Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 22 836
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Добър ден , днес уж трябваше да си почина , а аз се утрепах от шетане и готвене  Sad и на всичкото отгоре сделката с кучето се провали , не поради моя вина , утре обаче ще гледам друго , решила съм ще си взема кученце

# 61
Добър ден , днес уж трябваше да си почина , а аз се утрепах от шетане и готвене  Sad и на всичкото отгоре сделката с кучето се провали , не поради моя вина , утре обаче ще гледам друго , решила съм ще си взема кученце
Само да ти напомня, че с кучето няма мърдане от вкъщи за повече от 10-12 часа.  Peace А докато е бебе, след 10 часа, в които те няма ще имаш 12 локвички и 2-3 минички в къщи.  Wink

# 62
Само да ти напомня, че с кучето няма мърдане от вкъщи за повече от 10-12 часа.  Peace А докато е бебе, след 10 часа, в които те няма ще имаш 12 локвички и 2-3 минички в къщи.  Wink
споко , аз съм с двор и съм гледала куче подготвена съм  Mr. Green Гледала съм невероятна хъска , която след раздялата с БНД , той си я взе и после продаде , гледала съм и чао-чао , което почина след 10г , гледала съм и две намерени пумиярчета ,едното го убиха ловните в нашето село , а другото живя 16 години  Shocked и народи куп бебета , напъни селото с кученца .Това последното се застъпва с всички други .Гледала съм 3 котки и 19 хамстера (17 бяха децата на другите 2)  Mr. Green

# 63
19 хамстера (17 бяха децата на другите 2)  Mr. Green
Понавъдили са се хич да не е.  Wink Wink

Аз гризачи не съм гледала поради органическата непоносимост на майка ми към тях. Иначе имам чувството, че и жаба мога да гледам и да обичам.  Crazy

# 64
  • София
Е чак жаба не бих! Гризачите са гадни щото си смърдят както и да ги погледнеш , а и хапят гадовете!  Crazy
Сега страдам за котка, ама се въздържам за момента от каквото и да е животно.

# 65
Е чак жаба не бих! Гризачите са гадни щото си смърдят както и да ги погледнеш , а и хапят гадовете!  Crazy
Сега страдам за котка, ама се въздържам за момента от каквото и да е животно.

не са ми били гадни хамстерчетата , когато раздадох децата дадох и майката на една приятелка за да и роди бебета и да ми я върне , но при раждането тя умря , тогава мъжкият спеше до възглавницата ми или в косата ми(бях с много дълга коса),защото беше тъжен.Майка ми полудяваше , тя не обича животни вкъщи но уви  Peace Сега сестра ми има чинчили , скоро женската ще ражда , майка ми като отишла на гости при сестра ми стояла с вдигнати крака на стола ,защото чинчилите се разхождали на воля из апартамента  Mr. Green

# 66
  • София
Не, гризачи в косата не бих допуснала. Котка, куче - да. Но гризачи не обичам. Имам гадни спомени от времето когато работех с плъхове - как хапеха гадинките и изобщо беше гадно. От тогава не искам да доближавам тези дребни животинки. Щерка ми искаше чинчила, ама това ще изгризе къщата, а   Naughty Naughty Naughty
Кучето вече ми е трудно животни - нямам сили и време за ежедневните разходки, да влага торбите с консерви за хранене и всичките му неща. Сега се радвам на животинките на другите. Laughing

# 67
Морги какво значи , работех с плъхове  Shocked

# 68
  • София
Плъховете и мишките по принцип са опитни животни във фармацевтичната промишленост/лаборатории. Та, имаше период в който работех в такава лаборатория и така. Добре, че нямаше тогава котки и кучета - това вече не бих работила!  Naughty Naughty Naughty

# 69
Плъховете и мишките по принцип са опитни животни във фармацевтичната промишленост/лаборатории. Та, имаше период в който работех в такава лаборатория и така. Добре, че нямаше тогава котки и кучета - това вече не бих работила!  Naughty Naughty Naughty
аз теб винаги съм си те представяла като началник на някакво производство не знам защо  Grinning , сега това ли работиш или нещо далеч над представите ми ако не е тайна

# 70
  • София
 Joy Joy Joy Joy Не, никога не съм била в производство. Wink

# 71
моето животно бегА. сигурно не съм бил добър дресьор  Laughing

# 72
 Joy ами имам някакви мои си представи за няколко съфорумки на които съм чела постове , това беше за теб ,а Хепи  си я представям като сладка малка сладкарка , която бърка тортички , Торнадо пък като счетоводителка  Rolling Eyes а за Бонго пък ми е тъмна Индия  Crazy
аааа забравих за Риалчето - тя винаги ми се е струвала като адвокат

# 73
  • На черешата
 Счетоводител казваш,а !?  Mr. Green

# 74

аааа забравих за Риалчето - тя винаги ми се е струвала като адвокат
охххх, нал' съм многознайница и устатница.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт