На море в Гърция 2013 - XI

• 73 658
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
№12 е, но това няма значение, градината е отпред и се вижда отдалеч. Къщата е най--забележителната в тази част на улицата, била на банкерската фамилия Губиделникови Grinning от тях освен готиното име произхожда и вечният израз "шуробаджанащина".

Само не разбрах, как ще се познаем? Grinning

# 646
  • София
Само да попитам - ако все пак времето е хладно, ще има ли възможност да се седне вътре? Извинявайте, но понеже доста кашлям ме е страх да не се доразболея тотално..

И аз се чудех как ще се познаем  Thinking

Анна Бел, ако размислиш, няма проблем да сте ни на гости с мъжа ти, диванът е достатъчно голям за двама  Simple Smile

# 647
  • София
Сядаме на масата на адвокатите и ще хвърляме по един боб Wink))

# 648
  • София
Ама нали с буркан тахан ... Grinning

# 649
 Аз ще нося кантар и метър, както казах  Grinning!

На мен за момента нещата ми се подреждат! Дано така да е и в следващите часове...

# 650
  • София
Мили момичета, аз утре нямам възможност да дойда, за което много ме е яд Sad Имам ангажимент в 4 и половина отпреди седмици, затова и не се включих в преброяването. Да си изкарате чудесно и да си помечтаете за прекрасната Гърция и за мен!

А за Икария - в плановете ми е, и то много Simple Smile

# 651
  • София
Таис не мисля, че ще е проблем да седнем и вътре. А за това как ще се познаем и аз се чудех. Аз съм закръглена (доооста) с руса коса почти до раменете, ще гледам да дойда от първите, но без метъра и кантарчето, щом Анабел ще носи   Mr. Green  Да вземем да носим по нещо, та да се познаем, примерно всеки да вземе по една ябълка   Laughing че с вестник е много изтъркано.
 Mur ми се губи нещо, не разбрах последно ще идва ли и тя, ако да, да пише на лични да се разберем от къде де я подбера с колата,че ми беше в махалата. Още някой от района Манастирски ливади, Бъкстон, Гоце Делчев, Красно село ако има да свирка.

# 652
  • Варна
Голям си подкокоросник. Ходих сега да купувам шипков мармалад.

Не съм подкокоросник , а 106 кг. лакомник , кулинар и любител готвач Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И изобщо не съм съгласен с Параход за кулинарния спамочат.Хубавото похапване и кулинарните изненади са прекрасна част от почивката без значение дали са кокореци в Захос,свински крачета в соев сос на пазар в ХонгКонг или пиле  пълнено със зеленчуци на жар след плаж в Сантос примерно Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 653
  • София
Момичета, аз съм с температура  Sad Толкова ме е яд, че нямам думи. Пожелавам ви страхотно изкарване и много снимки да направите..

# 654
А у нас детето е с кашлица и няма на  кой да я оставя.  ooooh!

# 655
  • София
Момичета , заминавам за Пловдив след малко и няма да успея да дойда. Приятно изкарване ви пожелавам   bouquet

# 656
  • София
Скъпи момичета, благодаря за прекрасната среща и на всички, които успяха да се появят. Аз лично изкарах чудесно, пожелавам си за в бъдеще още такива срещи и с по-голямо присъствие. Хубав и усмихнат ден на всички.

# 657
Хубаво е, че срещата се е осъществила  Simple Smile Ако бях от София, нямаше да пропусна. Мисля си, че лятото на гръцка територия, ще ни е по-лесно да се съберем повече желаещи  Laughing

# 658
И аз много се радвам, че успяхме да се посъберем и видим ....макар и в леко камерен състав  Grinning и се надявам следващата среща да е по-многобройна  Peace

# 659
  • София
Много ми е тъпо, че не успях да ви видя  Sad Ще чакаме снимки, дано сте направили..

Аз съм трети ден на АБ и ми е супер зле. Утре отивам пак при джипи-то и ще настоявам за снимка..вече едва дишам от болка в гръдния кош. Просто ми писнА вече тотално..
Извинявайте за спама, момичета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт