ВМ-НВХ, част 64

• 37 972
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
mis_val, сигурно ти е много трудно Sad Стискам палци да имаш по-осезаемо подобрение скоро! Hug

# 121
  • София
Да се включа в абсолютна подкрепа на Пробиен, но аз взимам на капсули - 20 бр. 10-11 лв, като се пие по 1 дневно, т.е стигат за 20 дни.
Друг, още по-евтин вариант е да се поръчат от Айхърб, там около 12 лв излизат 60 капсули (примерно, зависи от марката), значи за два месеца ...
Досега от всички пробиотици, които съм визмала от БГ, от Пробиен съм най-доволна.  Peace

# 122
  • Бургас
Вивиан,Lemy,може и да му дам втори шанс на този пробиен,но първо ще си допия лактофлора   bouquet
Cioccolata,определно при мен нещата са най-вече на психическа основа,но благодаря за подкрепата,имам нужда от такава
По въпроса за психиката ще помоля Жижи да пише какво постигна с метода Гейбриъл и тъй като е спам може на лични

# 123

По въпроса за психиката ще помоля Жижи да пише какво постигна с метода Гейбриъл и тъй като е спам може на лични
На мен също би ми било интересно да прочета, та ако може да е тук в скрит текст, ще се радвам  Hug
На мен изобщо не ми се удава метафизичната част с медитация и визуализация и прочие, но винаги се радвам да чета за успехите на другите.
Мис Вал, аз също ползам ТЕС, за съжаление също не съм изчистила пустия мързел да го правя редовно Simple Smile ако успееш да го пребориш при теб, ще ти помогне, според мен Simple Smile

# 124
  • Бургас
 Simple Smile
Скрит текст:
Ули,аз съм от хората дето си задават въпроса Защо? до такава степен,че в един момент нещата заприличват на самобичуване,въпросът е че до скоро не го осъзнавах макар и да съм го знаела,защото с времето се уверих,че това да знам нещо и да го осъзнавам са 2 различни неща,та книгата която наскоро препоръчах "Любовта,какво не знаем за нея" според мен обясява всичко,само дето и там за да си помогне човек препоръчват визуализации,та докато стана сериозна в тях и аз като теб ще ТЕС-ам  Grinning

# 125
Lemy,блатен аир си имам,но питай ме колко пъти съм го пила  Embarassed
Остави пробиена щом не ти действа добре, търси твоят. Чела съм, че хвалят тези на Аквасорс, или пък виж други, но не се отказвай да търсиш. Според мен пробиотиците са най-важни, само те ще ти помогнат. Гледай и броят на бактериите. Лактофлора ми се вижда слабичък, виж разликата:

Примерна справка:                    

Лактофлор:                                         Lactobacillus acidophius -  800милиона, Bifidoobacterium spp. - 50 милиона
Пробиен:                                            Лактобацилус ацидофилус- 4  млрд. бактерии,Бифидобактериум лонгум-1 млрд.
Ацидофилус и Бифидус на Аквасорс: Лактобацилус Ацидофилус-1 млрд.,Три вида Бифидус комплекс- 1 млрд.

# 126
Има още един български (Лактофлор май също е български) - Ентеросан (основен). Не знам обаче дали е добър, т.е. аз съм взимала известно време първо Ентеросан, после Лактофлор, но нямаше никаква разлика. То и причината за моя проблем после се оказа, че е друга Embarassed

Скрит текст:
Да се похваля: разбрах, че са ме наградили от Съюза на преводачите Crazy Това си е само потупване по рамото, не мисля, че е кой знае каква награда, но е някакво признание все пак.

# 127
Cioccolata честито  bouquet...Все такива успехи ти пожелавам, че и повече дори  bouquet

# 128
  • София
Шоки, браво мила! Ти го заслужаваш определено!   bouquet
Дори да е потупване - ми то така се почва  Hug

# 129
Еее, благодаря! Hug На мен ми е засега смешно и странно, а и наистина си е това - потупване, но все пак се радвам, защото са наградени и много добри преводачи, така че ме радва, че ме нареждат и мен до тях.

# 130
Има още един български (Лактофлор май също е български) - Ентеросан (основен). Не знам обаче дали е добър, т.е. аз съм взимала известно време първо Ентеросан, после Лактофлор, но нямаше никаква разлика. То и причината за моя проблем после се оказа, че е друга Embarassed

Скрит текст:
Да се похваля: разбрах, че са ме наградили от Съюза на преводачите Crazy Това си е само потупване по рамото, не мисля, че е кой знае каква награда, но е някакво признание все пак.
Шоки, на мен ми казаха, че Ентеросан е слаб пробиотик, Лактофлор също. И един Линекс има по-слаб. Не Линекс Форте, а само Линекс.
Тези трите ги предписвали по-често на деца, отколкото на възрастни.

Едно голямо честито от мен за наградата! Hug

# 131
  • София
Слаби са, а и което е по-големия минус, че не са защитени, т.е по пътя си до червата повечето бактерии умират от стомашната киселина, защото не са в обвивка, която да ги предпази.
Затова Пробиен е добър, защото е от ново поколение, произвеждани в такава защитена среда.

За справка само - вижте този да речем, колко бактерии съдържа ...
http://www.iherb.com/Now-Foods-Gr8-Dophilus-60-Vcaps/635

А този е още по-мощен ...
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s-60-Vcaps/19518

# 132
В пъти по-малко от Пробиен.  Simple Smile
Не бях чела съдържанието на Пробиен.

# 133
  • София
Да  Peace Затова е най-добре човек да си поръча от Iherb, и откъм цена и от към качество.
Но за който няма тази възможност - добра алтернатива от нашите аптеки е той.

# 134
Шоки, браво, поздравления.  newsm10

Ехааа.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт