Колко ви струва храната на месец у дома?

• 103 782
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 755
У нас се готви нон-стоп.Имам чувството,че живея в кухнята.То са палачинки,манджи,десерти,кремове,пудинги.Всичко домашно приготвено.Малкото ми дете получава някаква алергия към нещо в готовите сладкиши която още не мога да установя към какво е а е на 5 години вече.Периодично след ядене на вафла,кексче даже и на щоколад му избиват петна по тялото -червени малки пъпчици(ситни)които от далеч приличат на петно.Последния път от вафли Боровец станаха.И готвя.Гледаме зайци за месо,имаме и къща с много голям двор и страхотна зеленчукова градина.Мъжа ми много обича да се занимава със градината-аз винаги съм живяла в град преди да се омъжа и не знаех нищичко по земеделските истории ,но е страшно отпускащо да отидеш и да си ръчкаш нещо по градината.Като ме хванат нервите и съм навън-чегъртам нещо.
Имаме и много овощни дървета.Общо взето не даваме много пари за храна-около 300 лв месечно.Четири човека сме,не се сяда без месо вкъщи.Закуска и обяд- 3 -ма на вечеря сме 4 -ри човека.

Най-вероятно е от консервантите и стабилизаторите.

# 1 756
Аз специално, когато си поискам.
Ха,ха и аз съм така.

# 1 757
EЕ де, кажете как го правите? На нас не ни се случва да ходи някой от двамата сам с детето по почивки, гостита и тн. А ако говорим за няколко часа - няма нищо общо, защото е ясно, че като се върнат мъжете - ще трябва ядене, демек пак си има готвене.

# 1 758
Аз пък не,не мога да остана сама.Направо се сдухвам с някой постоянно закачен за мене.Ей на-декември м.г ходих да бачкам в чужбина и голямото беше с мен.То на курс по език и училище-аз на бач.После дойдоха мъжа ми с малкото,сега малкото в къщи,щот няма място в градината.И постоянно някой на главата ми.Няма епилиране,няма кола-маска,няма фризьор-все едното е прикачено.Свекича си бие шута и хич не ще да ги вземе(само с уговорка 2 дена предварително и с храна),майка и татко са далече:)

# 1 759
Че да ти кажа - доста сме така. Моето не помня да е спало другаде за 7 години - преди няколко седмици ми се наложи да го оставя за първи път с преспиване, защото имахме сериозни ангажименти - е, това е общо  Wink Иначе преди моята баба го е гледала, но у нас - така че пак сама не съм била. Не мога да си представя, че ще и да на почивка сама или обратното...та в тоя ред на мисли - няма как да икономисам от дни без ядене  Joy

# 1 760
Какво значение има как го правят? Щом имат желание, ще вземат детегледачка, ще пратят мъжа си на бира в някой и ще си останат сами.
viliko, София ходи на пижамени партита с преспиване в приятелки, ако и мъжа ми ходеше по кръчми, ето ти още един вариант  Mr. Green

Иначе и аз като Рибозом не обичам да съм сама. Ще почета кнгига, ще се помотая и после ми е неприятно.

# 1 761
О и аз съм така.Кви дни без ядене бре?Аз самата бая ям.Да се наям опуквам две чушки с кайма,филенце,сиренце и крем-карамел,салатка с домат,краставичка,маслинки и сирене.Закусвам с децата,обядвам с тях и с малкото си правим следобедна закуска ,сестра му  носи сандвич в училище ,щото по някаква програма им дават закуска,но тя е от типа тестянка-кифли с локум или кроасан(евтиниите на 22 карата)И съм 178/56 кила.Мъжа ми вика-ко си прасе досега да съм те утрепал с лопатата.
Изобщо сме чревоугодници вкъщи.Храните на Краси ми харесват-леки и здравословни са,но аз мисля ще умра от гладна смърт ако ям така и в такива количества.

# 1 762
О аз обичам да съм сама,ама не ми се случва.Последно имах неистово желание да облека късата пола с пайети  Mr. Green ,ботушките с лек ток и да се напия в някой бар-ей тъй да поразпусна.Ама нъц.Няма кой да гледа децата а да отида сама,току виж свърша някоя глупост.В смисъл мислех да се напием с мъж ми.Пфу!

# 1 763
Значение не знам има ли - просто питам да ми помогнат с вариант - защото си казвам, че у нас не се случва  Sunglasses
Пък ако вземат детегледачка - това значи ли, че остават сами?  newsm78
Идеята да не готвя вкъщи би била супер - ако наистина съм сама повече от ден и мъжете са надалеч. Защото ако е за няколко часа само...То аз всяка събота значи съм сама - тогава ги гоня на разходки - за да чистя  и да си проветря Joy
Иначе не обичам да съм сама за дълго. Скучно ми става.

# 1 764
О и аз съм така.Кви дни без ядене бре?Аз самата бая ям.Да се наям опуквам две чушки с кайма,филенце,сиренце и крем-карамел,салатка с домат,краставичка,маслинки и сирене.Закусвам с децата,обядвам с тях и с малкото си правим следобедна закуска ,сестра му  носи сандвич в училище ,щото по някаква програма им дават закуска,но тя е от типа тестянка-кифли с локум или кроасан(евтиниите на 22 карата)И съм 178/56 кила.Мъжа ми вика-ко си прасе досега да съм те утрепал с лопатата.
Изобщо сме чревоугодници вкъщи.Храните на Краси ми харесват-леки и здравословни са,но аз мисля ще умра от гладна смърт ако ям така и в такива количества.

Бе то човек може и 2 тави ядене да изяде, въпросът е дали е добре за него. Ти си спомням, че имаше сериозни проблеми с храненето. Надявам се, че вече са зад гърба ти.

# 1 765
Е вие па, сякаш от Марс падате.
На тези, дето остават сами, децата им са големи. Някои за женене.
Моите, където са малки още, не са вече толкова малки, и ходят по лагери. Има лагери по седмица, има и по две. Ако съвпадне и с командировката на мъжа-две седмици ги връзвам от воле.

# 1 766
Моите, където са малки още, не са вече толкова малки, и ходят по лагери. Има лагери по седмица, има и по две. Ако съвпадне и с командировката на мъжа-две седмици ги връзвам от воле.

Е, ама това не е когато си поискаш  Simple Smile

# 1 767
Мъжът ми взема детето с него и са по разходки и вечери и аз си почивам . Отделно няколко пъти в годината отиваме някъде само двамата за 2-3 дни , а майка ми гледа детето, или детето ходи за 2-4 дни у баба си на гости или с преспиване у приятелка (само веднъж но занапред може да е по често), а иначе съм си сама у дома през деня , а детето на училище през деня, им на работа .Предимно се редуваме за да си почине другия и така имаме време сами.
Каква беше темата ?

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 13:56 от Анонимен

# 1 768

Е, ама това не е когато си поискаш  Simple Smile

Напротив. Е.
Аз мога да планирам, сила ми е.
На този етап мога да им планирам лагера така, че да ми се случи.

# 1 769
От написаното от тях разбрах, че тази вечер искат да са сами и щрак - децата и мъжа ги няма. Иначе планирането напред е ясно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт