БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 727
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • Троян
polinabg страхотен е,това всичкото ли е шито или има и принт?

# 511
Да покажа с какво се занимавах последните месеци.

Аууу страхотен е  smile3501  и аз искам повече подробности на коя фирма е, как се казва?

# 512
  • Димитровград
Всичко е шито.Това е новото допълнение в колекцията по картини на любими художници.Този го правих по картина на Rosemary Millette.Лична разработка ли се казваше?В смисъл,че си правих сама схемата.Ших го на обикновена разграфена панама,1:1,35 цвята.И понеже знам,че се вълнувате от тези неща-платила съм 70$ за правото да ми разрешат да ползвам точно тази картина.И много му се радвам.
В снимка.бг има снимки на етапите;макар че не се старах много,поне се вижда процеса.Етикетчето "стрелиция" е ,защото участвах с него в един анонимен конкурс.http://polinabg.snimka.bg/tapestries/etapche.626252.all

# 513
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
полина, страхотен е  Hug

а това отлежава в непотърсените на габко Simple Smile дали не е някоя от нас?

# 514
  • Троян
polinabg  omm прекланям ти се,за това че си направила схемата,за шиенето и резултата   bouquet
Добри какво искаш да кажеш,че този Дед Мароз седи у вас и чака ли и никой не го е потърсил Shocked

# 515
  • Балчик
polinabg, страхотен гоблен, а и собствена разработка. Браво!

Албенче, не, добрият старец в непотърсените пратки при посредника от Англия. Някой си го е поръчал до адрес на посредник, а не си го е потърсил, най-вероятно изпращачът не е написал ИД-то на получателя и името му не е известно на Габко.

# 516
polinabg браво, и за схемата и за ушиването. За 35 цвята си изглежда страхотно, което значи че и схемата ти е много добра  Peace като жива е тази пеперуда и рамката е супер.

# 517
Аааа, разпознах си го, ама още не са ме отразили. Дано да си го получа скоро  Praynig

Полина, много е красив   bouquet

# 518
Ще се запиша с нещо старо, че ново завършено нямам  Embarassed

Лейди,много е симпатично това и не съм  го срещала досега.Може ли да ми кажеш колко е голямо и дали ще е възможно да ми изпратиш схемата?

# 519
  • София /Абсурдистан
rompecabezas схемата на котето върху луната качих тук
http://dox.bg/files/dw?a=c5008b8bbd
Не помня колко беше голямо, че вече съм го подарила и няма как да меря, но май не беше повече от 25 см, квадратно е. Преброй квадратчетата и сама ще видиш Simple Smile
Промених малко очите на котката, сложих им зелен Крейник и стана много ефектна. В по-едър план може да се види тук
 http://ninicol.gallery.ru/watch?ph=xyV-etVWE

# 520
  • Пловдив
polinabg НЕВЕРОЯТНА КРАСОТА си създала.

# 521
Котето с луната е много симпатично, но свалям шапка на Полина за пеперудата с цветята. Браво!

# 522
  • София
Лейди, много е хубав!   bouquet

Полина, моите адмирации  Peace Страхотно си се справила   bouquet А се нарича "авторска схема"  Wink

# 523
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аааа, разпознах си го, ама още не са ме отразили. Дано да си го получа скоро  Praynig

...

Joy Joy Joy знаех си аз, че можем да се видим на много места Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Благодаря за котето с луната  Hug братовчедката много ще се зарадва Simple Smile

и на бързичко да подшушна, че един "крайбрежен" гоблен е вече в София и утре ще се срещне със собственичката си  Hug

# 524
Моята постоянно повтаря: стига си си разваляла очите, как имаш нерви за такова нещо и тем подобни, но това е само ако ме види с гоблен в ръцете, иначе само пита с кой докъде съм стигнала  Mr. Green 
Ха-ха, Деси, все едно някой описва реакциите на моята майка.  Grinning
Джемма, прекрасно кафе, както и новото ти начинание.
Ина, като знам с каква скорост шиеш, съвсем скоро ще ни радваш с готова зимна красота.
Unknown_lady, много хубаво и оригинално това коте с луната.
polinabg, искрени адмирации и дълбок поклон пред твоето произведение! Великолепна разработка!  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт