Звездни компромати - 183 част

• 59 759
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
мерси  Blush  bouquet

мерудията в манджата беше, че Венито го е дебнела и следила, вкл. на летището и лично е видяла, че Никито не го чака  Blush  ooooh! Outta Joint

# 91
благодаря   bouquet

# 92
  • в 1001-та нощ
другите теми са Лияна и Махмуд, Бойко Борисов и жените в неговия живот (разговор със сестра му Simple Smile , Зорница Линдарева  Peace

# 93
другите теми са Лияна и Махмуд, Бойко Борисов и жените в неговия живот (разговор със сестра му Simple Smile , Зорница Линдарева  Peace

Как се вурнала сестра му в тоя диван..... и с тия вафлички в косата... не слушах ама не ме впечатли

# 94

Как се вурнала сестра му в тоя диван..... и с тия вафлички в косата... не слушах ама не ме впечатли
Мен ме кефи сестра му, много земна жена.  Peace
Лияна ми е ужасна, съжалявам много за това, което е преживяла, но честно казано ми писна да и слушам драмите.
А от Зорница май нищо не чухме.  newsm78
За Валери научихме, че си е купил тигани и юргани, а Венета е строила всички приятелки да го дебнат.

# 95
  • в 1001-та нощ
и аз съм със същите впечатления - земна и непринудена, няма префърцуненост, а като разбрах и че е неонатолог ... много мило ми стана, или поне е в интензивното не неонатологично отделение  Blush

Зорница - сега започва, не съм се изказвала така за жена, но ...  ooooh! много е проста или поне така започна:"Аз съм манекенка с над 10г стаж"  Shocked  ooooh!

И физически не ми хареса ... едно са напудрени снимки, друго е да видиш човека в движение  Peace

.... последният бисер - сега ще има много заплахи, защото е накърнила интересите на много хора и защо - защото била красива жена  ooooh! татуирала си инициалите на Тачо ... пуснала ги във ФБ, но ги изтрила да не дразни Жени  ooooh!

# 96
Линдарева ми е много неприятна.  Sick Егати самочувствието, била красива жена, затова накърнила много интереси... И честно много плоски разсъждения и изречения пляска.

п.п. аха, писали сме едновременно, отблъскваща е чак

# 97
Вече сте казали всичко, но не е добре тази жена.  Laughing По-добре да не се беше появявала никъде да дава интервю.

# 98
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green добре, че се появи за 5 минути да я разберем  Mr. Green никаква грация, никаква женственост или изисканост, а какви претенции бяха  ooooh!

и Тачо колко го било страх от Жени  ooooh!

# 99
  • Tам през Атлантическия океан

Зорница - сега започва, не съм се изказвала така за жена, но ...  ooooh! много е проста или поне така започна:"Аз съм манекенка с над 10г стаж"  Shocked  ooooh!

И физически не ми хареса ... едно са напудрени снимки, друго е да видиш човека в движение  Peace

.... последният бисер - сега ще има много заплахи, защото е накърнила интересите на много хора и защо - защото била красива жена  ooooh! татуирала си инициалите на Тачо ... пуснала ги във ФБ, но ги изтрила да не дразни Жени  ooooh!

Te tova e  Sunglasses  Любовницата  модел на поведение  който яко се котира  Crazy  Мъжа като някакво постижение/цел   Crazy

Вече сте казали всичко, но не е добре тази жена.  Laughing По-добре да не се беше появявала никъде да дава интервю.

Нищо кой знае по-различно от Николетините постъпки преди време  Simple Smile

# 100
Блика интелект от това момиче, нищо не разбирате  Sunglasses

# 101
# 102
Пфъ: гадна жена. Не че и Калканджиева е цвете, ама тази я надминава по противност. Не знам на Венета как не й е неудобно да ги показва тези и да им дава мегдан да се хвалят с невероятните си постижения да спят с женени мъже.

# 103
Mr. Green добре, че се появи за 5 минути да я разберем  Mr. Green никаква грация, никаква женственост или изисканост, а какви претенции бяха  ooooh!

и Тачо колко го било страх от Жени  ooooh!

Предишен приятел- семеен.
Настоящият- също.
Татуировка на крака- много хай дефинишън ми се видя това  Tired
Години- 31, мИникенка, очевидно без видим просперитет и интелект, но пък с говорен дефект. И рима има.
Тоя Тачо мнооо свалил летвата.

О, за Лиляна забравих да спомена. На тази жена винаги и се чудя на акъла  Thinking Ама на всичките й курвенски номера, как невинно обяснява. Ах, тя горкана. Иначе се оказва, че всичките й гаджета са били мутрагени, още в зората на мутренските години. Иначе тя била едно "свито", "скромно" девойче. Това предния път го обясняваше някъде.

# 104
  • До сърцето...
Пфъ: гадна жена. Не че и Калканджиева е цвете, ама тази я надминава по противност.

+1 - за новата на Тачо

Не знам на Венета как не й е неудобно да ги показва тези и да им дава мегдан да се хвалят с невероятните си постижения да спят с женени мъже.

Венетка просто се уповава от такива новини, като стара селска клюкарка.

Общи условия

Активация на акаунт