Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
-
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
-
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
-
Какви са ефективните методи за тонизиране на задните части?
-
Можете ли да ми препоръчате 30-дневна програма за оформяне на задник?

.. Ужас

Вярно, че е вкусна, но пък не е необходима част от храненето. Ти си прецени дали има смисъл - опитай, помисли, следи си и резултатите и си реши. Предполагам, че поне съставките са по-стриктно посочени при вас, така че имаш по-голяма сигурност какво точно съдържа сметаната. Докато тук пише просто "заквасена сметана" и най-много да са изброени 2-3 вида лактобактерии.
Ако се сещате за филма "Красив ум", главният герой също е бил лекуван с инсулин (инсулинова шокова терапия). Лекуващите лекари отбелязали за тази терапия, че не било сигурно дали повлияла шизофренията, но всички пациенти напълнели
Взех парчето, хапнах една хапка, останалото го изхвърлих, след като се отдалечих. Ама не е правилно така - всеки си решава за себе си. Освен това на мен пък не ми е приятно да изхвърлям храна, а така съм принудена. Защо въобще трябва да настоява да взема? По-добре да вземе някой, който няма да изхвърли.