Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 567
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Вчера писах на Зейнеп Бешерлер и й изпратих 2 съобщения. Поздравих я и за предстоящата сватба. Днес сутринта Зейнеп ми отговори и ми изпрати целувки. Много съм щастлива - страхотна е ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts

Ето съобщенията с превод ...
newsm76

Здравей Зейнеп! Поздравления за предстоящата сватба. Ще поканиш ли Берк и Чаала? Знам, че сте големи приятели ...  Много искам да ви видя заедно. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Целувки от България Simple Smile

Роси, благодаря ти. Много те целувам
Роси много се радвам за теб

Роси много се радвам за теб  Simple Smile Simple Smile

Много ви благодаря ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Радвам се, че и тя ти отговоря, покрай теб, научиха и за българия.  Mr. Green Heart Eyes

# 151
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=593613764000884&set= … ype=3&theater ...зазяпах се....той ми е слабост,тук има много снимки,ако вече са побликувавани моля да ме извините Heart Eyes

Благодаря ти за линка! Сега ще разгледам снимките. Значи на теб слабост ти е Уур - супер ...  smile3525 newsm76 Two Hearts
слабост ми е даааааа Simple Smile))))))) Heart Eyes Heart txtloves newsm76

ДОЛУ РЪЦЕТЕ!!  Mr. Green

# 152
http://www.youtube.com/watch?v=mtJGJP50zNw ето ви една прекрасна Зайнеп Simple Smile

# 153
Рени сигурно те са знаели нещо за България, макар и малко. Все пак сериала им се излъчва и у нас....

# 154
# 155
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=593613764000884&set= … ype=3&theater ...зазяпах се....той ми е слабост,тук има много снимки,ако вече са побликувавани моля да ме извините Heart Eyes

Благодаря ти за линка! Сега ще разгледам снимките. Значи на теб слабост ти е Уур - супер ...  smile3525 newsm76 Two Hearts
слабост ми е даааааа Simple Smile))))))) Heart Eyes Heart txtloves newsm76

ДОЛУ РЪЦЕТЕ!!  :mrgreen хахах

# 156
# 157
Като гледам анкетата, Синан води.......

# 158

Ми днеска не го ли видя, като погледна баницата му светнаха очите и се облиза, заслужава го.  Joy

# 159
Като за начало, искам да благодаря на Джули - темата е невероятна. Two Hearts
Благодаря на всички за снимките, новините, колажите и подписите, чудесни са. Hug Роси, много благодаря и за разяснението със случая с Берк. Чудесно е, че случаят не е толкова сериозен и е значително по-добре. Много се радвам. dance  Kissing Heart

Ето една снимка от мен от днешния епизод на ХайдарБерк. Съжалявам, че е само една, но ми я прати една приятелка. Hug Но пък е такъв сладур, особено с тези очилца. Two Hearts

http://tinypic.com/r/f0ryit/5

Хай, Мими ;д

Хахах и на мен много ми харесва тук, а и без тях е много сладко това дете.. ♥♥

# 160

Ми днеска не го ли видя, като погледна баницата му светнаха очите и се облиза, заслужава го.  Joy
Днес не можах да го видя, но не се и съмнявам, че е така  Mr. Green Mr. Green

# 161

яде момчето като разпрано.......лельо Суат има ли още едно прче Simple Smile))))))))))))))))))

# 162
Ей защо не пишете? Дайте някаква тема около сериала да обсъдим...Какво ще кажете?

# 163

яде момчето като разпрано.......лельо Суат има ли още едно прче Simple Smile))))))))))))))))))

О днес моето момче добре си похапна. Даже вика - може ли още една чаша айрян, че много ядох, да си прокарам. После пък - като другите искаха да си ходят - Синан вика: нека поостанем още малко. Искаше още да си похапне. Накрая се тупаше доволно по корема - ще го изям ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Two Hearts  love001  txtloves

# 164
Убедена съм, че Синан добре си е похапнал днес..

Общи условия

Активация на акаунт