Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво да правя, ако бебето ми отказва да яде и плаче след кърмене?
Моето бебе отказва да яде и плаче силно след ваксинациите. Възможно ли е да са колики толкова рано?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако бебето ми отказва да яде и плаче след кърмене?
-
Моето бебе отказва да яде и плаче силно след ваксинациите. Възможно ли е да са колики толкова рано?
-
След раждането имам проблем с изпускането на урина. Трябва ли да се притеснявам?
-
Какво да правя, ако бебето ми заспи по време на хранене и не мога да го събудя?
Веднъж всичко като почне нямаш веме да мислиш толкова, а и почне ли веднъж знаеш, че ще свърши аз така си давах кураж.Ама като незнаеш кога точно ще почне и като неможеш да спреш да мислиш се подлудяваш.И аз съм така особенно вечер 

Мокрите пелени обичайно са 1-2 в първите дни, а след идването на зрялото мляко, трябва да са 5-6 на ден. Мръсните пелени в първите дни са с мекониум, катраненочерните първи изпражнения на бебето. От 3 до 5 ден цветът се променя от черно към жълтеникаво (цвят на горчица), и след идването на зрялото мляко обичайно бебето ще има 3-4 изхождания на ден, като едно изхождане е с размер не по-малък от този на монета от 1 лев. След първите 6 седмици (но не преди това) броят изхождания може да се разреди до веднъж на няколко дена, но да е по-обилен и ако бебето е иначе здраво и наддава добре, обичайно не е проблем.
Мерси, Кучо.