Колко ви струва храната на месец у дома?

• 103 847
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Пловдив
Аз дълбоко се замислих. Най-много харчим за плод-зеленчук, после за млечни в ред - прясно мляко, кисело мляко, сирене, кашкавал. Кашкавал ядем 300-400грама на седмица срещу кило-кило и половина сирене. Не знам защо така. Едва след млякото и млечните идва месо всякакво.

# 1 606

А що се отнася до месото - аз кашкавал под 13 читав не съм намирала. Пък месо по 8-9лв купувам задоволително.
Ама купуваш килограм кашкавал и го хапвате няколко дена ( примерно), а месото заминава за ден.
Пита се, за какво харчиш най-много, а не кой е най-скъпият продукт който купуваш? Не вярвам всеки ден да купуваш кашкавал по килограм?
Кажи сега, за какво харчиш най-много?  Simple Smile

За цигари.

Човече - и аз съм виждала. И мъжа ти съм виждала - сори, ама или яде тайно от теб, или друга тайно си го дохранва.

# 1 607
Докато живеех в Бг мразех кашкавал и никой не го ядеше в семейството ми  Научих се да го ям в Англия, но тази година докато бях в Бг реших да пробвах бг кашкавал и на ново се отвратих. Не знам какъв е тоя за 13 лева , но на мен кашкавалите в БГ ми горчат и избщо не ми харесват Rolling Eyes

# 1 608
Месото и млечните продукти са най-скъпи за мен. Но дали ще направя сирене пане или пържоли - цената една и съща, да не кажа, че с пържолите се нахранвам повече, отколкото със сиренето...Затова сравнявах

# 1 609
Цитат
Мъжът ми не е много по сладкото, палачинки повече от 3-4 не изяжда. Но принцеси омита по 5-6 спокойно.
Миналата седмица мъжът ми прави принцеси за закуска-с яйца, сирене и кашкавал.За себе си беше направил 2, наяде се с 1 и половина, втората не успя да я изяде.+ 250 мл кефир.
Сина ми и той се наяжда с една принцеса, за него с филе и кашкавал.Съчетана с айрян или домат, зависи какво иска.

Палачинки и двамата изяждат по 3-4 , мъжа ми с някакво сладко+сирене, сина - със шоколад.
Съчетани с по 1 чаша айрян.

Най-много пари отиват сега за плодове и зеленчуци.

# 1 610
Човече - и аз съм виждала. И мъжа ти съм виждала - сори, ама или яде тайно от теб, или друга тайно си го дохранва.

Ами той е така от години, а не сме 24/7 заедно от няколко месеца, така че няма лъжа, няма измама Simple Smile освен ако не е ял в банята... шампоани и сапуни, съмнявам се  Joy

# 1 611
 Joy ААааа, не, младо момче да се нахрани с една принцеска - не знам какво да кажа вече...

Човече - на твое място бих внимавала  Twisted Evil

Ама, сетих се - каква принцеса точно - първата или втората???

# 1 612
Човече - на твое място бих внимавала  Twisted Evil

А, не се притеснявам, има скрита камера в копчето на панталона  Mr. Green

# 1 613
Докато живеех в Бг мразех кашкавал и никой не го ядеше в семейството ми  Научих се да го ям в Англия, но тази година докато бях в Бг реших да пробвах бг кашкавал и на ново се отвратих. Не знам какъв е тоя за 13 лева , но на мен кашкавалите в БГ ми горчат и избщо не ми харесват Rolling Eyes

А аз започнах да харесвам кашкавал едва след като пробвах чедър и гауда
Не знам в БГ какво точно забъркват, ама и най-скъпото е  Sick
Гръцките и те са подобни

Какви са тези палачинки и мюсли, това са детски храни, не мъжки според моите лами
Моят признава само кашкавал и разни шунки сутрин

А онези дето си нахранвали мъжете със 100 гр пиле и един домат  Joy
Същото като Красините, дето тайно хапват навън, в къщи да не и скършат хатъра уж са се нахранили с по една детска порцийка
 Joy

# 1 614
W'A'S'P', ти сериозно ли мислиш, че един възрастен човек ще чака някой друг да му определя порциите?  Laughing

# 1 615
Човече - на твое място бих внимавала  Twisted Evil

А, не се притеснявам, има скрита камера в копчето на панталона  Mr. Green

Е, в банята нали не се къпе с панталон твоя  Joy
Отде знаеш комшийката какво му пуска по отдушника...

# 1 616

А аз започнах да харесвам кашкавал едва след като пробвах чедър и гауда
Не знам в БГ какво точно забъркват, ама и най-скъпото е  Sick
Гръцките и те са подобни

Това са ми любимите кашкавали Simple Smile А гауда-та е идеална с грозде или ябълки Simple Smile

# 1 617
W'A'S'P', ти сериозно ли мислиш, че един възрастен човек ще чака някой друг да му определя порциите?  Laughing

Мооля?
Естествено. Познавам достатъчно такива семейства.
Понякога мъжете просто се стараят да угодят и да разберат жената. Друг път се крият и хапват вън. Трети път - на определена възраст влизат във втори пубертет и стават доста ужасно суетни и сами се хранят така, тоест лесно им е да съгласят...

# 1 618
Оф, това пък кетчуп е най-безполезната и гадно нещо което ам. биха могли да измислят. Tired
У нас това и майонеза не се яде.

# 1 619
Оф, това пък кетчуп е най-безполезната и гадно нещо което ам. биха могли да измислят. Tired
У нас това и майонеза не се яде.

А какво? 100гр ребра позволяват ли се поне?

Общи условия

Активация на акаунт