Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво да правя, ако бебето ми отказва да яде и плаче след кърмене?
Моето бебе отказва да яде и плаче силно след ваксинациите. Възможно ли е да са колики толкова рано?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако бебето ми отказва да яде и плаче след кърмене?
-
Моето бебе отказва да яде и плаче силно след ваксинациите. Възможно ли е да са колики толкова рано?
-
След раждането имам проблем с изпускането на урина. Трябва ли да се притеснявам?
-
Какво да правя, ако бебето ми заспи по време на хранене и не мога да го събудя?
Нямам бучки, но гърдите ми са меки. Нормално ли е да са такива още от 3 ден на слизане на кърмата? Първите ден-два доизцеждах по малко за облекчаване. Вече не доизцеждам. Дори след обилно сукане, като стисна пуска още мляко гърдата, но не усещам напрежение. Ако стоят свободно без сутиен от тази, от която не кърмя започва да капе. Залъгалка давам само като го преобличам, но той не я иска и без това.
Водичка давам много малко като се разхълца жестоко. Благодаря още веднъж за вниманието.
А кърма имам, тека непрекъснато, на моменти даже ми стават на буци и едвам успявам да поизцедя и да омекнат. Заради разранените зърна ми е трудно и помпа да ползвам, а пък на ръка изцеждам по 2 капки, а се боря 30 минути поне 

.Цял ден ме остави да си мисля, че съм сама