Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 815
  • 524
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Има ли нещо ефикасно против петна по лицето от пъпки?
Зко става дума за акне:

Сутрин и вечер се мие лицето с това. Много е важно да се мие редовно. През 2-3 дни се намазва тънък слой на предварително измито и изсушено лице. Чака се да изсъхне и се отмива с масажни движения. Има отличен ефект. И после трябва нещо леко и хидратиращо да сложи. Обаче тук вече не мога да препоръчам...

# 391
Да, аз също мога да похваля таблетките Лактофлор. В комбинация с правилен хранителен режим и много позитивни мисли, вършат чудеса.  bouquet

И аз ги похвалвам. Благодарение на Лактофлор синът ми на 2 пъти пребори ентеровирус в рамките на 1 ден, а аз излекувах вагинална кандидоза. Последното е потвърдено от лекар  Peace
Това е страхотно! Аз пих Лактофлор, но само 1 месец и не забелязах никакъв позитивен ефект. Може ли малко повече инфо колко и как сте пила Лактофлор, за да повлияе така добре на кандидозата? Мерси Simple Smile

# 392
Аз съм много доволна от крем за ръце Зима

# 393
  • Перник
Да, аз също мога да похваля таблетките Лактофлор. В комбинация с правилен хранителен режим и много позитивни мисли, вършат чудеса.  bouquet

И аз ги похвалвам. Благодарение на Лактофлор синът ми на 2 пъти пребори ентеровирус в рамките на 1 ден, а аз излекувах вагинална кандидоза. Последното е потвърдено от лекар  Peace
Това е страхотно! Аз пих Лактофлор, но само 1 месец и не забелязах никакъв позитивен ефект. Може ли малко повече инфо колко и как сте пила Лактофлор, за да повлияе така добре на кандидозата? Мерси Simple Smile

Аз ги пих около седмица по 6 капсули на ден - двойна доза, след това - седмица по 3 на ден.

# 394

Аз ги пих около седмица по 6 капсули на ден - двойна доза, след това - седмица по 3 на ден.
Значи по 6 на ден за седмица, а после колко седмици ги пихте по 3 на ден? На гладно преди ядене, нали? Simple Smile

# 395
  • Перник
...
Значи по 6 на ден за седмица, а после колко седмици ги пихте по 3 на ден? На гладно преди ядене, нали? Simple Smile

Още около седмица по 3 на ден. Пиех ги, когато се сетя  Embarassed

# 396
...

А после защо прекъсна пиенето? В смисъл този ефект само с тези 2 седмици пиене ли е? Simple Smile

# 397
  • В една слънчева къща...
Аз пиех по една таблетка от дъжд на вятър. На една профилактична микробиология ми излезе резултат: "масово лактобацили" Crazy. Според мен наистина са ефективни  Peace

# 398
  • Перник
...

А после защо прекъсна пиенето? В смисъл този ефект само с тези 2 седмици пиене ли е? Simple Smile

Да, с 2 седмици пиене. Спрях, защото проблемът изчезна, бях на лекар, тя потвърди, че всичко е наред, успокоих се и започнах да забравям да си пия капсулките. Crazy

# 399
От кои по-точно сте доволни:
http://lactoflor.bg/
LACTOFLOR BIOPLUS КАПСУЛИ или LACTOFLOR PROBIOTIC

# 400
Доволна съм и аз от Лактофор.  Simple Smile

# 401
  • Перник
От кои по-точно сте доволни:
http://lactoflor.bg/
LACTOFLOR BIOPLUS КАПСУЛИ или LACTOFLOR PROBIOTIC

Аз от Пробиотик.

# 402

Ползвам го от скоро. Мажа се само вечер, т.к. маслото е доста мазно и не попива бързо в кожата. Слагам 2 капки на цялото лице и шията. Уж масажирам известно време, ама ... трудно си попива. То си е олио направо. За ефект от него е рано да давам отзиви. 90% от състава му е масла, както може би си видяла, така че, предвид отсъствието на много химия, не очаквам чудото да стане бързо Simple Smile Но аз за 2 месеца успях да поизчистя (не на 100%) петната си с избелващия на Скин Докторс.

# 403
  • Щастлива мама на 3 слънца

Ползвам го от скоро. Мажа се само вечер, т.к. маслото е доста мазно и не попива бързо в кожата. Слагам 2 капки на цялото лице и шията. Уж масажирам известно време, ама ... трудно си попива. То си е олио направо. За ефект от него е рано да давам отзиви. 90% от състава му е масла, както може би си видяла, така че, предвид отсъствието на много химия, не очаквам чудото да стане бързо Simple Smile Но аз за 2 месеца успях да поизчистя (не на 100%) петната си с избелващия на Скин Докторс.
Това е много хубав продукт

# 404
Аз съм доволна от този шампоан и балсам. Косата ми е къдрава и я сресвам само под душа като я мия. Много се заплита, но с тези 2 продукта ми е много по-лесно разресването и не е толкова болезнено като преди.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт