Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 491
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Вчера писах на Зейнеп Бешерлер и й изпратих 2 съобщения. Поздравих я и за предстоящата сватба. Днес сутринта Зейнеп ми отговори и ми изпрати целувки. Много съм щастлива - страхотна е ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts

Ето съобщенията с превод ...
newsm76

Здравей Зейнеп! Поздравления за предстоящата сватба. Ще поканиш ли Берк и Чаала? Знам, че сте големи приятели ...  Много искам да ви видя заедно. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Целувки от България Simple Smile

Роси, благодаря ти. Много те целувам
Роси много се радвам за теб  Simple Smile Simple Smile
И аз много се радвам, жалко че не е отговорила на въпроса ти  Crossing Arms Hug

Как съм го пропуснала. ooooh! Роси, много се радвам, че Зейнеп ти е отговорила. Two Hearts Надявам се да покани целия екип, но ще видим като пуснат снимките. Голяма си късметлийка. Hug

# 226
Как, може нещо толкова красиво, да се хване с този.

Гамзе е прекрасна! Но нищо не зависи от нас - те сами избират с кого да бъдат. Ние само може да се надяваме нещата да се променят ...  thumbsup
На мен така ли ми се струва,че има много самодоволна усмивка и има нещо в очите му,което ме кара да не му вярвам много,много.Сякаш е получил това,което иска.

# 227
От няколко дни влизам в Инстаграм, но чак сега забелязах, че Илкер Иен (Явуз) ме е последвал. dance Страшно много се радвам. Не мога да повярвам, на седмото небе съм. Two Hearts Но повече ме радва фактът, че е харесал снимка на Гребната база, т.е намира градчето ми, а и България, за красиви места.  grinning039

Уау, това е страхотно Мими - много се радвам за теб. Ти го заслужаваш. newsm44 Браво на Илкер Иген/Явуз - явно си му направила добро впечатление и те е последвал ...  Two Hearts newsm76 Two Hearts Значи е харесал и твоя снимка на градчето ти - уникално ...  Heart Eyes ppp  Hands Clap

Само да попитам ти от къде си? Къде се намира тази гребна база?  Hug

Отново поздравления от сърце - радвам се за теб ...
  smile3525  Kissing Heart  love001

# 228
Вчера писах на Зейнеп Бешерлер и й изпратих 2 съобщения. Поздравих я и за предстоящата сватба. Днес сутринта Зейнеп ми отговори и ми изпрати целувки. Много съм щастлива - страхотна е ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts

Ето съобщенията с превод ...
newsm76

Здравей Зейнеп! Поздравления за предстоящата сватба. Ще поканиш ли Берк и Чаала? Знам, че сте големи приятели ...  Много искам да ви видя заедно. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Целувки от България Simple Smile

Роси, благодаря ти. Много те целувам
Роси много се радвам за теб  Simple Smile Simple Smile
И аз много се радвам, жалко че не е отговорила на въпроса ти  Crossing Arms Hug

Как съм го пропуснала. ooooh! Роси, много се радвам, че Зейнеп ти е отговорила. Two Hearts Надявам се да покани целия екип, но ще видим като пуснат снимките. Голяма си късметлийка. Hug

Много ви благодаря! И аз се надявам Зейнеп да покани хората от екипа ...  Two Hearts  love001 Two Hearts Колкото до това, че не е отговорила на въпроса ми за Берк и Чаала - това няма значение. Аз пратих 2 съобщения едно подир друго и тя е отговорила след второто. Важното е, че ги е прочела и знае, че много искам да ги видя там.  txtloves txtloves txtloves Пък и няма как да ми каже просто така.  Wink Надявам се да ни изненада и да видим Берк и Чаала, както и останалите там ...  Praynig   Kissing Heart Two Hearts

# 229
Намерих една невероятна снимка на Чаала - толкова е готина, сладка и чаровна. Има изумителна усмивка. Обожавам я ...  smile3525 Two Hearts  love001 txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

# 230
От няколко дни влизам в Инстаграм, но чак сега забелязах, че Илкер Иен (Явуз) ме е последвал. dance Страшно много се радвам. Не мога да повярвам, на седмото небе съм. Two Hearts Но повече ме радва фактът, че е харесал снимка на Гребната база, т.е намира градчето ми, а и България, за красиви места.  grinning039

Мими, снощи видях, че те е последвал, намерих ти случайно инстаграма и честито.  Mr. Green Hug

# 231
Гамзе е прекрасна! Но нищо не зависи от нас - те сами избират с кого да бъдат. Ние само може да се надяваме нещата да се променят ...  thumbsup
[/quote]
На мен така ли ми се струва,че има много самодоволна усмивка и има нещо в очите му,което ме кара да не му вярвам много,много.Сякаш е получил това,което иска.
[/quote]

Като не можеш, да кажеш нещо хубаво, не казвай нищо...

# 232
Намерих една невероятна снимка на Чаала - толкова е готина, сладка и чаровна. Има изумителна усмивка. Обожавам я ...  smile3525 Two Hearts  love001 txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

Уоу, не я бях виждала, много хубава снимка.  Hug 100 каратова усмивка.  Mr. Green

# 233
Извинявайте,че вчера не бях много активна. Hug Благодаря за всички снимки,които сте качили.Музо и Месут са страшни,натрупаха фенове във фейса. Mr. Green Heart Eyes
Снимките на Гамзе с Мерт хъх стават,ама той- не.http://tvnovellas.blogspot.com/2013/09/09-15-2013.html#more Вижте тук какво са писали за двамата. #2gunfire

Здравей.  HugТака е много са яки.  Mr. Green Да продължава щастието на Гамзе и Мерт....

# 234
Добро утро и от мен!  Laughing
Роси , надявам се , че наистина Зейнеп ще покани Берк и Чаала .  Simple Smile
Мими , радвам се за теб Hug
Снимката на Чаала е прекрасна!  Heart Eyes

# 235

Добро утро!  Mr. Green

Ще видим на 5-ти Октомври, кого ще покани ..  Heart Eyes

# 236

Роси благодаря ти за снимката на Чаала. Както винаги е невероятна..

# 237

Добро утро!  Mr. Green

Ще видим на 5-ти Октомври, кого ще покани ..  Heart Eyes

Да , ще стане ясно .. Ще има и снимки ..  Laughing

# 238
Благодаря ти за снимката..

# 239

Уоу, не я бях виждала, много хубава снимка.  Hug 100 каратова усмивка.  Mr. Green

Така е! Чаала е невероятна ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт