Аватарнo - книго-цитатна/ Тема 38

• 19 762
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Радвам се, че ви хареса. Simple Smile

Чайче,тая снимка верно ли е реална Shocked или фотошоп Thinking

Лично надписана от мен (много трудно, защото въните постоянно отмиваха част от буквите) и снимана от мен. Grinning Единствено съм я изсветлила, защото беше по-тъмна и съм добавила надписа долу в ляво. Днес ще се занимавам със снимките и ще ви кача да разгледате. Всичко, което съм гледала в интернет изглежда точно така и на живо. Страшна красота.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 15:16 от hot tea

# 31
hot tea, прекрасна снимка, чакам с нетърпение и останалите!

# 32
  • КиТ
Чайче,тая снимка верно ли е реална Shocked или фотошоп Thinking

Лично надписана от мен (много трудно, защото въните постоянно отмиваха част от буквите) и снимана от мен. Grinning Единствено съм я изсветлила, защото беше по-тъмна и съм добавила надписа долу в ляво. Днес ще се занимавам със снимките и ще ви кача да разгледате. Повечето снимки са нереални. Всичко, което съм гледала в интернет изглежда точно така и на живо. Страшна красота.

Да бе щото сякаш от гугал изображение е излязла снимката,завиждам ти знаеш ли Blush прекрасна снимка,радвам се,че си сетила за нас и си направила,този надпис,на първа страница задължително!
Чакам и другите снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 33
.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 21:19 от hot tea

# 34
  • Телиш/Плевен
Чайче, това е някаква приказка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 35
Добър ден!  Simple Smile

Майола, честит рожден ден! Да си здрава, много щастлива, обичана и винаги усмихната!   bouquet
Сосче, Чайче, страхотни снимки! За снимката на Чайчето - аз също съм "ЗА" да ни остане на първа страница като талисман.
Ройс, отново страхотна тема! Благодаря!  Hug

# 36
Охо,аз докато сваря Embarassed
Майола  newsm59 здраве,радост,късмет и всичко което ти желаеш да се осъществи!
Успех на всички първокласници-настоящи,бъдещи или бивши,като мен,за утрешния първи за тази година, учебен ден smile3525
Ройс,благодаря за труда. Hug
Радвам се ,че снимките са ви харесали.Само по интересни и красиви неща съм сложила.Иначе има и мизерия и въръжени лица...,но да не си разваляме деня Laughing
Акаша,всичко добре си писала и римските мозайки и разкопките.
Екскурзоводът беше "бербер"от палатчица в пустинята.
Да сложим снимката на Чайчето на топ местенце Peace ,сега Малдиви ще бленувам и сънувам Flutter

# 37
  • София
Чайче, аз снимки не виждам.  newsm78

Преобличам се за играта, че после не знам дали ще мога да се включа.  Peace
Включвам се с едно от най- хубавите стихотворения в българската поезия.  Heart Eyes
Скрит текст:
Понякога ще идвам във съня ти
 като нечакан и неискан гостенин.
 Не ме оставяй ти отвън на пътя -
 вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
 ще вперя поглед в мрака да те видя.
 Когато се наситя да те гледам -
 ще те целуна и ще си отида.

"Прощално", Никола Вапцаров

# 38
  • Сопот, Пловдив
Сосче, твоите снимки сега ги видях, много са красиви.

И успех на всички ученици утре.   bouquet

Е, по-голямата част от неделя мина  Mr. Green и аз ще се преобличам. Цитатът ми се оказа не половин страница, а направо една страница, знам че на никой не му се чете толкова, не ви задължавам в никой случай, но ако решите, няма да сгрешите. Цитата ми е началото на есето "За изкуството да вземаш решение", на един от моите най-любими автори - Джером К. Джером. Цитата си е направо комедиен и вярвам болшинството от нас ще се разпознаят как поне при едно свое колебание са изпадали в подобо лутане между взъможните избори. Картинките не са най-доброто, което намерих, но държах да е този цитат и не измислих по-добро интерпретиране. Акаша, линка в подписа ми е също линк към цитата. Ето го и самия цитат:

Скрит текст:
— Е, кой от двата ще ме посъветваш да взема, мила? Нали разбираш, с червения няма да мога да нося лилавата си шапка.
— Тогава защо не вземеш сивия?
— Да, да, мисля, че сивият ще ми върши повече работа.
— Материята е чудесна.
— Да, и самият цвят е чудесен. Нали разбираш какво искам да кажа, мила? Не е обикновено сиво. Въпреки че сивият цвят винаги си е малко безличен.
— Е, да, но е спокоен.
— Спокоен е, разбира се, но червеният е така топъл. Червеният те кара да чувствуваш топлина дори когато не ти е топло. Нали ме разбираш, мила?
— В такъв случай вземи червения. И той ти отива.
— Наистина ли мислиш, че ми отива?
— Да, разбира се, особено когато страните ти имат цвят.
— Ето това му е недостатъкът на червеното. Не, мисля, че сивото е все пак по-безопасно.
— Значи, смятате да вземете от сивия, госпожо?
— Да, струва ми се, че така ще е най-добре, нали, мила?
— Аз самата много го харесвам.
— Материята изглежда здрава. Ще го гарнирам с … О, не сте го отрязали още, нали?
— Тъкмо се канех, госпожо.
— Почакайте за миг. Искам да хвърля още един поглед на червеното. Знаеш ли, мила, изведнъж ми дойде на ум колко ще му отива кожа от чинчила на това червено.
— Да, ще му върви.
— А както знаеш, аз имам кожа от чинчила.
— Тогава вземи червеното. Защо не?
— Защото трябва да мисля и за шапката.
— Нямаш ли друга освен лилавата, която би могла да носиш с него?
— Не, никаква, пък тази така добре ще подхожда на сивото. Да, мисля, че ще взема сивото. Един много приличен и неутрален цвят.
— Четиринадесет ярда ли казахте, госпожо?
— Да, четиринадесет ще ми бъдат предостатъчни, защото ще го комбинирам с … Една минута, моля. Знаеш ли, мила, ако взема сивия, тогава няма да има какво да нося с черния жакет.
— Но той върви и със сиво.
— Не особено, не толкова добре, колкото с червено.
— В такъв случай ще взема от червеното. Виждам, че и ти го харесваш.
— Не, лично аз предпочитам сивото, но човек трябва да се съобразява с толкова много неща… Господи боже, верен ли ви е часовникът?
— Не, госпожо, с десет минути е назад. Ние винаги държим часовника си малко назад.
— А в дванадесет и четвърт трябваше да бъдем при мадам Дженъуей. Колко време отнема това пазаруване. В колко тръгнахме?
— Струва ми се, около единадесет.
— Не, в десет и половина, сега си спомням. Нали се бяхме уговорили, че ще тръгнем в девет и половина. Вече два часа сме тук.
— А не сме направили още нищо.
— Буквално нищо, а аз имах намерение да свърша толкова много работи. На всяка цена трябва да отида при мадам Дженъуей. В тебе ли ми е портмонето? Чакай, чакай, у мене е.
— Е, реши ли най-после кое ще вземеш, червеното или сивото?
— Да ти кажа право, и аз вече не знам. Преди минута уж бях решила, а сега всичко ми излезе от ума. Да, да, спомням си, червеното. Да, червеното ще взема. Не, впрочем не червеното, а сивото.
— Но накрая ти се спря на червеното, не помниш ли, мила?
— О, да, наистина, права си. Ето защо не обичам да пазарувам. Понякога така се обърквам.
— Решавате да вземете от червения плат, така ли, госпожо?
— Да, да! Той е по-подходящ, нали, мила? Ти какво мислиш?… Нямате ли някои други тонове червено? Този е толкова грозен.
Продавачът й припомня, че тя вече е видяла всички останали тонове и е избрала именно този като най-красив.
— Ах, да — отвръща тя с вид на човек, от чиито плещи са паднали всички земни грижи. — В такъв случай ще трябва да взема от този. Няма какво повече да се колебая. Загубих цялата си сутрин заради това.
Вън от магазина тя изказва три неоспорими възражения срещу червения плат и четири необорими довода в полза на сивия, който всъщност е трябвало да купи. Чуди се дали не биха й го сменили, ако се върне и помоли за това управителя на универсалния магазин. Приятелката й, която вече е гладна и иска да обядва, я уверява, че няма да й го сменят.
— Ето защо мразя да пазарувам — казва тя. — Не ти остава време да си помислиш. — И се зарича никога вече да не стъпва в този магазин.

# 39
Ройс, много яко Crazy И аз съм така в магазините, затова мъжа ми не обича да обикаля с мен hahaha

Да ви кажа, май ще гласувам по цитат този път не по картинки Thinking

# 40
Зравейте

Майола,честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов ти желая  bouquet

Успех и на всички ученица-малки,големи и още по-големи Hug

Много хубаво оформление на новата тема,Ройсче PeaceБлагодаря  bouquet

Аз вчера бях на сватба и докато ви изчета... ooooh!Че и нова тема имало Crazy

Както казах-пропускам тази игра,понеже нямах време да мъдря цитати и картинки,но задължително ще гласувам и ще участвам в следващата(надявам се Rolling Eyes)

Отивам да донаваксам...Лек ден! Hug

# 41
Хахахаха, Ройс, аз съм същата.  Crazy Не стига, че трудно взимам решение кое и дали да го купя, ами после се и чудя дали е трябвало точно това да взема.  Blush

На мен не ми остана време да търся картинки и цитати за играта, но въпреки всичко реших да съм солидарна с вас. Ако не с цитатите, то поне с книгите.  Laughing Ще гласувам с удоволствие!

Успех на всички дебютанти утре! Моят мъник също ще е за първи ден на ясла. Аз пък ще съм за първи ден на работа от пет години насам.  Rolling Eyes

# 42
И аз се преоблякох за играта, макар че едва ли ще се класира, но ще участвам с книга която наскоро прочетох, доста отричана и хулена. Всеки решава сам как да погледна на подобна история, хора много и мнения много на мен ми хареса. Цитатите са 3, но не много дълги съжалявам че не съм се ограничила до един по просто от 3те не мога да отделя един който да ми е най. Ако е проблем просто ще се редактирам.

Скрит текст:
Петдесет нюанса сиво/Fifty Shades of Grey

"Плачех за загубата на нещо, което така или иначе никога не бях имала.Нелепо, нали?Оплаквах нещо, на което така и не бе даден шанс да живее - моите празни и горчиви мечти и надежди!"

"Не можех да го приема такъв какъвто е, а и не исках такъв човек за себе си. Присъствието му бе единственото нещо, което ме нараняваше повече от отсъствието му. Можех да се успокоявам ежедневно с мислите, че го преживявам - истината беше, че той бе успял да ме нарани по всички начини по които е възможно едно човешко същество да нарани друго. А аз бях успяла да го обичам по всички начини по които една жена може да обича един мъж."

"Хората имат нюанси Ана, като цветовете. И ако думата "преебан" беше цвят, например сив, и ако сивото имаше петдесет различни нюанса, то аз съм преебано сив във всичките петдесет нюанса.

# 43
.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 21:19 от hot tea

# 44
  • София
Чайче, завидях...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт