Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
-
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
-
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
-
Какви са ефективните методи за тонизиране на задните части?
-
Можете ли да ми препоръчате 30-дневна програма за оформяне на задник?

не се отказвам.Най-новото при мен е че вече си имам кефирна гъба и засега макар и с малкото ми опит с кефирното мляко мисля имам положителни резултати,а от вчера имам и камбуча гъба,така че пробиотици смятам да приемам в най-естествената им форма
и като се има предвид,че това не доведе до кой знае какви последстия от към WC,съм доволна

Писала съм многократно, че почвите са доста обеднели откъм магнезий, така че да се набави достатъчно магнезий само от храната е изключително трудно, затова и повечето хора всъщност имат различни проблеми, породени от дефицит на магнезий (вътреклетъчен, не в серума). Освен това вит. Д - абсурд е да се набави в достатъчна степен само от слънцето. За вит. К2 също съм писала защо е много трудно в днешно време да се набави само от храната. За омега-3 важи същото. Просто в днешно време храната е различна и добавките си имат място, особено когато човек има някакви проблеми.

То за съжаление много от тях не са и отворени за нови неща, а когато са отворени все пак, е много трудно да възприемат нещо тотално различно. Но не е и никак лесно да осъзнаеш, че всъщност много години и ти самият си давал не дотам правилни препоръки, защото така си научен и такива са били всъщност разбиранията в науката към момента. Ан Фернхолм разказа за това - изнасяла лекция пред лекари и ги съжалила, защото това, което им казва, всъщност представлява преобръщане на целия свят за много от тях.