Звездни компромати - 183 част

• 59 762
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък, понеже по-напред припомнихте за Анддрей и Калина от Острова, се загледах в нейния профил - https://www.facebook.com/kalinapaskaleva/photos
Ми...  Sick !
Какво си е причинило това момиче по-дяволите?!
Беше толкова симпатична:
Скрит текст:

А сега... пъхнала Мара Отварачката в малкия си джоб:
Скрит текст:

# 241
# 242
# 243
  • София
Шок и ужас! Защо бе, защо???!!!

# 244
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Не.Това е единствения й профил и дори днес е писала относно посочения
https://www.facebook.com/pages/ALISIA-Official/197291276995959?hc_location=stream

# 245
  • Bayern

Много  повяхнала тази Виктория...крайно време е да качи  4-5 кг  ,доста  слабичка е...Предпочитам да гледам пълничката Дженифър Лопез,толкова е свежа в лице....а Виктория е като стафида  Sad

# 246
 Shocked Ако това не е компромат...здраве му кажи..

# 247
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прекрасен!

# 248
# 249
  • Sofia

А така Simple Smile
Доста интересни снимки, Нилото май ще се сърди  Laughing

От профила на Алисия:
"Благодаря на всички мои почитатели за фен страниците, които са ми направили. Но когато някой се представя за мен и пише и коментира от мое име (като в случая с Алисия Дойчева), не мога да си замълча - ще алармирам за нередността, моля и вие да ми помогнете. За пореден път ще кажа, че ALISIA (Official) е единствената ми официална страница във Facebook. НЯМАМ ЛИЧЕН ПРОФИЛ.
Надявам се това да стане ясно и на уважаемата журналистка Венета Райкова, за да не заблуждава зрителите си с цитати от фалшиви страници или профили, опитвайки се отново да си направи предаването на мой гръб, понеже аз интервю няма да й дам, докато срещам такова отношение от нейна страна.
Хубава седмица на всички!"

# 250
  • Бургас

Колко образователно само  Sick

П.П. Не мога да разбера защо жените, които си помпат джуките на снимки пак си цупят устните. Нали вече са постигнали заветния обем. Какво се мусят още.

# 251
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен ми харесва Андреа на тази снимка- семпла е (муцката явно и е вродена вече, даже спряда ме дразни- така и свикнах).
И не мога да разбера фенките на конкуренцията  какво я плюят, че е дебела- според мен изглежда супер добре в тяло.

# 252

Колко образователно само  Sick

П.П. Не мога да разбера защо жените, които си помпат джуките на снимки пак си цупят устните. Нали вече са постигнали заветния обем. Какво се мусят още.

За какво става дума, че нямам фейсбук?  Embarassed Rolling Eyes

# 253
Нямаш нужда от фейсбук за да го отвориш. Ако все пак не можеш - снимките са на Андреа и Валери Божинов на посещение в някакво училище за първия учебен ден Laughing

# 254
  • София
Така трябва да се отваря и без регистрация. Иначе Андреа и Валери Божинов седят на един чин.

Общи условия

Активация на акаунт