Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 856
  • 524
  •   1
Отговори
# 330
Копче, пробвай да смениш лакочистителя.

# 331
  • София
Аз наскоро си взех класически ацетонов от Лили.
Досега смених не знам си колко. От гел лако-почистващи-професионални, през зеленият мазньоч от Лили, през Есенсовските и се върнах на чист ацетон. Не видях от никой от тях промяна. Може би само на CND професионалният ми хареса най-много! Чисти с един замах и мирише божествено!

# 332
За всички, които шпреди седмица някъде ми помогнаха за инзора на крем за ръце, да кажа . че се спрях на

И наистина съм очарована. +1 и от мен, ако някой се чуди  newsm10
Обожавам този крем!!!!

# 333
Органичен растителен сапун с масло от ший и бабасу - от Ботаникус (чешка био козметика). С него си мия грима вечер ,лицето не се изсушава и не дразни кожата и очите.Трета година ползвам тези сапуни и много ги харесвам за  проблемната ми и чувствителна кожа.Стува 13лв.,но е много икономичен-1-2 за година.

# 334
Тоника на Биотрейд Пюър Скин / Pure skin - с алфа и бета хидрокси киселини- освежава и избистря  видимо тена и маха съществуващите пъпки много бързо, намалява появата им значително, изсветлява останалите след тях петна сравнително бързо и определено ефективно.

# 335
Тоника на Биотрейд Пюър Скин / Pure skin - с алфа и бета хидрокси киселини- освежава и избистря  видимо тена и маха съществуващите пъпки много бързо, намалява появата им значително, изсветлява останалите след тях петна сравнително бързо и определено ефективно.
Наистина ли има този ефект, след колко време го забеляза, че сега им разглеждам страницата и се чудя какво да си взема. Кожата ми е смесена, на 30год., нямам да боря бръчки, по-скоро някакъв след-родилен пубертет по лицето Simple Smile
Ако някой е имал или има сходен проблем моля за препоръчки Wink

# 336
Тоника на Биотрейд Пюър Скин / Pure skin - с алфа и бета хидрокси киселини- освежава и избистря  видимо тена и маха съществуващите пъпки много бързо, намалява появата им значително, изсветлява останалите след тях петна сравнително бързо и определено ефективно.
Наистина ли има този ефект, след колко време го забеляза, че сега им разглеждам страницата и се чудя какво да си взема. Кожата ми е смесена, на 30год., нямам да боря бръчки, по-скоро някакъв след-родилен пубертет по лицето Simple Smile
Ако някой е имал или има сходен проблем моля за препоръчки Wink

Поради мързел не съм го използвала известно време и сега имам пъпки Crazy
Мога да си направя една снимка сега и още седем след всеки ден който съм го ползвала (ще гледам да са поредни дни и да не включвам друго освен ежедневната грижа). Така е най- сигурно да се види как действа, щото иначе е много субективно.
Иначе- толкова след седмица има видим резултат. Ако искаш изчакай да видим както ще покаже фототеста Blush  
(Довечера започвам да го ползвам  Flutter )

# 337
Ефекта от този тоник на биотрейд ми звучи страхотно, като на магия. Имам нужда от точно такъв продукт.
Наистина ли се справя с тези проблеми-акне, петънца, избистря тена-колко дълго го използва, остава ли ефекта после или постоянно трябва да се ползва?

# 338
След седмица всекидневно нанасяне ще пусна снимки за сравнение преди/ след, така най- добре ще се види как/колко/ дали действа. Вече направих тези за "преди"  Mr. Green
Както и другите козметични продукти, работи докато го ползваш. Не го използвам постоянно, само когато положението стане зле.

На мен самата ще ми е интересно да видя документирана разлика.

# 339
За всички, които шпреди седмица някъде ми помогнаха за инзора на крем за ръце, да кажа . че се спрях на

И наистина съм очарована. +1 и от мен, ако някой се чуди  newsm10
Обожавам този крем!!!!

От къде го купувате в София? По дрогериите го няма. В квартални магазинчета ли?

# 340
  • София
Биофреш има фирмени магазини, аз ходя в този в началото на Витошка.

# 341
Благодаря, ще мина при първа възможност да си взема така хвалените им крем за ръце и измиващ гел за лице.

# 342
  • София
Конкретно Yoghurt of Bulgaria серията кремче за ръце и маска си взимам от Ремедиум най-често.
Биофреш имат абсурдната политика цените им да са почти двойни във фирмените магазини  Laughing

# 343
защо да е абсурдно ?
това си е нормаЛна практика ...

# 344
Хора, аз го поръчах он лайн от аптеки Тилия, имаше цена 1,50, толкова ли е цената, не мога да си представя, че нещо може да струва толкова малко и да е хубаво! Още не са ми отговорили на запитването по мейла?

Общи условия

Активация на акаунт