На море в Гърция 2013 - XI

• 73 700
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Ако някой е против, да каже сега или да замълчи завинаги!
 Sunglasses

Замлъквам завинаги, защото ме е яд, яд  #Cussing out  #2gunfire

# 526
  Гледам сега едни снимки във ФБ на мои роднини,които в момента са на Катерини. По бански на плажа. Пече слънце. Направо ми става лошо! Sad

# 527
  • София
  Гледам сега едни снимки във ФБ на мои роднини,които в момента са на Катерини. По бански на плажа. Пече слънце. Направо ми става лошо! Sad

Това е лоша шега някаква  Joy, монтаж  Wink

# 528
  Хич не ми се вижда да е монтаж, а пък като ги знам, не са моржове  Simple Smile! Ама ми е тъпо, та тъпо, че свърши лятото....

# 529
  • София
Да си призная в по-горния пост проявих хумор,но наистина не вярвам.Гледам снимки от днес на мои приятели във фейса от далеч по на юг в Гърция места и там си е меко казано дъждовно отвратително!

# 530
 veka, знам, че се шегуваш  Hug! Топло, студено, свърши лятото. Това е истината. Затова ми е криво.

# 531
  • София
Да си призная в по-горния пост проявих хумор,но наистина не вярвам.Гледам снимки от днес на мои приятели във фейса от далеч по на юг в Гърция места и там си е меко казано дъждовно отвратително!

А къде се намират? Аз почти всеки ден гледам снимки от едно пътешествие в Йонийско море. Само веднъж показаха буря, но вятъра често го споменават. Simple Smile  Все пак малкото хора от снимките са облечени лятно и то в снимките от днес. Ето снимки - да се порадвате и вие.   Wink

# 532
Ох, много са им хубави снимките на Любена и Кънчо. Аз наскоро мислих да пускам линк на Moonsailing, защото  хора питаха за лодки в темата...

Ама щом в Аргостоли вали и има буря, свършило е лятото, туйто. Иначе докъм 30 септември си беше жега на повечето места в Гърция. Сега застудя и там трайно.

# 533
  • София
Като стана въпрос за снимки, най-накрая успях да кача моите -
http://imageshack.us/g/1/10339374/

# 534
  • София
Ironic, бравос!

Таня, прекрасни са!

Скрит текст:
Тази година гадах за време по космопада на кучанка и заключих, че ще има голям студ и ранна есен и зима, милата започна да се скубе здраво още през август, а предсказанията се сбъдват вече  Sad

# 535
  • София
Ironic, снимките са прекрасни и дойдоха в най-подходящия момент, да стоплят малко душичките ни.  Hug Днес съм със зимното яке.  Whistling

Туцка....лоша работа. Студ ни налегна наистина. А ти зЕми малко пари да изкараш с тия гадателства, я виж колко верни се оказаха....за жалост.  Rolling Eyes

Таис, благодаря ти. Ама то пусто гръцки с три ходения летото не се учи.  Mr. Green ТрЕбе си редовно посещение.  Grinning

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 09:19 от dama

# 536
  • София
Ironic, чудесни снимки  Heart Eyes

Дама, тъкмо още един повод по-честичко да ходите в Гърция  Wink

Аз пак си разглеждах резервацията на Кефалония, и засега мисля да не я анулирам. Много ми се иска мъжът ми да възприеме идеята за Китнос/Андрос, обаче нямам големи надежди.. А как точно ще изкарам тунелите още не съм го измислила. Май ще питам една приятелка фармацевт какво може да ми предложи фармацевтичната индустрия като легална дрога  Mr. Green

Ето хотела (много ми харесва панорамния изглед)  Simple Smile
http://www.booking.com/hotel/gr/maria-anastasia-studios.bg.html? … 6812dff5fa4a30X19

# 537
  • София
Ironic, и аз да благодаря за чудесните снимки, които си споделила с нас. Определено са ми интерсна дестинация Скиатос и Скопелос.   bouquet

Tаис, това с тунелите не го разбрах.  newsm78 Къде е Китнос/Андрос и какви са тия тунели?

# 538
  • София
Неясно съм се изразила. Тунелите са до Кефалония, а на мен ми става лошо и получавам панически атаки когато съм в тунел/подземно пространство. Та ако ходим до там, ще търся някакво розово хапче, за да не се гътна на седалката  Crazy

Китнос и Андрос са най-лесно постижимите Цикладски острови, доста близо до сушата и съответно с нормални цени на билетите за коли. Към 60-70 евро излизаше за голяма кола и 2-ма възрастни. А магистралата Солун-Атина е много удобна и бърза за придвижване, та пътя от 800 км до там не е нещо особено, според мен  Peace

# 539
  • Пловдив
Незнам колко не е особено, един познат ( голямо куче е) ходи до там , но с автобус и каза , че пътя бил много тежък , доста хора едва издържали ... много се оплака.  За колко часа се взима трасето-на два пъти да речем?

Общи условия

Активация на акаунт