Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 398
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Тая вечер никакви ви няма ...  Mr. Green

# 391

Здравей Рени! Ето ме - тази вечер излизах, като се върнах отплеснах у нас с други неща и чак сега успях да седна. Гледам нашите мъже лакомници Синан и Мурат са с равен брой гласове ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 392
Зад кадър, леле, колко много излизат този сезон..  Mr. Green

Благодаря ти! HugПрекрасни са особено Бузе. newsm76 Та това си е чист рекорд,преди чакахме доста докато пуснат зад кадър като тези с Зейнеп и Гамзе от 7 сезон

Може да има снимки,но да не сме ги видели, в последно време доста качихме..  Rolling Eyes Mr. Green

Супер е, че започнаха да пускат повече снимки зад кадър ... Hug

# 393
Мурат; Пребивам някакъв човек от ревност, а ти се радваш? А иначе, аз съм бил дивак, така ли? Дивак ..  Joy Joy Joy

Зейнеп; Точно така, моят дивак ..  hahaha hahaha hahaha

Благодаря ти, че ни го припомни! Колко съм се смяла нямаш си напредстава

Уникален момент между Мурат и Зейнеп - толкова са готини и сладки. Голям смях падна с тях - и като започнаха да се гонят. Сладури и половина - тук ясно си личат истинските им чувства ... smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 394
Здравейте!  Simple Smile Скоро не можах да влизам , чак сега успях , съжалявам .. Много сте изписали , докато ме е нямало ..  Laughing

# 395
Здравейте!  Simple Smile Скоро не можах да влизам , чак сега успях , съжалявам .. Много сте изписали , докато ме е нямало ..  Laughing

Здравей.  Hug Ох, аз съм като смазана в момента.  Mr. Green

# 396
Стара снимка, зад кадър на Гамзе.  Peace

# 397

Здравей Рени! Ето ме - тази вечер излизах, като се върнах отплеснах у нас с други неща и чак сега успях да седна. Гледам нашите мъже лакомници Синан и Мурат са с равен брой гласове ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дааа.  Mr. Green

# 398
И нова зад кадър..   bouquet

# 399
При тази, която са Мурат и Зейнеп, Семин Гюнес ли е?  Mr. Green

# 400
При тази, която са Мурат и Зейнеп, Семин Гюнес ли е?  Mr. Green

Същата! Mr. Green  Тя преди беше писала в twitter-а си, че ще играе в сериала с епизодична роля.  Laughing Дори е с истинското си име - нарекоха я Семин ...   Hug

# 401

Здравей.  Hug Ох, аз съм като смазана в момента.  Mr. Green

Здравейте и от мен! Вярно, че днес е първия учебен ден ...  Peace

# 402
Душици, честит първи учебен ден! 100% Всички сме много радостни!  Joy :

# 403
Стара снимка, зад кадър на Гамзе.  Peace

Гамзе е прекрасна - благодаря за снимката ...  Two Hearts newsm76 smile3525

# 404

Страхотна снимка на Уур - отзад се вижда  режисьора на сериала Орхан Ууз ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт