ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Херцогиньо, Честито! Дълъг живот и крепко здраве, и много късмет на юнаците!
Относно въпросните сутиени в H&M,  на мен ми се случи същото. Но аз настоях да ми намерят моя размер на цена 24. и нещо. Е събрах част от персонала да се разправям. Аз впрочем напоследък съм подхванала ЧЕЗ  #2gunfire

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 22:30 от ari-bari

# 496
Добре,че споделихте за сутиените,че утре мислих да ходя да ги видя и евентуално да взема.Ще знам да си отварям очите. Peace

# 497
 Херцогиньо,честити ви момченца!Много да ви радват!

# 498
ari-bari, на касовия бон изрично пише, че не се връщат продукти, закупени с ваучъра.... Ще си знам вече - иначе аз си намерих моя номер, но се оказа невъзможно. Което само доказва празнословието на фирмата по отношение  на корпоративната социална отговорност и грижите им за околната среда и потребителите....
Другия път - когато въобще вляза там - ще се следят всички етикети осторожно!
Отивайте по-скоро, докато има още от старите етикети, защото понеделник сутрин ги взимам на мушка на телефона за връзка и ще подам жалба до КЗП, ако се правят на луди... #2gunfire

P.S. Ей така махнаха промоцията в Кауфланд на денталните кучешки пръчици - всяка седмица взимаме - имат етикет за промоция - около 30% надолу - на каса се отчита цена без намаление... След рекламация ни връщат разликата... Не 4-тата седмица им писна и свалиха промоцията  Joy

# 499
  • London
Честити бебчета на херцогинята   bouquet

# 500
  • София
 Честито на Херцогинята и на Emma666- да са ви живи и здрави синчетата.Бързо възстановяване на мамите,че тр да разказват;-)

# 501
julie.k,
доктора иска няколко дни да следи тоновете и да прецени дали да я вадят. Не ми е споменал вариант да не нощувам в болницата, а пък и щом си хоспитализиран, значи трябва да си там. Иначе бебка е достатъчно голяма и не би било проблем да я извадят. Ще видим какво ще стане.
Херцогиня фон, честито. Бъдете живи и здрави!

# 502
  • София
Van4415, успех! Дано са все хубави тоновете!
jonka62, добре си ги отказала от "кучешката промоция"  Joy Има доста строги регулации как се провеждат и обявяват промоциите, има и контролен орган за тях, в понеделник ще питам една моя приятелка къде и как може по-точно да се сигнализира (КЗП пак е някакъв вариант в твоя случай, но говоря за инспекция по съответствието на обявена промоция - цена на касата - етикет на стоката). Ако намеря нещо полезно, ще пиша пак по темата. И си права, че не е работата в петте лева разлика, а в спазването на правилата. На мен пък ми се случи да купувам пак от H&M 2 поли за бременни, едната беше за 15 лв, другата - със стар етикет, примерно 25 лв да е била, не помня точно. На касата обърнах внимание, че би следвало и втората пола да е намалена, но не е отразено на етикета (касовият апарат също показа 25 лв и щях да я върна) - момичето провери, и се е оказа, че е за 10 лв. В случая беше в моя полза, но явно около промоциите им се случват пропуски в правилното етикиране?

Снощи съпругът ми сглоби количката  Party която купихме още в края на март  Embarassed Май-май вече всичко е готово, скоро приключвам 37 седмица и после ще ми е съвсем спокойно да раждам. Само да спра вече тези лекарства, как я чакам тази консултация във вторник...

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 09:54 от julie.k

# 503
.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 12:08 от milisa

# 504
Момичета здравейте.  Включвам се във вашата тема,да кажа на тези от вас,които още не са си купили Лансинох,имам чисто нов,40мл. дублирана покупка. 

Мда, вече няколко пъти ни уведоми. Пази си го, употребата му е широка, не е само за гърди.

# 505
Добро утро, момичета  Simple Smile
Аз отново съм на вълна покупки и имам няколко въпроса:

-Искам да купя повече гащеризончета, но се чудя какъв размер да са  Thinking . До момента съм купила само едно и то е рамер 50, т.е. за новородено. Ще се радвам да предложите колко бройки и какъв размер да купя.
- Харесала съм това , но също се чудя какъв размер да е. Иска ми се да го ползваме по-дълго, защото е много сладко.

Ще се радвам да споделите от кое по колко да купя, като за начало, все пак и после ще се купува.  Hug

# 506
Каталония, за такива връхни неща по-добре изчакай бебето, особено щом имаш вече едно налично за първите излизания. Спомням си, че бяхме купили подобни гащеризончета, космонавтчета, якенца, уж за първата зима, но й бяха толкова огромни, че не ги облякохме нито веднъж. Другата зима пък вече й бяха малки. Повечето от този тип модели (особено на H&M и Zara) са доста уголемени. Например скоро купих за подарък на едногодишно детенце дънково яке с размер 6-9 месеца, пасна й точно.
И досега не купувам дрехи/обувки за месеци напред, защото има риск въобще да не уцеля - и размера, и сезона.

# 507
.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 15:18 от milisa

# 508
Sol y arena , права си зависи и бебето дали ще е по-дребничко или по-едро. Но мен малко ме е страх да не му е студено, въпреки, че под гащеризона мисля да слагам боди с дълъг или къс ръкав и отгоре да завивам с одеалце, мисля че за разходки ще е добре.

# 509
Абсолютно достатъчно, да Peace

Общи условия

Активация на акаунт