БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 725
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Едно коледно мини от мен- третото от серийката
 smile3501 smile3501 smile3501 за Вас   bouquet

# 526
  • Стара Загора
Полина, поклон и от мен!

# 527
  • Варненска клюкарка
Да покажа с какво се занимавах последните месеци.

Какво да кажа....възхитена съм и от разработката и от майсторското изпълнение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 528
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Полина,

# 529
WOW, Полина - това наистина е страхотно! Поздравления за страхотната работа.  smile3501

# 530
  • Димитровград
Благодаря ви,момичета.Много ми се иска да мога някак да ви го покажа на живо-в действителност е в пъти по-хубав.Много,много му се радвам.Не искам никой да ми се сърди,че не искам да раздавам схемата.Исках да си имам уникат.Затова си избрах картина,платих си правата и си направих схема.Поне за известно време не смятам да го раздавам.След време може да реша друго.Една госпожа ме накара да се чувствам много зле-рускините споделяли безкористно,макар че плащали безумни цени(да уточня,че не цитирам лични съобщения,а коментари от други форуми).Да,70$ не е голяма сума,но зависи за кого.Аз се оказах егоист-не стига,че не искам да изкарам пари от гоблена,ами и поисках да го имам само за себе си...поне за известно време.Съжалявам за което и моля да бъда извинена.

# 531
  • sf
Полина, страхотен е просто , думи нямам  Hug
Аз лично не те обвинявам за схемата. А от чисто любопиствто- щом си платила за права, можеш ли да я продаваш/подаряваш   Thinking

# 532
Полина, напълно си права. Аз като писах коментар за гоблена ти, не бях разбрала, че ти си го разработила. Уникален е настина   bouquet Да ти кажа 70 $ изобщо не са малко  Peace

# 533
  • София
Полина, изобщо не би ми хрумнало да те обвиня в подобно нещо  Wink  Peace

Между другото, аз си направих труда да потърся споменатата художничка. Е, какво да ви кажа: гобленът на Поли ми харесва повече от оригинала, изглежда много по-естествен от картината   bouquet
Скрит текст:
Поли, нали не си против, че я пуснах?  newsm78

# 534
  • Димитровград
Ами всъщност плащането на тези 70$ означава,че мога ако поискам да продавам схемата или готови комплекти,или каквото там реша,за да изкарам пари от него,които ако надвишат определена сума,ще ми бъде предложено допълнително споразумение-с други думи,ако вземе че много ми тръгне бизнеса,ще плащам още... Mr. Green
Деси,нищо против,някой може да я хареса и да си я купи-струва 700$.

# 535
  • До сърцето...
polinabg, поздравления!!! Страхотна разрабтка и изпълнение!

Ако не е тайна, как става това с правата, че аз съм си харесала една картина и ми се ще да си я направя "моя"  Blush (може и на лична).
Благодаря предварително!

# 536

Полина , браво и още много такива да направиш   bouquet

# 537
  • UK/София

polinabg, приеми сърдечни поздрави и от мен, страхотен гоблен се е получил! Hug

# 538
  • София
Аз пък да се похваля че видях НА ЖИВО гоблема на polinabg. За мое огромно съжаление го видях само с името Стрелиция и незнаех че тя го е шила, за още по голямо мое съжаление не успяхме и да се запознаем на живо Sad
Поздравление за чудесната работа  newsm51
Та вече е станало ясно че митках по Стара Загора на националната среща на гобленарите във форум goblenite.org. Обаче май съм доста "захлюпена" не успях да се запозная май с никой пишещ тук Sad

# 539
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз пък да се похваля че видях НА ЖИВО гоблема на polinabg. За мое огромно съжаление го видях само с името Стрелиция и незнаех че тя го е шила, за още по голямо мое съжаление не успяхме и да се запознаем на живо Sad
Поздравление за чудесната работа  newsm51
Та вече е станало ясно че митках по Стара Загора на националната среща на гобленарите във форум goblenite.org. Обаче май съм доста "захлюпена" не успях да се запозная май с никой пишещ тук Sad

ха-ха, не си единствената "захлюпена", защото и аз бях там. Толкова се оглеждах да те видя, но не успях. Надявам се догодина да се видим!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт