Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да направите, ако не искате да отслабнете допълнително?
-
Кои са най-добрите източници на въглехидрати за увеличаване на приема?
-
Какви са препоръките за увеличаване на приема на въглехидрати?
-
Какви са ефективните методи за тонизиране на задните части?
-
Можете ли да ми препоръчате 30-дневна програма за оформяне на задник?
), още ближа рани, кой знае докога ще ближа ...

А обяснението е точно обратното - захарта е спаднала прекалено много заради предишен скок от прекалено много въглехидрати, оттам производство на много инсулин, който смъква рязко захарта. Така че не им трябва да увеличават въглехидратите, а да ги намалят, за да избегнат такова спадане на захарта в бъдеще. Но не, като опиташ да обясниш, започват с възраженията, че трябва да се яде всичко, че е необходима захар, необходим е хляб, необходими са плодове... Една мацка, която развиваше тези теории и която имала ниска захар, разказа веднъж, че нощем не можела да заспи, докато не стане да си направи палачинки с ягодово сладко. Това нормалните сигнали на тялото ли са?

Такива неща като наркоманът сам си го е направил не съществуват. Винаги има първопричина човек да посегне към психотропните вещества, както и към емоционалното хранене - да запълва душевна липса - самота, бедност, разочарование, загуба на близък човек и т.н. и т.н. Това са много сложни ситуации и не е хубаво да даваш такива квалификации за другите хора. Все едно на човек в траур да му се вменява вина, че му е тъжно. Това е просто тъпо! Когато човек се захване с наркотици, той не го прави от особен кеф и освен това наркотиците се започват, а не се опитват просто, ако разбираш какво искам да ти кажа. Същото е и с хляба и захарта - започнеш ли няма връщане!!! Защото са точно наркотици. Ако нямах късмета да израсна в нормално семейство, като се знам каква съм чувствителна, сигурно досега щях да си имам много проблеми с истинска наркотична зависимост. Щом човек има склонност към пристрастяване, значи трябва категорично да се пази от подобни стимули, легални и нелегални.
За тревожно, и аз не мисля, че има нещо, но определено ми се искат отговори. Спомням си едно време, като бях по-млада така да се каже, сутрин на гладно захарта ми беше 3,5, а тогава си ядях всичко. Защо сега е толкова висока, като не ям въглехидрати, ето това ми е странно?
Дано да произтекат някакви практически действия от това, например да спре да яде маргарин, ако сега го предпочита пред маслото. Или пък да ограничи хляба.