Колко ви струва храната на месец у дома?

• 103 862
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 575
Ми още не мога да повярвам, че без закуска - обяд от 100гр месце с един домат е достатъчно за един мъж... Rolling Eyes

# 1 576
Ми още не мога да повярвам, че без закуска - обяд от 100гр месце с един домат е достатъчно за един мъж... Rolling Eyes

Ти па ся, то това си е напрво пир.... ако си концлагерист де  Mr. Green

# 1 577

Не е и нужно, щом не можеш.
На моят също му е достатъчно, познаваш го даже лично, питай го  Wink (+ вечеря към това де)

# 1 578
  • до най-прекрасния мъж
Споко, де. Миналата седмица джуркаха моята супа топчета.
И моята също! Как от 350 гр съм правила 6 порции. Обаче, сега се сетих нещо друго - моята свекърва, например, прави свръх големи топчета. Едното й е колкото половин кюфте, а моите са мънички. Сигурно тя от 350 гр. кайма ще направи 10, а аз ще докарам поне 50-60 топчета. Първият път, като ядохме у тях супа топчета, се чудех това топче да го режа ли, да го лапам цяло ли  Laughing

# 1 579
А, манете мусаките и споделете за какво харчите най-много?
Най-близката ми приятелка харчи най-много за месо и безалкохолно. Аз за плодове, ядки и зеленчуците, които не докачам от градината на татенцето.

# 1 580

Не е и нужно, щом не можеш.
На моят също му е достатъчно, познаваш го даже лично, питай го  Wink (+ вечеря към това де)

Със закуска, с хляб, с обилна вечеря или с нещо следобедно?
Съжалявам, ама има някакви минимални показатели, по които може да се съди най-малкото дали е достатъчно за един организъм еди колко си кила - това ядене. Защото с това - определено може да се отслабне  Peace

П.П. само пример - мъж на 35, висок 170 и тежащ 65кг - средно се нуждае от 1500калории дневно. В 100гр ребърца има около 250-300...

# 1 581
А, манете мусаките и споделете за какво харчите най-много?
Най-близката ми приятелка харчи най-много за месо и безалкохолно. Аз за плодове, ядки и зеленчуците, които не докачам от градината на татенцето.

За месо - определено.

# 1 582
Аз оставям около 8 лв за плодове и зелнчуци, за месо около 4-5, хляб, мляко, маско, сирене 7 (като в някои дни е само хляб). Изглежда най -много дърпа зарзаватът Simple Smile). Но, купувам 2 вида зеленчук и поне 2 вида плод на ден, а месото е само един вид Simple Smile), ако изобщо купя де.

# 1 583
У нас най-много се харчи за замразени пици и други готови храни за мъжката част. Също така за безалкохолни и сладки неща, пак за тях.
Аз не харча за нищо. От това, което ми влиза в устата, най- много давам за лекарства. Close

# 1 584
То, месото - далеч не е най-скъпо - кашкавал, сирене и тн са доста по-скъпи.  Peace

# 1 585
То, месото - далеч не е най-скъпо - кашкавал, сирене и тн са доста по-скъпи.  Peace

Вили, и си права, и не си. Simple Smile Зависи и от месото, и от млечните.
За мен сирене под 12-15 лева килото трудно се намира.
Не обичам и месата със сланина и жилки по тях. Т.е. купувам филета, които са средно и те по 10 лева за свинско до 14-15 за телешко. Та, цените са си почти еквивалентни за мен.

# 1 586
То, месото - далеч не е най-скъпо - кашкавал, сирене и тн са доста по-скъпи.  Peace
Въпросът е: За какво харчите най-много пари, а не кое е по-скъпо.
Е, за месо даваме най-много пари, защото всекидневно купувам месо, а кашкавал не купувам всеки ден - примерно. Simple Smile

# 1 587
Вилико, разбирам те, че не ти се побират в представите някакви неща. Ама ето ти пример - молят мъж е 198 см. и 110 кг. и закусва с 3, рядко 4 палачинки Shocked , аз изяждам поне 10 Laughing .
В останалите случаи аз не закусвам (т.е. закусвам само когато съм правила палачинки), а той закусва огромни количества.
Много са относителни нещата и това, че му се случва да се наяжда с 3 палачинки, не значи, че през останалото време не се храни.

# 1 588
  • София
Явно са ти калпави палачинките.

# 1 589
196/100 кг купичка мюсли закусва - две шепи мюсли + 1 кис мляко.

Общи условия

Активация на акаунт