БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 766
  • 720
  •   1
Отговори
# 360

Зори , Венецията ти е станала много хубава Heart Eyes

# 361
И на Зори Венецията и твойта зима Ина са мнооого красиви Heart Eyes

# 362
Диди,благодаря за схемичките
Зори Венецията много ми хареса. Дано скоро получиш другарчето й.

# 363
Аууу Венецията е невероятна!! Като си купих Галерия-бродерия веднага му хвърлих око. За сега отлежава в съзнанието ми, но определено много  ми хареса. Ти сама ли си го комплектова?

Бачийска, твърдо заявявам че при Х когато се шие на листи (при това с ясна граница, бод под бод), няма никакви линии. Аз лично изпробвах, много се притеснявах че ще си личи, но абсолютно нищо няма. Мога довечера на снимам да докажа. От предните етапи се вижда че съм шила точно и ясно по една линия, при продължаване на горе на гоблена няма проблем Simple Smile))  Hug Но при гобленов бод определено има проблем, линии - това също мога да покажа.

# 364
  • Казанлък
Аууу Венецията е невероятна!! Като си купих Галерия-бродерия веднага му хвърлих око. За сега отлежава в съзнанието ми, но определено много  ми хареса. Ти сама ли си го комплектова?
Чудесна Венеция, макар че не искам да ходя там, мечтая си за други градове Cry
И аз имам същия въпрос като Целувка  newsm78

# 365
зарежи клавиатурата и грабвай иглата, да не се изложиш като ми дойдеш на гости другия месец  Whistling

и сериозно, момичета. нека ни е приятно заедно  Hug

в подкрепа на Св. Доброта  Peace

# 366
  • Юпитер- Сатурн
Ина много готин е станал гоблена bouquet
Зори кога го започна, кога го завърши, браво на теб. Ще направиш ли останалите гоблени от серията на Климт?

Да се оплача, шия си аз "За твоя рожден ден" и установявам, че от едната страна съм пропуснала един ред. Ядосах му се, но ще го довърша тези дни и ще показвам.

# 367
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Привет и от мен!
Венецията е просто уникална. Заедно с другарчето му си ги представям колко ще са хубави на стената ти!

Аз пък реших в този следобед, за да не се бодете една друга, да се опитате да познаете кой гоблен шия в момента?

Сигурна съм, че няма да ви затрудня въобще.   bouquet

# 368
Аз пък , Гибли, честно - не мога да го сметна, хич ме няма по математика, тъпа съм, кво да се прави  hahaha
ама слава Богу, има добри хора тук, които ще го смтенат вместо мен при нужда, и няма да ме потиснат  Mr. Green

Офтопик: А децата като те помолят за помощ с домашното какво ще правиш?

Добре, да допуснем, че на някой му е трудно да направи пресмятането, колкото и елементарно да е. На мен ми е трудно да го повярвам, но да приемем, че има и такива хора, ок. Обаче, в такъв случай ми идва въпросът: защо всеки път трябва да се пита в темата, след като хората (момичетата от по-старите издания на тази тема) са направили толкова удобен и синтезиран справочник на първа страница? Към 10 различни калкулатора има, линковете работят - вчера отворих няколко да проверя. Отделих от времето си, за да се уверя, че не пращам Нели там напразно. Информацията си е там, но никой не я ползва. Вместо това се губи времето на останалите. За мен това е проблем и затова му обръщам внимание. Ако следващия път някой се сети за тези калкулатори преди да пита, значи е имало полза.

Нели, аз те насочих към полезни линкове. Показах ти начин сама да се справяш, а не да питаш всеки път.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 14:26 от Ghibli

# 369
  • Троян
Помните ли сладките коледни феички,те си имали и не коледни приятелки ,вчера боцнах две,че децата са,на рожден ден

А сега да се похваля с моята мама,която уши тази красота на дим
 и една престилчица направи докато ми е на гости Wink

# 370
albenapd, прекрасни са феичките  Heart Eyes  Има ли ги някъде схемичките им, да си ги дръпна за някой повод и аз?

А по повод гоблена на Дим, който също отива в уишлистата ми  Mr. Green, вижте какво намерих в нета - картината, по която вероятно е правен http://www.mynewmaster.com/painting/Terrace_Arch_I_2240.html  (едва ли откривам топлата вода Laughing)
А дали има гоблен по цялата картина, някой знае ли?

# 371
albenapd, отдавна искам да те питам- та да не си на феите главната фея?
Явно е от кого си наследила доживотната страст...

# 372
  • Троян
dion тук съм ги качила  незнам дали ще ги видиш  http://gallery.ru/watch?ph=bshT-e2yGO
nosferata   Laughing  моята мама ме е учила още като малка да шия,с годините тя спря ,но от както й показах ,че не съществува само Вилер  направо пощуря  Mr. Green и само вика,дай да ти ушия нещо .
Абе много ме няма със снимките,чак ме  е яд,нещата на живо са по ярки и красиви  Thinking

# 373
Здравейте, казвам  се Стела. На 29 години сам, Имам две деца  момченца на 5г. и 8 месеца и бебчето на 8 месеца. КОгато бях на 16 моята майка ми показа  как да шия гоблен и от тогава страшно много ми харесва, и вместо да излизам всяка вечер след училище да се натискам с момчетата аз  шиех гоблени. Звучи малко задръстено но просто ви  вмествах в плановете време за  гоблените. Обожавам ги. Нямам много ушити в интерес на истината около 10 са за 13 години. Не сам си копувала дори, винаги са  ми подарявали. Ушила сам  мадоната с гроздето, няколко на които не им знам името, вяра надежда любов,в момента шия тайната вечереря и едновременно започнах един който е доста детски  с коледни настроение. Готовите са в къщата ни насело но следващата седмица ще ходя и ще ги нащтракам всичките да пусна снимки. Разбрах че немога да се включа в играта но  до догодина не останаха много месеци такаче ще почакам, а междувременно ще следя темите. Поздрави!!! newsm03

# 374
...моята мама ме е учила още като малка да шия,с годините тя спря ,но от както й показах ,че не съществува само Вилер  направо пощуря  Mr. Green и само вика,дай да ти ушия нещо .
...

Албенка, много мило ми стана, като сподели за майка си.  Hug
Скрит текст:
...Но и носталгично, защото моята не оценява много това, което аз правя. Тя ходи по разни арт-магазинчета, възхищава се по витрините им и ми изпраща понякога нещица, за които държи да се знае, че са "саморъчни". Моите са си мои, любителски, а тези по магазините са истински. (Може би защото хората изкарват от тях пари, знам ли. ) Помрънках си на воля.  Blush
Какво да я правя - обичам си я! Heart Eyes

Коментирахте доста авторските разработки и ще ви споделя, че след като си завърша маковете, (които са в 2-месечен застой), след като приключа с Коледните, (които вече започнах) и ако не изникне нещо пак спешно.....ехееее...през новата година започвам и аз "Жеравна"-ОРИГИНАЛЪТ. Отдавна си избирах пейзаж, уж планини, уж тово-онова и накрая реших - Родно ще е. Мъжът ми присъстваше на срещата ни с г-жа Чернева и си залепи очите на още 2 гоблена, дано някой ден и тях успея да ушия. Ще ви държа в течение, както винаги. Hug

EsteLiTart, добре дошла при нас!

Общи условия

Активация на акаунт