето Laughing Рангел как ще реагира? baby_neutral Радко ще има повод да му се подиграва...

И къв беше тоя апартавент дего се нанесоха Гълъбинка и Пацо?Нали преди живяха в друг,не беше тоя дето сега уж се подвизаваше Зоя newsm78

# 208
  • ENGLAND
И къв беше тоя апартавент дего се нанесоха Гълъбинка и Пацо?Нали преди живяха в друг,не беше тоя дето сега уж се подвизаваше Зоя newsm78

Преди те живееха при Константин, ама той ги изгони. Те поискаха жилище от него, но пък той им каза, че вече е дал на тяхното семейство и в него живее Зоя. И след като разкриха какво прави Зоя и я арестуваха, жилището и се освободи и сега те живеят там, това всъщност е апартамента даден на Пацо от брат му.

Като гледам на Рнгел почна да му върви, но очахвам да се срути с гръм и трясък.

# 209
Кой мисли стайлинга и по-скоро прическата на Андрейчо  ooooh! Никак не му отива Naughty
Стайлингът на Андрей е направо от 60-те, прилича на снимка от партийна книжка. Как я измислиха тази фризурка, на нищо не се връзва... Joy

Общи условия

Активация на акаунт