Бебешки пелени и килограми ???

• 4 534
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Долната цифра за мен е по-показателна. Например, ако памперсът е 7-18кг, започвам да го ползвам, когато детето стане около 7500. Не му стяга, не пропуска, всичко е точно.

# 16
Ние сме към 11 кг. и си взимам 5-ца и то доста отдавна. С 4-ка ни пропуска и ми се струва, че го стягат. Ползвам Памперс или Кан бебе. Нямаме проблем!

# 17
  • Варна
Явно зависи от марката. Моят е 10.800, ползвам Тожур 4-ка, нито му стягат, нито го протриват, нито пропускат. Даже не съм се интересувала 5-ците от колко килограма започват Rolling Eyes

# 18
Май си е до дете, аз пък точно от Тожур  не съм доволна, при нас пропускаха още на първия час от слагането им.

# 19
Май си е до дете, аз пък точно от Тожур  не съм доволна, при нас пропускаха още на първия час от слагането им.
Същата работа и при нас, но с Ганчев. Освен, че пропускаха ужасно, се късаха и лепенките от само себе си.

# 20
  • Варна
О, да, това е пределно ясно. Мисълта ми е, че говорите за преминаването на следващ размер, за някои марки може да е валидно това, че се преминава към горен размер при достигане на долната граница, но определено не важи за всички. Също така размерите при различните марки са различни, напр. при Тожура 4ката я дават от 9 до 18 кг, абсурд при 11 кила да се минава на 5-ца, както пише Смайл за Канбебе и Памперс.

# 21
Момичетаа пиша ви тук,за да не създавам нова тема ... Ползвали ли сте някога
PAMPERS Sleep & Play (в оранжев пакет които са) защо са толкова евтини,добри ли са или някоя имитация на оригиналния PAMPERS? Сега сме с Active Baby и са перфектни, за сега поне нямам забележки : ))

# 22
  • в огледалото на живота
PAMPERS Sleep & Play (в оранжев пакет които са) защо са толкова евтини,добри ли са или някоя имитация на оригиналния PAMPERS? Сега сме с Active Baby и са перфектни, за сега поне нямам забележки : ))

Аз съм ползвала.Ако говорим за тези:
Скрит текст:
Детето не се чустваше комфортно с тях,бяха твърди;обрина се от тях  и доколкото си спомням май нямат ластичета отстрани/отдавна беше,може и да греша/

# 23
Да и от други майки разбрах,че лепенките не са еластични, май това им е "косура"  Simple Smile

# 24
  • в огледалото на живота
Абе ако са ти на сметка-пробвай ги  Simple Smile
Аз последно се бях спряла на Еви бейби-евтини и качествени.Много доволна оставах,особено при нощния сън.

# 25
Момичета пак се разочаровах, след дълги търсения на подходящи памперси стигнахме до извода ,че сега най-добре ни пасват Памперс Актив Бейби 3 номер и всичко беше чудесно до днес  Close и те взеха да пропиват, а съм се заредила с един огромен пакет .... не вярвам,че са му станали малки, след 2 дни сме на консултация,но повече от 7.500кг. няма как да е станал,кило да е наддал ... Какво да правя вече не знам ...

# 26
  • София
на колко часа сменяш памперсите?

# 27
# 28
  • София
единствено мога да дам като съвет да пристягаш повече, и да са по-високо, над пъпа, и между крачетата да се оправя хубаво ластика да обхваща цялото дупе, даже извън него  Peace може би трябва и по-често да ги сменяш, въпреки, че доста често ги сменяш успех  Peace

# 29

Да, пробвах ги един път. Не са имитации, това просто е евтината версия на Памперс. Тънки са, иначе попиват нелошо. Тук са новия вид вече от около година и са с еластични лепенки. Не ми харесаха обаче, не повторих. По-добре Тужур на Лидл  Peace

Не мисля, че дадена пелена може да попива при различните деца различно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт