Къде в Пловдив? - 45 тема

• 63 278
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Момичета, от къде в Пловдив мога да си купя арабски кускус. Въобще има ли арабски магазин някъде?

Благодаря ви   bouquet

# 76
За арабски магазин не знам, но такъв кускус има по био магазините - аз съм взимала за малкия. Провери в Балев в мол Пловдив

# 77
  • Пловдив
За арабски магазин не знам, но такъв кускус има по био магазините - аз съм взимала за малкия. Провери в Балев в мол Пловдив

Благодаря!

# 78
  • В царството на мечтите
 Blush пак ви изпуснах

# 79

Благодаря!

И аз!  Simple Smile

# 80
Момичета, от къде в Пловдив мога да си купя арабски кускус. Въобще има ли арабски магазин някъде?

Благодаря ви   bouquet

в Лидл има постоянно марокански кус-кус, от този, който се приготвя без варене.

# 81
А да, верно - и в Лидл съм виждала  Peace

# 82
  • Пловдив
Не бях чувала за кус кус без варене.В гореща вода ли набъбва ?Каква му е цената ?

# 83
  • Sunshine state
Мисля,че и в ДМ има такъв.  Peace Много е удобен-без да вариш и наистина става страшно вкусен. Аз напоследък "открих" и кус кус-а на Дерони,само че той е с варене. Много ситен,вкусен и не се разварява.  Heart Eyes

# 84
  • Пловдив
Идеи от къде да купя хубава раница за ДГ и не много скъпа-до 25 лв.
Някъде да сте виждали намалени?  Rolling Eyes

# 85
Идеи от къде да купя хубава раница за ДГ и не много скъпа-до 25 лв.
Някъде да сте виждали намалени?  Rolling Eyes

Нашата я купихме от Илиенци, на редовна цена от 12 лева, имаше и по-луксозни по 23 лева

# 86
  • Пловдив
Нашите гардеробчета са една педя широки.  Sad Раница изобщо не може да влезе, какво остава две, защото са по две деца на гардероб и зимата особено е кошмар: якета, ботуши......Принудена бях да прибера раницата и резервните дрехи ги нося в найлонова торбичка, която заема малко място.  Crossing Arms Ама другото дете е изтипосало една огромна раница, която заема цялото пространство.  ooooh!

# 87
  • Пловдив
Благодаря, момичета! В крайна сметка купихме от Хиполенд. Но това, защото спечелихме ваучер за 20 лв от МОЛ Пловдив  Grinning
Иначе раницата е каквато искаше дъщеря ми-на колела с Мини Маус.  Sunglasses
И ние сме по две деца в гардероб, но гардеробите не са толкова тесни. За зимните якета имаме отделна закачалка на стената и там слагат якетата.
А да споделя, че миналата година купихме евтина раница от Китайски магазин за 11 лв и разбира се не издържа много и за това сега имахме нужда от нова. Поради тази причина бях решила да отделя повече пари. Да видим сега дали ще ни изкара повече раница за 25 лв.  Rolling Eyes

# 88
Много пъти е било коментирано за магазина на Венера, който се намира срещу Панаира! От коя страна е точно  и дали там продават само бельо или има и дрехи, защото разбрах че правят и дрехи, при това много ми харесаха, та искам да отида да разгледам  Simple Smile

# 89
  • Пловдив
Много пъти е било коментирано за магазина на Венера, който се намира срещу Панаира! От коя страна е точно  и дали там продават само бельо или има и дрехи, защото разбрах че правят и дрехи, при това много ми харесаха, та искам да отида да разгледам  Simple Smile

Срещу служебния вход на Панаира,на бул България,в сградата на Язов.Като влезеш в двора от България е на другия край,в близост до кафето.Има дрехи внос и БГ /може би тяхно поизводство/,бельо и пижами тяхно производство.Продават и други неща-обувки

За раница за ДГ-ние сме с раница от Лидл от 2011 г.Пера в пералня на 40 градуса често и не е мръднала до момента.Изкара яслата с нея и вече е втора група в ДГ пак с нея.Такава  е,но лилава с принцесите.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт