ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 436
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • London
Честито Реничка   bouquet

# 166
Реничка,да ви е жив и здрав бебока,много да ви радва  smile3525
бебевалежа започва  newsm44

# 167
Честито Renichka !!!Да ти е живо и здраво бебчето !!!

# 168
  • София
Реничка, честито бебе - да е жив и здрав !!!   bouquet

Светулка, и моите нощници са от mothercare - http://www.mothercare.com/Blooming-Marvellous-Maternity-Nightdre … 5,default,pd.html и халата - http://www.mothercare.com/Blooming-Marvellous-Charcoal-Maternity … 0,default,pd.html Изключително съм доволна от материята, толкова е мека Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 20:41 от jane_anderson

# 169
Momicheta  dnes v 6:10  sutrinta  rodih nachiq sin Mihail-2950 kg I 48 sm

Честито,да ви е жив и здрав и много радост да ви носи!   bouquet

# 170
Мариабел,Реничка , честити ви бебчета !
Ама вярно какво им става на тези момченца , много са се разбързали нещо ...
Вече тотално се филмирах от страх,че наближава.
Четох малко по -нагоре да приемаме раждането като среща с бебето ,но не ми помага особено май !
За прането на дрешките и препаратите винаги съм мислела , че в чужбина са много по -качествени докато не заживях в чужбина ....
Примерно от омекотителите не съм особено доволна , дрехите пшочти не миришат , а пък Ариела не изпира хубаво . Иначе аз намерих един течен перилен препарат -Акдо бейби се казва със домашен сапун , незнам какво производство е , но е без миризма , а пък намерих и Тео Бебе и бях много щастлива ,но още не съм отваряла кутията да го изпробвам. Така или иначе в чужбина не е лесно винаги да си намираш Тео ,Бочко и тн , както и този Персил Сенситив въобще не го намирам , чувам че много от вас са доволни от него но пък здраве да е !

# 171
Честита радост , Reni4ka ! Живи и здрави !   bouquet

# 172
  • София
Reni4ka, честито!   bouquet Дано е минало леко и сте добре!
Аз лично много ще се радвам, ако родилите споделят как е минало - ако имат време и ако другите очакващи в темата нямат против, разбира се Simple Smile
Впрочем четох положителни отзиви за новата серия на Тео бебе в темата за перилните препарати.

krasy_alex, "фалшивите" контракции са най-често безболезнени, не зачестяват и не се усилват. Най-вече, ако си вземеш топъл душ, ще се разредят и ще минат. Ако са истински родилни, постепенно интервалът между тях ще се съкращава (не е задължително, понякога са нерегулярни), те ще се усилват и ще стават по-продължителни. При първото раждане някак веднага разбрах, че са истински контракциите, не съм се съмнявала. Миналата седмица през нощта доста се зачудих какво се случва, но като си взех топъл душ, ме отпуснаха - бяха фалшиви.
http://www.moetodete.bg/rajdane/kontrakcii-falshivi-ili-istinski.html

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 21:44 от julie.k

# 173
Леле супер Simple Smile още едно бебенце имаме Simple Smile Честито Renichka  !! Да ви е живо и здраво малкото момченце!
Аз още не съм имала някакви сериозни контракции , даже не съм сигурна дали са точно контракции , защото предния път въобще не съм имала такива! общо взето досега ми се е стягал няколко пъти корема и миналия ден имах доста неприятни менструални болки за няколко минути и това е... Ама по-добре да си седи още бебка , че имам още задачки за отмятане!
За прането - на Сашко дрешките до преди няколко месеца ги прах отделно от нашите , защото  миналото лято пробвах да ги пера с нашия прах ,но се обрина жестоко и съответно пак си минах пак на Тео Бебе ! Сега купих да пробвам бебешкия прах за пране на ДМ - уж без аромати и т.н. , но още не съм прала и всъщност не мога да кажа нищо за сега за тази марка! Надявам се да е хубав!
Та така.... да видим утре ще имаме ли бебета Simple Smile  Heart Eyes

# 174
Реничка,Мариабел , честити ви рожби !   ylinfant Да са ви живи и здрави,а на вас.. бързо възстановяване !

# 175
Реничка честито, да е жив и здрав малкият юнак и много да ви радва.

Като гледам за 1 ден две бебчета, а какво ли ще е след 3 дни когато е пълнолуние. Дано моето не се разбърза имам оше време до секциото.

# 176
Мариабел,Реничка честити ви рожби!Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!  bouquet
Относно прането-аз изпрах бебешките дрешки с Тео бебе без никакъв омекотител.Вярно,че одеалцата и пеленките стоят някак си по-сухи като изсъхнат,но на първо време няма да използвам омекотител.В началото всичко ще гладя както с каката,за после незнам.То и досега аз пера нейните дрехи отделно от нашите,но не с бебешки прах.Някак си не ми се връзва белъо,чорапи с бебешки/детски дрехи.Пера на 30 макс.40г,на 60 памучните ще се сперат много.Но всеки сам  преценя за себе си.Така съм процедирала с каката и не сме имали проблеми.Използвала съм Тео бебе,Сано Максима и Персил Сензитив.Кой е по-добър- спорен въпрос. newsm78В началото бебешките дрехи не се и цапат много.Въпрос на предпочитания според мен.Бочко и Рекс не съм ползвала и нямам никакви отзиви.Напоследък корема ми е много твърд особено вечерите.Опъва ме ниско долу.А това безсъние е просто ужасно.Пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане!

# 177
Реничка, честита радост!   bouquet Да сте живи и здрави, ти и малкият Михаил! Бързо възстановяване!  bouquet

# 178
Реничка, честитa ви рожбa  Hug

# 179
Честито на всички родили мами! Да сте живи и здрави вие и вашите бебета! На останалите успех! Много хубави новини да има тук!  Wink  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт