Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 841
  • 524
  •   1
Отговори
# 345
  • София
защо да е абсурдно ?
това си е нормаЛна практика ...

Кое е нормалното? Когато няма посредник по веригата за мен не е нормално да е по-скъпо? Всеки е свободен да си пилее парите, както реши. Така или иначе продукти на Биофреш купувам рядко.

# 346
защо да е абсурдно ?
това си е нормаЛна практика ...

Кое е нормалното? Когато няма посредник по веригата за мен не е нормално да е по-скъпо? Всеки е свободен да си пилее парите, както реши. Така или иначе продукти на Биофреш купувам рядко.
Защо ги купуваш рядко, не ти ли допадат? Аз поръчах, по скоро направих запитване на този сайт, но понеже съм от бургас, не знам колко ще е доставката? Надявам се да ми отговорят newsm78
http://tiliya.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … rt&Itemid=206

# 347
  • София
Харесвам ги, но имам доста чувствителна кожа и не смея да тествам много неща- ползвам крема и маската Йогурт, кремът околоочния от серията ми щипе. Розовата им вода от Био Роза или нещо подобно беше серията, също харесвам. Сега искам да пробвам серията nat' aura и по-конкретно маска за лице и крем за ръце. Почистващият гел от йогурт серията също е хубав. Дано останеш доволна  bouquet

# 348
Харесвам ги, но имам доста чувствителна кожа и не смея да тествам много неща- ползвам крема и маската Йогурт, кремът околоочния от серията ми щипе. Розовата им вода от Био Роза или нещо подобно беше серията, също харесвам. Сега искам да пробвам серията nat' aura и по-конкретно маска за лице и крем за ръце. Почистващият гел от йогурт серията също е хубав. Дано останеш доволна  bouquet
Дано, по принцип кожата  ми не е капризна, по скоро не ми създава проблеми! Но от години ползвам медицинска козметика, а последните годинини основно Галеник и Нюкс, тяхното качество е високо, така че съм подготвена за разочарования, а и цената е доста примамлива  Hug

# 349
Eau Thermale Avène Hydrance Optimale UV Light SPF 20 Hydrating Cream - любим крем, резултат: слънцезащита и хидратация

# 350
Eau Thermale Avène Hydrance Optimale UV Light SPF 20 Hydrating Cream - любим крем, резултат: слънцезащита и хидратация

Съгласна, ползвала съм серията, перфектна е! Скоро намерих промоционален пакет за път само за 13 лв. към него имаше и същото малко кремче! Иначе са си скъпички!

# 351
Здравейте красиви мамчета Simple Smile
Много полезна темичка !
Аз съм доволна от следните неща:
1.Рол-он - Garnier Protection 5 -лилавия
2.Спирала за мигли - Golden Rose 3D Fantastic Lash (червена опаковка) - Страхотна за цената си!
3.Душ гел - Dove Purely Pampering кокос
4.Ежедневни дамски превръзки - Always Platinum лилава опаковка (само от тях не се обривам и имат супер аромат)
5.Балсам за коса - Garnier Ultra naturals Avocado & Karite
6.Боя за коса - L'OREAL CASTING CREME GLOSS БОЯ ЗА КОСА №713 (само този номер ползвам)
7.Крем за лице и тяло - GARNIER INTESIVE CARE  ЗА МНОГО СУХА КОЖА
8.Лак за нокти - Avon Gel лак
9.Кристали за коса - AVON Advance techniques (зелените)
10.Молив за очи - Avon Молив за очи за ефект „опушен грим”

Има още мноого неща , но за сега за тези се сещам.Ще ви следя  Twisted Evil Целувки  Heart Eyes

# 352
# 353
 И аз го споменах по напред в темата, много добре се разбираме с този крем след дълго търсене на подходящ. Препоръчаха ми да пробвам и rich варианта, ползвали ли сте го?

# 354
И аз го споменах по напред в темата, много добре се разбираме с този крем след дълго търсене на подходящ. Препоръчаха ми да пробвам и rich варианта, ползвали ли сте го?
Аз не съм, но кожата ми е по скоро към мазна и предпочитам по леки!

# 355
  • София

+ 1. Heart Eyes

Спомням си, че се подкрепяхме в задоволството си от Авен. Wink
Ползвам рич варианта за зимата. Много съм доволна.
Кожата ми е нормална към суха. Особено като забравя да я намажа с дни.

# 356
След почти 3-седмично лутане с какво да се погрижа за проблемната кожа на лицето си, в следствие (предполагам) раждане, хормони и т.н. се престраших с козметиката на Biotrade, acne out - активния лосион за лечение + хидратиращия крем от серията за хидратиране съответно, тъй като лосиона малко пресушава. Ами МНОГО съм доволна, моментално изсъхват наличните пъпчици, порите са по-свити, а от крема кожата стои мекичка и изобщо не мазна. И това е само след 3-дневна употреба, като се има предвид, че от екипа, дават 7 дни за пълен резултат. Дано съм била полезна  Simple Smile

# 357
Дано съм била полезна  Simple Smile

Да, но моля, не публикувайте едно и също в няколко теми.

# 358
 Относно AcneOut: Използвам го вече 2ра седмица, има видим ефект, при по-упоритите случаи ефект се забелява чак след първата седмица, но продуктът е добър определено Simple Smile

# 359
След почти 3-седмично лутане с какво да се погрижа за проблемната кожа на лицето си, в следствие (предполагам) раждане, хормони и т.н. се престраших с козметиката на Biotrade, acne out - активния лосион за лечение + хидратиращия крем от серията за хидратиране съответно, тъй като лосиона малко пресушава. Ами МНОГО съм доволна, моментално изсъхват наличните пъпчици, порите са по-свити, а от крема кожата стои мекичка и изобщо не мазна. И това е само след 3-дневна употреба, като се има предвид, че от екипа, дават 7 дни за пълен резултат. Дано съм била полезна  Simple Smile
Аз ги ползвам от години и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт