Отговори
# 300
  • София
Лулу, благодаря Wink Hug

Интернета ми не е особено добър и няма да пиша много.  Само ще споделя, че вече съм добре, нямам никакви шевове, все едно не съм раждала.  Самото раждане беше изненадващо бързо и за мен, и за екипа, дори упойката не можа да ме хване навреме.  Бебчето е добре, струва ми се, че не прилича на каката.  Доведоха ми я и сука. Сега я чакам за храненето в 7.

На диадра и ема стискам сииииилно палчета Praynig
От мая пък чакаме да се похвали, дано всичко е наред.

# 301
  • Gone with the wind
Бюти, честита ви Яна - да расте здраво, щастливо, будно и диво дете  Heart Eyes
Много се радвам, че раждането е било толкова бързо и леко   bouquet

# 302
Sleeping Beauty, честита ти голяяяяма радост и от мен!  bouquetДа ти е жива и здрава дъщеричката!Много се радвам, че раждането е минало бързо и леко Peace

Диадра тук съм мила HugАз ще ви изпратя всички, а пък вие после ще ме посрещнете HugНяма лошо въпроса е всичко да мине леко, другото не е от значение.Имаше още някой да чака ама трябва да се върна назад да видя, че с моя бременен мозък забравям.

Дария и тя не се е отчитала от 22,09

# 303
  • София
Sleeping Beauty и тук да ти честитя малката радост! Да расте много здрава и щастлива!

# 304
Да е много здрава и щастлива Яна! На цялото семейство - безгрижни дни!

Явно доста намаля очакващия състав - на тях бързо и леко раждане им желая.

# 305
Sleeping Beauty честита ти дъщеричка! Да ти е жива и здрава!

# 306
Благодаря ти за бързия отговор  Simple Smile
Гледам да изцеждам около час преди следващо хранене.Малко ме успокои твоят пример с казанчето  Simple Smile Да разбирам,че в крайна сметка общото количество за денонощие е доволно.
Исках да те попитам има ли вариант да се избегне това постоянно цедене?Вече ме побърква този цикъл-кърмене-дохранване-цедене  Embarassed

sweetynel, разбирам, че не ти е леко в момента. След като всичко се нормализира - бебето започне да изсуква млякото, необходимо му за да се нахрани, расте и наддава добре, изцеждането е вероятно да стане излишно.

# 307
Здравей, Else
Благодаря за отговора и съветите. Ще пробвам да включа поне още едно хранене, когато будува. Иначе опитвам по всякакъв начин да стимулирам гърдата, която има по-малко кърмя - държа малката по-дълго на нея, до изцеждам(макар че с помпата почти нищо не излиза, все пак цедя за стимулация). Ако е необходимо додавам и от другата гърда. Струва ми се, че има напредък, но ще видя днес след като пак направя пробно кърмене. Ще я наблюдавам в следващите дни, силно се надявам кърмата да тръгне още повече, педиатърката ни каза, че обикновено към 7мия ден слиза изцяло. Дано  Praynig
Отново много ти благодаря за полезните съвети!

Sophie PP, ще се радвам да споделяш как се развива ситуацията.

# 308
Много благодаря Else  Hug
Значи инстинктът правилно ми е подсказвал Simple Smile  (само където сменям гърдите и когато още е захапала първата, но запоочне явно да недоволства - като предложа втората недоволството спира)

ku4o, сама си установила кога е добре да смениш гърдата - бебка ти е показала така, че вярвай на себе си и на нея  Hug

# 309
Sleeping Beauty(и тук) Честита рожба - да ви е здрава и много щастлива, да ви радва и да се гордеете с нея!Бързо въстановяване! МНого се радвам, че всичко е минало така ързо и леко Hug

ema 2013 Hug тук съм...благодаря, че се сети за мен Simple Smileсега се връщам от прегледа...отчет 3-4 см разкритие, омекнала и скъсена шиика...прилегнала главичката...изобщо всеки момент го чакаме. Док искаше утре да влизам, но се разбахме....последно да чакаме до петък. По-точно в четвъртък вечер към 8ч. отивам да приемат и да предизвикваме раждането.

Мая, стискам палци и аз всичко да мине леко и по вода!

# 310
 Добро утро! Ставайте, че бебчетата са гладни! Нахранихме се и се цедя.

# 311
Добро утро, майчета!Лек и спорен ден от мен.

Дария, радвам се че при теб има развитие и му се вижда края HugПри мен вечер има контракции за по няколко часа колкото да ме изправят на нокти и да не мога да спя и после нищо.Честно казано взех да си мисля, че нещо не е както трябва newsm78 Ама ще почакам още ден два и ще го мисля.
Диадра, още ли спиш?Мая чакаме новини.

# 312
Диадра хич сън не я хваща - вчера имах едно две болезнени пристягания и си помислих, че всичко започва, нооо нищо-... не спах цяла нощ
Сега отивам при док, да видим какво ще каже, после ще вляза да се отчета
Дария, стиснати палчета и за теб
Еми, дръж фронта докато ме няма Peace

# 313
Сладурки, зравейте!  Влизам само да си кажа, че не съм родила още. Пожелавам ви успех. Дано днес е нашият ден!!"

# 314
Успех на чакащите момичета!
Дария, а защо ще го предизвикват? Нали принципно има още време?

Ниесме уж добре, втарата нощ вкъщи мина малко по-спокойно от първата.  Сега чакам да дойде педиатърката вкъщи.

Кърмата ми още не сее засилила,както трябва и все се чудя стига ли му или не. Понякога ми се струва, че е по-голям ревльо и от брат си - не заспива другаде, освен на гърдата и се събужда като го преместя в леглото  ooooh! Ако някой го гушка, или е легнал до него - спи. Ако не - веднага е надул гайдата.

Минахме посещението на педиатъра, доволна съм - всичко му изглежда точно на бебчо. Най съм щастлива, че каза, че вече можем да излизаме. И любмият й съвет - кърмене, кърмене, кърмене - няма час, няма милилитри, няма "ама оставих го току-що" Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 11:55 от Lulu25

Общи условия

Активация на акаунт