Сложих чантата на рамо , ето тръгвам вече , мамо ! - Клюки - 55

• 23 077
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
пиянките , утре имате 1 ч повече за изтрезняване. да не забравите  hahaha

# 511
Цял ден беше топличко. Хепи, ще те кръстим синоптичката  на форума. Joy Бонго открито те ужахва, ама ти само прогнози за времето правиш.
само не и синоптичка. това и е чужда материя.  Joy  но за деловодител и за справки е ненадмината  hahaha

Извинявам се , но няма как да подчертая кое ще коментирам . Blush

Бонго , за твое сведение , не само , че не ми е чужда материя , ами и 1 година стаж имам по тази специалност .  Grinning
И изпит имам издържан по метеорология .  bowuu

Торнадо , ти къде се губиш ? Hug

Часовниците съм ги преместила вече . Wink

# 512
  • На черешата
 Тук съм си, но много ангажименти ми се струпаха. Днес с децата бяхме на Витоша да се насладим на последният хубва уикенд за тази година.  Hug
 Сега си сипах бира и сядам да ви нагледам.  Mr. Green Hug

# 513
И другата седмица ще е хубаво времето ! Peace

# 514
  • На черешата
И другата седмица ще е хубаво времето ! Peace

Дано  Laughing

# 515
Извинявам се , но няма как да подчертая кое ще коментирам . Blush не го подчертавай. просто го остави да се чете , а ненужното го изтрии  Joy

Бонго , за твое сведение , не само , че не ми е чужда материя , ами и 1 година стаж имам по тази специалност .  Grinning
И изпит имам издържан по метеорология .  bowuu
ммм, сега разбрах откъде те познавам, колежке !!!  bowuu

# 516
  • Ispania
За нашият БНД: не мисля да го оставя просто ей така... ще го оставя да видя колко пари ще ми внесе, и после ще мисля какво да правя.
Ина4е ве4е законите си ги зная на изуст Mr. Green . Има на4ин да се заведе дело от тук, но е много сложно и трябват много пари, надявам се да не се стига до там... , но ако трябва.... Rolling Eyes.

Хепинце, ние ве4е ходим сутрин с блузи с дьльг рькав Grinning , на обяд ве4е трябва да се преобли4аме оба4е Joy . Утре ще вали, ина4е на плаж щяхме да ходим Laughing

# 517
Ооо , Валче , ние сутрин сме и с якета ! Wink
Вие с плажа сте добре ! Heart Eyes

БНД-то го дръж изкъсо ! Naughty Как така ще своеволничи той ??? Twisted Evil

Сега чета , че при Киарче било хладно - 26 градуса ! Joy
Как да не й завиди човек ! Heart Eyes

# 518
  • София
Хайде, като викате "наздраве" да бъде едно  cheers и от мен!
Още повече, че днес печелим цял един час и утре голямо търкаляне и мързелуване ще падне  newsm44 newsm44 newsm44
Кат, аз няма що да се насилвам да пийвам вино, ама бяло. Обожавам го просто  мммм. Червено - не, просто ми изгаря стомаха и не е за мен. Аз направо се размечтах  Wink

# 519
  • На остров
Наздраве и от мен   bouquet!

# 520
Добро утро! Hug Как сте след снощното къркане? Хайде още един слънчев ден.

# 521
как да са ...  фактите сами говорят. още не могат да отлепят пияните тикви от възглавниците  hahaha

# 522
Добро утро ! Hug

Оползотворих допълнителния един час , доволна съм ! Grinning
Пък и какво слънце грее , мечта ! Heart Eyes

# 523
  • На черешата
 Добро утро!
 Аз пия кафе и пиша домашно по математика.  Laughing

# 524
ДНЕС Е СУПЕР ДЕН! Бяхме до сега из баирите и на малката и нямаше нищо се прибрахме и започна да кашля , забелязала съм че докато е в балкана и минава всичко , а като сме в града все и има нещо

Общи условия

Активация на акаунт