Бебешки пелени и килограми ???

• 4 525
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
аз пък сменям номера щом достигнем минимума на опаковката, защото иначе ластиците я прежулват на крачетата и се подсича, иначе сме 10кг и за сега сме на 4+ на Пуфис  Peace
определено за вас 4 е голям номер и за това пропускат, ползвайте си 3-ка докато достигнете минимума кг за следващия номер  Wink
аз също действам тъка но сега имам проблем на доста теми писах за него.
11.500 кг сме през деля сме на 5 от много време може би от както бяхме 10 кг но вечер пропускат и пробвах номер 6 само за вечер естествено но и те пропускат и те на същото място и те по толкова

# 31
Да не би да са му големи, защо не пробваш с 4-ка  Peace

# 32
Да не би да са му големи, защо не пробваш с 4-ка  Peace
ами защото с 5 е добре през деня нарочно съм го оставяла много време да стои да се напълни и не пропуска но вечер защо легнал и затова но ще пробвам пак да се върна на 4+ но според мен му стискат

# 33
  • София
защо не пробваш с гащите, вместо памперси, има такива на памперс и на либеро, обуват се като гащи и се свалят като се скъсат от страни, може пък те да не пропускат  newsm78

# 34
  • Оптимист по принуда
Ние сме около 9 кг -/+ някой грам ,не сме се теглили скоро и сме на 4 на памперс. И аз съм на мнение, че за 6.500 4ка е много, мисля,че памперс имат едни размери 3+, преди да минеш на 4ка. Може да пробваш от тях. А идеята за гащичките също е добра.

# 35
 Бебка е 5кг. и сме на 2-ка на Памперс. Остана около половин пакет и нямам търпение да взема по-голям размер, защото тези са и леко малки.

# 36
Момичета много благодаря на всички за съветите! Темата е пусната преди 3 месеца,вече си реших проблемите Peace

# 37
  • Оптимист по принуда
 Grinning Помоли да я заключат тогава Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт