На море в Гърция 2013 - XI

• 73 519
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Виното - Мосхофилеро Бутари.
За присъствалите на срещата Grinning Всъщност обичайният вид на бутилката е този  
, но може да има и от другия.

Останалите ги чакаме следващия път! Както стана дума снощи - напролет, с картата и тефтерчетата с маршрутите!

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 17:54 от Параход

# 661
Приятно ми беше да се  запознаем  момичета. Хубаво е да си сред съмишленици.
Параход, ще погледна за виното в "Бакалия"- видях, че се произвежда в Пелопонес, а повечето им продукти са от там/май и собственикът/. Между другото, тъмната им маслинова паста е с отличен аромат.

# 662
  • София
Девойчици   bouquet

Ако забравите да си закупите от туй винце, последна възможност ви дава т.нар Фри шоп на българо-гръцката граница, цена около 6,50 евро /да не е без нищо включването ми.

# 663
Moмичета, радвам се че сте прекарали добре. Следващия път се надявам и аз да се включа  Hug
тодоричка, шанса да успея за вчера следобед беше минимален и затова не се обадих, но ти благодаря все пак.

# 664
  • София
Както стана дума снощи - напролет, с картата и тефтерчетата с маршрутите!
Хехеее, като се прибрах мъжът ми ме попита същото "Начертахте ли маршрутите за догодина?"  Mr. Green
Съжалявам, че минах само за малко, но ми беше изключително приятно да се запознаем.   bouquet

# 665
  • София
Малко гледки от Мани, Пелопонес. За да не спираме да мечтаем Simple Smile
http://mydesignstories.com/mani-greece-untouched/

# 666
  • София
Ех, тераската с масичката и портокаловите сокчета направо ме разби. Crazy Искам да съм там...тук ми е студено, особено сутрин.  Sad

# 667
Да пораздвижа малко темата, а и защото постоянно има въпроси по темата:

http://www.dnevnik.bg/biznes/potrebiteli/2013/10/23/2167090_s_pr … rdi_-_grajdanska/

# 668
  • София
Време беше! Наистина полезна информация.

# 669
Във всеобщ интерес, добавям скорошната тема за плюскане от готварския, която може би не всички са открили все още - Гръцка кухня.

Ама не се юркайте сега всички натам и тая тема да я завършим по 1-ви май Grinning

# 670
  • София
Ха ха, аз ще се запиша, а тази темичка ще я топлим и през зимата, сигурна съм Simple Smile

# 671
  • София
Параход, благодаря   bouquet Аз съм пишман готвач, мразя да готвя и гледам да го правя рядко, но тук вече се заинтригувах  Wink

Темичката ще си ни топли, чака ни дъълга зима..

Снимките от Мани бяха прекрасни  Heart Eyes

# 672
  • Варна
Във всеобщ интерес, добавям скорошната тема за плюскане от готварския,

При последното ни ходене в Гърция хапнахме нещо много вкусно , ако някой се сеща как се казва  и по точна рецепта нека се включи.Представлява палачинки завити като сарми с ориз и кайма , залети с бешамел и запечени във фурна.
Пак не знам как се казва и точните рецепти , ако някой се сеща нека се включи.Явно по технологията нА мусаката сме яли гозби при  което картофите и/или и патладжана са за заменени с ориз , ориз+булгур или критараки.

# 673
  • София
Снимките на Мани наистина бяха прекрасни както каза Тайс, но аз не го намерих ТОВА Мани. Намерих други две Thinking Срам не срам Embarassed, дайте някакви координати къде е аджеба, моля!

# 674

Общи условия

Активация на акаунт