Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 835
  • 524
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Това олио е нещо тип течни кристали ли?

# 151
  • Велико Търново

Иска ми се повече техни неща да пробвам. НО бавно. Без натрупване. Peace

Една от най-добрите серии,които продаваме в аптеката Simple Smile
Млякото за коса и шампоана от серията ,която е показала копче са вълшебни.
По принцип има мостри,така,че питайте Hug

# 152
Използвам този шампоан против пърхот и забелязвам положителен резултат

# 153
jenito1968, може ли да кажеш от точно кой продукт взимаш?
На капсули? Какво количество дневно?

Това ли е?
Lactoflor BioPlus Probiotic+Fibers* 90 caps.With four carefully selected strains:
http://www.ebay.com/itm/Lactoflor-BioPlus-Probiotic-Fibers-90-ca … ins-/221176210638

Да, този го пия в момента, но започнах първо с таблетките. Тях ги пих около месец, месец и половина и след това си взех капсулите  Peace
Като количество, 5-6 капсули. До обяд вече съм изпила 2, след обяд една или две, след вечеря и после преди да си легна  Peace В началото ми беше малко трудно да си го създам като навик и затова го държах на нощното шкафче и в чантата Simple Smile) Сега вече имам навика и нямам проблеми къде е.

# 154
Омагьосана съм буквално от този продукт за коса!
Сложи в малкият си джоб всички познати ми и използвани финиши за коса, барабар с Коприната на Чи!! ooooh!
Нужни са само две натисканията на помпата като количество за дължината на цялата коса. Прави косата мека, ефирна и нежна! Не мога да спра да я пипам! Mr. Green Heart Eyes Hug
Скрит текст:
WHAT IT IS:
 A finishing and styling oil

WHAT IT DOES:
 Smooths and adds shine

KEY INGREDIENTS:
 Roucou oil (conditioner)

HOW IT FEELS/SMELLS/LOOKS:
 This watery oil has a leafy vanilla scent.

WHY WE LIKE IT:
 Proof that oil needn't equal grease, this formula softens hair and adds just a subtle hint of polish. You can also use it before bed as an overnight conditioning treatment: Just spritz it on fingers and run them through strands, starting a few inches from the roots.

AWARDS:
Best of Beauty 2012
[/quote]
Давинес Peace Продава се в аптеките, аз съм доволна от енергизиращия им гел за коса Peace

Може и да греша, но точно този продукт не го видях на българския пазар.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 12:05 от Glamur

# 155
  • София
Да, доста е труден за откриване, защото не към масовите серии. Имаше 2бр в аптеката в Мл.4.
Следващият път-беше една последна, която взех.
Похвалих го на много приятелки и колежки около мен и питахме в аптеката, казаха, че не е познат продукт и малко се търси от хората, но и малко се предлага от колегите им фармацевти, като цяло. Wink Очакваха зареждане сега по празниците пак с него. Аз го следя, защото съм обещала да го взема, когато се появи отново в аптеката на колежка моя в отпуск
Апропо вчера след измиване на косата, отново се "върнах" към коприната на Чи за да потвърди съмнението ми, след това мое ново откритие, че са си обикновени кристали за коса, продавани под, уж, професионална марка козметика за коса, но с по-скъп аромат, да го наречем от другите, продавани в масовата търговска мрежа.

Правилният линк към продукта в амазон е по скоро този. Продуктът е 135мл точно като грамаж, показаният в горният линк е за по-голяма доза.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 11:17 от kopche

# 156
А каква е цената в аптеката за 135 мл.?  bouquet

# 157
  • София
Около 25лв. +/-. Peace

# 158
bioten избелващ, bioten skin repair antiwrinkle@firming + същата серия околоочен

# 159
От няколко месеца пия Лактофлор: http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=210725 и резултата е страхотен. Ходя редовно до тоалетна, свалих три килограма, чувствам се добре и стомаха ме боли все по рядко. Препоръчвам  Peace

# 160
От няколко месеца пия Лактофлор: http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=210725 и резултата е страхотен. Ходя редовно до тоалетна, свалих три килограма, чувствам се добре и стомаха ме боли все по рядко. Препоръчвам  Peace

И аз съм го пила и съм оставала много доволна.Хубавото е, че попомага и имунната система.

# 161
Подкрепям и аз лактофлор с всички крайници!  Grinning

# 162

И аз съм го пила и съм оставала много доволна.Хубавото е, че попомага и имунната система.

Да, наистина влияе много добре и на имунната система  newsm10

# 163
Момичета, препоръчайте ми нещо за свиване на пори. С нормална към суха кожа съм

# 164
Не съм babyeyes, но мога да дам малко информация.
Тъй като майка ми имаше много тънки и чупливи нокти, прочетох поста на babyeyes и и поръчах заздравителя от тук: http://microcell.bg/%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D … E-micro-cell-2000

Има ефект и аз мога да го кажа вече!  Peace

Micro Cell 2000 ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ Nail Repair гланц, 12мл. 26.20 ??? този ли е

Общи условия

Активация на акаунт