Звездни компромати - 183 част

• 59 759
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Пфъ: гадна жена. Не че и Калканджиева е цвете, ама тази я надминава по противност.

+1 - за новата на Тачо

Не знам на Венета как не й е неудобно да ги показва тези и да им дава мегдан да се хвалят с невероятните си постижения да спят с женени мъже.

Венетка просто се уповава от такива новини, като стара селска клюкарка.

Венета, преди десет години, тая би я разкостила. Спомням си я още по времето, когато водеше "Ексклузивно" по Евроком. Не им спестяваше нищо. А сега започна и тя като Гала да им клепа на парцали с мигли, да кима, и само да си отваря членоразделно устата- "ай, вай, брей, тц, тц..."

# 106
Зорница щеше да е на мястото на Моника Валериева, ако беше отказала да и гостува.  Laughing

# 107
Зорница не знам си коя, се възползва да яхне вълната. Предоволна, че влязла в светските клюки, белким стане новата Николета, Минета, Златка, Патка или хване следващия и тарифата й се вдигне.

# 108
Мен пък една друга новина много ме озадачи. Део и Елена се били разделили. Може и да сте го обсъждали, за което се извинявам. Бяха ми готини тия двамата.

Венета Райкова- ами интервюто със Зорница е два часа и няма как да го съберем цялото за днес, а Лияна влиза утре в Къщата на Биг Брадър, затова другата събота ще е посветена на Зорница и връзката й с Тачо

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 02:06 от Red_Hot

# 109
  • Pierrefonds, CA

Венета Райкова- ......... Лияна влиза утре в Къщата на Биг Брадър

Лияна при тези здр.проблеми,които е имала скоро...ще влиза в Биг Брадър Shocked ooooh!

# 110
  • Tам през Атлантическия океан

Венета Райкова- ами интервюто със Зорница е два часа и няма как да го съберем цялото за днес, а Лияна влиза утре в Къщата на Биг Брадър, затова другата събота ще е посветена на Зорница и връзката й с Тачо

Koлко багат живот има Зори , колко интелект, впечатления , мироглед .....  то се изляло за 2 часа  Grinning

Jennifer Aniston, (44)

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/14/article-0-1BD2BFEA0000 … DC-41_634x789.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/14/article-2420827-1BD2C1 … C-610_634x885.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/14/article-2420827-1BD2BA … C-836_634x737.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/14/article-2420827-1BD2A4 … C-574_634x874.jpg

# 111
  • София
Лияна при тези здр.проблеми,които е имала скоро...ще влиза в Биг Брадър Shocked ooooh!
Какви са й били здравословните проблеми, ако не е тайна?

Аз още не мога да асимилирам новината, че Парис Хилтън ще гостува в нашия Вип Брадър.  Mr. Green
Надали е толкова изпаднала за пари. Предполагам, че ще поседи ден-два пряко сили срещу астрономическа сума.

# 112
Мен ми е интересно как точно решиха да е Парис...От толкова звезди по света- тя точно Wink

# 113
  • София
Предполагам, че избират измежду такива, които си падат по риалити формати.  Wink
Парис определено ми е по-интересна от Памела. Но и прекрасно щяхме да минем и без двете.  Laughing

# 114
Преди да се превърне в Робокоп много ми харесваше. Peace
П.С. Мария на втората снимка е с "безкрайни" крака. Wink
Видях Биляна Йотовска на живо на морето, определено си е дългокрака /по-висока е от мъжът си/, дори беше с панталонките от снимката Mr. Green Wink. Не е Робокоп, съвсем прилични мускули има, снимката е прекалена......дори по мои критерии, има какво да постегне Laughing, виж, мъжът и определено е внушителен и него можеш да наречеш Робокоп.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 08:27 от ani27

# 115
Преди да се превърне в Робокоп много ми харесваше. Peace
П.С. Мария на втората снимка е с "безкрайни" крака. Wink
Видях Биляна Йотовска на живо на морето, определено си е дългокрака /по-висока е от мъжът си/, дори беше с панталонките от снимката Mr. Green Wink. Не е Робокоп, съвсем прилични мускули има, снимката е прекалена......дори по мои критерии, има какво да постегне Laughing, виж, мъжът и определено е внушителен и него можеш да наречеш Робокоп.

И къде точно би стегнала ти?  ooooh!

# 116
  • Sofia
РД на Валери-младши

Снимката е от ето този профил, не знам дали е истинският на Валери Божинов

# 117
Венета надмина себе си в простотията. Едно е жълто предаване, друго е да показваш "другата жена" в национален ефир, като още няма официален развод. Всяко нещо си има граници Tired

# 118
  • До морето

Rolling Eyes що за изкривен модел за красота се стараят да подържат някои  Crazy

Детски тела с огромни цици , Crazy и глави с големи устни  Rolling Eyes Като сглобени са  Rolling Eyes

Значиииии, специално влизам да ограмотя Десссс  Mr. Green Драга, къде си тръгнала да се възмущаваш, нима не си чувала за куклите Брац http://childdoll.ru/menyu-1/kukli/kukli-brats.html  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Още като ги видях за първи път и бях сигурна, че са използвали наша Мара за модел  Laughing

Колкото до Лияна - моля ви, който не е чел затрогващото й интервю в Ева от преди няколко години, в което обяснява, че просто ВСЯКО момиче пораснало през 90-те е нямало избор и е трябвало да се движи с мутри и наркодилъри! То не зависело от нея, просто обстоятелствата в страната са й го наложили  Naughty

Колкото до здравословните проблеми - последно бях я мярнала при Гала, имаше лепенка на шията май, ама бяха я оперирали от неподходящата страна, та се беше наложило с Гала да си сменят местата, за да може лепенката да избожда очите на драгия зрител  Laughing

# 119
Колкото до Лияна - моля ви, който не е чел затрогващото й интервю в Ева от преди няколко години, в което обяснява, че просто ВСЯКО момиче пораснало през 90-те е нямало избор и е трябвало да се движи с мутри и наркодилъри! То не зависело от нея, просто обстоятелствата в страната са й го наложили  Naughty

Колкото до здравословните проблеми - последно бях я мярнала при Гала, имаше лепенка на шията май, ама бяха я оперирали от неподходящата страна, та се беше наложило с Гала да си сменят местата, за да може лепенката да избожда очите на драгия зрител  Laughing
Joy Joy Joy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт