Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Значиииии, специално влизам да ограмотя Десссс  Mr. Green Драга, къде си тръгнала да се възмущаваш, нима не си чувала за куклите Брац http://childdoll.ru/menyu-1/kukli/kukli-brats.html  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Още като ги видях за първи път и бях сигурна, че са използвали наша Мара за модел  Laughing

Право в десятката  Shocked

Аз, като майка на момче, нямах представа за тези кукли...

Наистина едно към едно!

Татин Хриси / Марийкин Християн/ с какво си изкарва прехраната?

# 121
  • в 1001-та нощ
Лияна при тези здр.проблеми,които е имала скоро...ще влиза в Биг Брадър Shocked ooooh!
Какви са й били здравословните проблеми, ако не е тайна?

Аз още не мога да асимилирам новината, че Парис Хилтън ще гостува в нашия Вип Брадър.  Mr. Green
Надали е толкова изпаднала за пари. Предполагам, че ще поседи ден-два пряко сили срещу астрономическа сума.

сериозна инфекция, която е засегнала и костта (челюстта), за щастие доброкачествено  Peace

# 122
А не беше ли лимфата? Нещо такова си спомням, че беше споменала - от възпаление на зъба преминало във възпаление на лимфните възли.

# 123
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 124
  • в 1001-та нощ
А не беше ли лимфата? Нещо такова си спомням, че беше споменала - от възпаление на зъба преминало във възпаление на лимфните възли.

лимфните възли са се увеличили заради инфекцията, поне вчера спомена, че костта е била поразена ... важното е, че вече е добре  Peace

# 125
Преди да се превърне в Робокоп много ми харесваше. Peace
П.С. Мария на втората снимка е с "безкрайни" крака. Wink
Видях Биляна Йотовска на живо на морето, определено си е дългокрака /по-висока е от мъжът си/, дори беше с панталонките от снимката Mr. Green Wink. Не е Робокоп, съвсем прилични мускули има, снимката е прекалена......дори по мои критерии, има какво да постегне Laughing, виж, мъжът и определено е внушителен и него можеш да наречеш Робокоп.
Коя част от тялото й е отпусната и има нужда от стягане???  Joy Joy Joy

# 126
Аз друго се чудя за Марчето, ми тя през ден прави нови фотосесии  Rolling Eyes. Кариерата и е в застой, няма нови песни и клипове, не ходи по участия, фотосесиите не са за списания, е за какво аджеба ги прави?  newsm78

# 127
  • в 1001-та нощ
може би цели да провокира интерес, нали беше и бременна  newsm78

# 128
още миналата година Лияна сподели и за порок на сърцето http://www.bliasak.bg/news/p3_15686_0.html

# 129
  • До морето
Аз друго се чудя за Марчето, ми тя през ден прави нови фотосесии  Rolling Eyes. Кариерата и е в застой, няма нови песни и клипове, не ходи по участия, фотосесиите не са за списания, е за какво аджеба ги прави?  newsm78

Ми по същата причина поради която прави сесии и Николета Лозанова - да си покаже новите дрехи! Едната на Долче и Габана, другата на Шанел! Понеже Мария вече е на друг левъл и пазарува Шанел  Laughing Това D&G и Роберто Кавали са за новобогаташки като Николета и профанки като Венета  Laughing

# 130
Не е много по темата,но да си кажа Mr. Green-като изключим отвратителната и уста(и това,че непрекъснато я очертава още повече) на мен Мария ми харесва повече от Николета(особено в тяло).

# 131
Не е много по темата,но да си кажа Mr. Green-като изключим отвратителната и уста(и това,че непрекъснато я очертава още повече) на мен Мария ми харесва повече от Николета(особено в тяло).
Мария ми харесва много повече от Николета. Особено ако е гримирана от Кирил Чакъков. Не знам не може ли да се махне този силикон... newsm78 И да не й топират косата като каска...

# 132
Мария също е късокрака, виждала съм я на живо. На мен заради голямата и глава /благодарение на прическата и/ ми изглежда по-несъразмерна от Николета.

# 133
лицето й е като питка и затова винаги се снима в профил  , по-точно гледайки настрана ...

# 134

е, преди няма и два месеца май изкара клип

Общи условия

Активация на акаунт