Колко ви струва храната на месец у дома?

• 103 864
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Отивам да запиша в темата Какво научихте във форума : аз научих какво е батат  Mr. Green

А иначе по тази тема... Явно всеки се храни по различен начин. Но пък аз научих за себе си, че грешно съм си водила сметките

Това пък къде го видя? Мусаката и фрикасето ОБЩО го ядохме 4 пъти четиримата. Или и това ви се вижда малко, почти 3 кила манджа?!

3кг манджа на 4 яденета за 4 човека е по 187гр на човек. Не ви ли е малко?
Ако ядат тези 187г с 2 хляба, не виждам защо да не им стигнат.

# 1 561
Няма значение на кого реагирам - аз реагирам на пост - направил ми впечатление  Peace
Ти си тази - която реагира на потребигели, а не на постове...
Краса няма да я коментирам - жената си е имала дълго време проблем с килограмите и логически разбирам залитането й днес по подобно хранене.

А синът и съпруга й и те ли?

E - защо мен питаш - питай си я нея, Краса. Или идеята ти е... newsm78

4 пъти 4 човека да ядат тава мусака и пиле фрикасе, направено от 200гр остатъчно месо - ми не, не мога да го приема за достатъчно. Ако вече е с гарнитурки, десерти, млека и тн - да, разбира се, че става.  Peace

# 1 562
  • до най-прекрасния мъж
Тук вероятно има и деца, които ядат по-малко от възрастните.

# 1 563
Дажбите в детските градини за децата са по-големи. Sunglasses
Ако храня мъжа си с картофи и хляб....горко му, ще стане 200 кила.

# 1 564
Дажбите в детските градини за децата са по-големи. Sunglasses
Ако храня мъжа си с картофи и хляб....горко му, ще стане 200 кила.
И как от менюто за един ден реши, че и в останалите 364 дни това се яде?     Joy
Скрит текст:
Мъж-180 см/82 кг.Изглежда по-скоро слаб....
Син-184 см/65 кг.За мен си е направо кльощав.....
Възрастни хора са, сами си сипват, сами си "дозират" количествата.

Днес:
мъж-1 филия с домашна майонеза, 1 домат, кафе
аз-шейк-банан, круша, ядково мляко, Мака + кафе
сина-не закусва

обяд
сина-свински каренца-около 100 гр, сварено яйце, 1 филия хляб, сирене
аз-още го мисля, не съм огладняла.Всъщност, към 12.30 изядох 1 малка чепка грозде.
мъж-не знам, обядва при свекървата днес

вечеря-
ще правя зеленчукова  мусака-тиквичка, патладжан, моркови, лук, нахут, домати, подправки, заливка-яйца+ядково мляко.Ще има салата, сирене, маслини.

Пак не ми се смята, ама мисля, доста по-малко от 20 лв/ден.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 14:57 от Анонимен

# 1 565

Като сложиш вафли, чипс, кроасан, бонбонче, дюнер и още др. подобни, може и да минат 20. В крайна сметка, не виждам защо трябва да се сравняват хората, всеки си има принципи и разбирания за храната.

# 1 566

Като сложиш вафли, чипс, кроасан, бонбонче, дюнер и още др. подобни.......
Не ядем нищо такова....    Laughing

# 1 567
Именно. Мисълта ми беше да не се чудиш, че при другите е над 20 лв./дневно.

# 1 568
Ако ядат тези 187г с 2 хляба, не виждам защо да не им стигнат.

Такъв тип ядене изпада в другата крайност, така че не виждам защо трябва да го коментираме. Нека коментираме нормална и здравословна храна, а не тъпкане с хляб или пък мизерни порции.

# 1 569
Да дам моя за сравнение с мъжа на Краси. Той е почти 180см, 69 килограма и преди малко обядва с 400гр месо и гарнитурата не съм я мерила. За вечеря нещо по-леко като омлет с 3 яйца, салата от печени чушки и бекон. Simple Smile

# 1 570
Именно. Мисълта ми беше да не се чудиш, че при другите е над 20 лв./дневно.
Аз не се чудя.   Grinning
Написах как е сега у дома.А иначе, ми е съвсем ясно, че е възможно и по 50 лв на ден да отиват за храна.

# 1 571
  • София
Бурканче бебешко пюре е 190 гр. Rolling Eyes

# 1 572
  • Mediterraneo
егати великата тема дето стана нашата мусака! Смятайте и умувайте  Whistling Световен проблем! Никой не отрази обаче зелевата салата, която само на мен ми е достатъчна да се навечерям без нищо друго. Или пък това, че едното ми дете е на 3 години и 100 г мусака с филия хляб и 50 г салата сигурно също са му достатъчно... Честно, никога не съм мерила порциите, явно нещо съм повредена  Rolling Eyes

# 1 573
егати великата тема дето стана нашата мусака! Смятайте и умувайте  Whistling Световен проблем! Никой не отрази обаче зелевата салата, която само на мен ми е достатъчна да се навечерям без нищо друго. Или пък това, че едното ми дете е на 3 години и 100 г мусака с филия хляб и 50 г салата сигурно също са му достатъчно... Честно, никога не съм мерила порциите, явно нещо съм повредена  Rolling Eyes

Споко, де. Миналата седмица джуркаха моята супа топчета.

# 1 574
Да дам моя за сравнение с мъжа на Краси. Той е почти 180см, 69 килограма и преди малко обядва с 400гр месо и гарнитурата не съм я мерила. За вечеря нещо по-леко като омлет с 3 яйца, салата от печени чушки и бекон. Simple Smile
Ама хората са различни . Вкусовите им предпочитания , метаболизма им , начина им на живот ... Няма как да ги сравняваме . Моят съпруг е 182 см. , 75 кг. в перфектна форма . Сега изяде две препечени пълнозърнести филии с масло и пушена съомга и това му е обяда .
Сутринта е ял само кисело мляко с боровинки .
Ако примерно най - добрия ми приятел , който е със същите физически данни се храни по този начин , след една седмица ще умре от глад  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт