Отговори
# 105
Лече, стискам палци бързо да й минат сополките - физиологичен разтвор съм капала и аз за малко бебе.

Sleeping Beauty, ще ме изпревариш ти Simple Smile При мен никакво разкритие, само шийката е на 80% скъсена разбрах (виж там съм по-напред Simple Smile ). Вчера следобед и до вечерта се бяха засилили едни лековати контракции, но на 10тина минути, тъкмо се обнадеждих и през нощта и сутринта - няма никой  ooooh! Знам, че край с царството като се роди и малкото, ама... вече взе да ми става едно такова нетърпеливо...

# 106
Sleeping Beauty с теб ще се пържим на един и същи огън по едно и също време така като гледам... само дето аз дори незнам имам ли разкритие или не, в петък съм на преглед надявам се да разбера
Страх ме е все повече и почти не спя нощем, само мисля и премислям...вие как спите с това очакване, ужасно е бе хора...дори незнам как да си успокоя главата...никоя мама нищо не казва по въпроса да ни надъха и съвсем трудна работа...
ето и аз ви се оплаках
ако има раждащи днес - успех и стиснати палчета за вас! Praynig

# 107
Sleeping Beauty с теб ще се пържим на един и същи огън по едно и също време така като гледам... само дето аз дори незнам имам ли разкритие или не, в петък съм на преглед надявам се да разбера
Страх ме е все повече и почти не спя нощем, само мисля и премислям...вие как спите с това очакване, ужасно е бе хора...дори незнам как да си успокоя главата...никоя мама нищо не казва по въпроса да ни надъха и съвсем трудна работа...
ето и аз ви се оплаках
ако има раждащи днес - успех и стиснати палчета за вас! Praynig

Спането и при мен е трудна работа, най-вече че като стана веднъж до ВЦ и после се разсънвам и се въртя с часове. Аз обикновено премислям служебни въпроси, до раждането не съм стигнала да го мисля, но според мен проблемът е вече физиологически със съня, не толкова от нетърпеливото очакване.

# 108
  • София
Диадра, единственият начин да се справя с очакването е да не мисля за това, което предстои.  Е, понякога не успявам да изключа и тогава и аз не мога да спя, но в повечето случаи действа. 
За кога е твоят термин, че нямаш лентичка?

Лулу, аааа, моля, изобщо не бързам да се пререждам Laughing  Теб вече те е обзело нетърпението, ще изчакам и при мен да се появи и тогава Mr. Green

Аз малката си я оставих вкъщи днес.  Нослето пак течеше сутринта като стана, май ми се иска да се оправи, преди да се появи бебето.

# 109
  • София
Ох, момичета, успокоявам се като ви чета. То не е хубаво, че и вашите бебчовци са така, но като знам, че и други има с нашите неволи, разбирам че е нещо нормално. И Мартина като бебчо на Пинки още след ядене започва да се превива, зачервява, връща храна. Честно, мислила съм си, че е от кърмата и не и понася. Успокоява се само, когато я гушна, но това означава 24 часа носене на ръце. И къпането е ужас, надявах се като започна да я къпя полегнала във ваничката нещата да се наредят, но уви - същият рев. Като наближи времето за баня ми иде да избягам някъде. И после докато се мажем, облечем си е малък ад. Къпя се в собствената си пот докато я оправя, а тя после вземе че повърне иии...Не знам това дали има връзка, но

Въпрос към ЛЛЛ: От 2-3 дни кърмата чувствително намаля. Ако преди можех без проблем да изцедя /храним се от шише/ непосредствено преди хранене нужното количество, дори и повече, сега успявам само с половината. Гърдите ми са меки, без напрежение, което усещах преди. Пия, чай, вода, ям орехи...Моля, предложете ми друго средство за стимулиране, защото наистина се притеснявам, че кърмата скоро ще спре.

# 110
Здравейте, момичета. И аз имам същия проблем като Сохо - кърмата ужасно намаля. Успявам от двете да "изцедя" максимум 40мл. Вчера ми пристигна електрическата помпа от Продавалника - ефектът е, че вече не ме болят толкова палците от изцеждането и да - става по-бързичко. Опитвам се през 3 часа да цедя, но то няма какво...

# 111
  • София
soho doll, ushana , бях писала преди време на мен много добре ми действа варено жито.
Също може да пробвате със сурови бадеми, овесени ядки, бирена мая или безалкохолна бира, чувала съм за варена царевица, но не съм пробвала Peace

# 112
Момичета, през какъв интервал сменяте памперсите?

# 113
Веселото, аз през около 3 часа - общо взето след хранене. Но гледам да ги сменям и щом чуя, че ака или се размрънка като от наакано. С ако не я държа. Аз пък се чудя мамчетата на момичетата как ги мият. Ако изпусна момента с акането, после трябва да почиствам между срамните устни с клечка за уши - така се мърля малката!
Pinki, много благодаря! Ще пробвам!!!
А, сетих се още нещо - аз пия кафе сутрин. Следобед, ако много ме удари главата, пия безкофеиново, но много разредено. Не съм забелязала да има ефект върху Бърколинка, но пък и тя е основно на АМ...

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 12:53 от ushana

# 114
  • София
Pinki_81, като чета какво си писала, все едно аз съм го писала за вечерния неутешим плач и другите неща Simple Smile Това поне ме успокоява, че е нормално, след като се случва и на двете ни.

И при нас нослето си прохърква от 6-я ден. Четох в Сиърс, че това било нормално за бебетата до 3-я месец и се дължало на това, че не могат да контролират количеството слюнка, което произвеждат и като им дойде в повече, си прохъркват. А може и от праха в стаята да е.

# 115
Андреа, и аз в началото много се шашках от прохъркването и все й надничах в носа - сипвах разтвор... Сега съм по-спокойна. Дори не се панирам, когато киха - знам, че си чисти нослето. Вчера свекърва ми беше тук. Сменях памперс, но не бързах да облека беболинка, защото изчаквах да се изпишка. И тя се разкиха, на което ми беше казано, че съм я простудила. Ама не се вързах. Детето си беше топличко. Ръчички и крачета знам, че е нормално да са студени. Както и носле.

# 116
ushana ,нашата педиатърка казва че е нормално носле ръце -студени,както казва тя "като на кученце",но казва краката винги да са топли ,дори като я преобличам винаги да  е по чорапки.Аз също имам проблем с каналчетата ,ту се запушват ,ту отпушват ,понякога имам чувството че остава гладна ,по 2,3 часа се храним ,незнам .Взех кутия аМ за всеки случай ,отворих я ,но не посмях да дам .Мъча си я .Някои да знае до кога мога да съхраня отворената кутия АМ и кога да я хвърля? newsm78
Честито на мама Петя ,героиня е тя с 3има юнака  Hug

# 117
  • София
Аз сменям памперс непосредствено преди хранене. Моята често връща след хранене, пък и се унася и  не смея след това. На около 3-4 часа. Аз пък пия кафе сутрин, е, понякога става обяд ако много мрънка. Гледам да е след цедене, но ако са ми са се насъбрали 2-3 безсънни нощи пия половин чаша и тогава цедя, защото просто няма да оцелея. Това за кихането ми е познато. Всеки се изказва както си знае. Нпример за прясното мляко, което аз ненавиждам в чист вид и не приемам, ям само приготвено на нещо и то много рядко, защото после 3 дни не излизам от тоалетна, та мен ме карат да го ям. Е, аз като се одрисквам с извинение от него как да гои предам на детето. Ама бабите все пак да се изкажат, де.
Веселото, справяш ли се вече с кърменето?

# 118
Това е най-голямата глупост, която на бабите може да им хрумне - че трябва да пиеш прясно мляко, за да имаш кърма.  ooooh! Едното няма абсолютно нищо общо с другото, а да не говорим, че е и доста опасно заради склонността на много бебета към АБКМ, а въпросният белтък на кравето мляко много трудно се разгражда и се предава през кърмата, така че може да създаде сериозни проблеми на бебчо. Ако ще е мляко, при всяко положение по-добре кисело и внимателно следиш бебето после.  Peace

# 119
  • София
Нали, Лулу, и аз това се опитвам да кажа, но не. Едно време така било и никой не бил умрял. Аз се опитах да кажа същото като теб, но ме питаха къде ги чета тези глупости  Laughing Еми, за да няма спор мълча, ама си се нервирам вътрешно.

Общи условия

Активация на акаунт