БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 725
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
  • Юпитер- Сатурн
polinabg Страхотен гоблен  smile3501. Ако не се лъжа, това е втори твой авторски проект. Правиш страхотни схеми. Според мен сериозно трябва да се замислиш и да си смениш професията. Уникални са.   bouquet Колкото до упреците, приеми моите адмирации, че отстояваш позицията си.

# 541
  • Казанлък
polinabg  newsm20 newsm20

# 542
polinabg  smile3501

Май влизам във фаза.... Wink Wink Wink

# 543
  • Юпитер- Сатурн
Носферата радвам се, че влизаш във фаза много харесвам твойте картички.

Забравих да си покажа една моя измишльотина малко е неясно, защото го минах с лак на водна основа и ще го направя на чанта за голямата племенница.

# 544
Сутринта на бързо преди да тръгна на работа снимах етапче от Момичето ми. Но ще ви го покажа в новата тема  Embarassed

# 545
Аз нали не влизам в нета събота и неделя.....доста сте изписали и много красиви неща сте показали.
Непозната лейди, много ефектно коте Wink
Шошка и тя е показала големи сладури
Полина Shocked оставам безмълвна. КРАСОТА!!! Браво за труда, схемата и изпълнението  bouquet
И много други, със сигурност пропускам някой... Blush
А, Джемма, много е хубав и ярък Peace. Браво, бързичко го завърши това кафене.
Албенка, ти какво шиеш, че съм изтървала Mr. Green
Ина е започнала поредната зимна красота.... Shocked

Да отговоря на Роси и Реа - да, сама рамкитах двете гобленчета. Това второто(в случая червено и при двата гоблена Laughing) е пак паспарту от хартия - както си правите обикновено паспарту, само, че с по-малко отворче(колкото искам) от второто - външното. Надявам се стана ясно, че и аз се оплетох в изказването си....
Деси, благодаря. Веднага пращам снимка на създателката на схемата Hug

# 546
polinabg , newsm10 newsm10 браво!Видях го на живо и страшно много ми хареса!Беше удоволствие за мен да се срещнем на живо Simple Smile

# 547
  • Троян
Ето докъде съм я докарала с моят гоблен,напредъка не е никък голям,но съм решила да наблегна на него сега  Blush
Скрит текст:

nosferata  браво за картичките  Hug
Азарея много интересна идея,би ли разказала малко повече за този лак и как ще се доразвие идеята  Simple Smile

# 548
Аз няма да изброявам по имена, защото всичко, което видях в последните дни, много ми хареса!
Носферата, по това време на годината, фазата не трябва ли да е коледна? И аз искам да направя няколко картички - за базар, за подаръци... Обаче, засега само една, защото се яви повод Wink Продължавам да се туткам и с проектите за другарчетата... Трябват ми няколко чифта ръце още Simple Smile

# 549
Полинабг  страхотен гоблен-наистина трябва да си смениш професията  smile3501 smile3501 smile3501
Албенапд много хубав гоблен си започнала   bouquet
Котето с луната , също много ми хареса Hug
Страхотни неща видях  #Crazy браво!
Аз с нищо не мога да се похваля, но поне ми се напълни душата  newsm10

# 550
  • Юпитер- Сатурн
Азарея много интересна идея,би ли разказала малко повече за този лак и как ще се доразвие идеята  Simple Smile
Идеята взех от декупажната. Реших, че след като те могат да завършват с лак и аз ще мога. Лака е на водна основа (взех го от железарията) и не разяжда панамата и конците. Прави филм и бродерията изглежда все едно е между стъкло и може леко да се мачка. Бродираното в моя случай ще е лице на чанта на тинейджърка, за това търсех вариант как да я съхраня възможно най - дълго време  Laughing. Надявам се до ден - два да направя и чантата и да я покажа.

# 551
  • На село (близо до Лондон)
Да се запиша в групата Sunglasses и да споделя, че свъших МАКОВЕТЕ.

Голямо благодаря на ina и Хипатия, които преди 5 години откликнаха на молбата ми за легенда на два гоблена, които майка ми беше започнала, но неуспя да довърши преди да почине.
Много време ми отне да довърша единия гоблен между раждането на 1-2 деца. НО сега ме е хванала и мен музата за шиене. Свърших гоблена преди 2 дни и ми се иска пак да шия Heart Eyes
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200667620749190&se … ;relevant_count=1

# 552
  • Бургас
Момичета скоро в осинка бяха пуснали схема на този писан и направо се влюбих в него, но за съжаление 1 страница от схемата липсваше. Дали не сте го срещали някъде, защото аз станах така  #Crazy  да го търся, но ми излиза само, че може да се купи. Може би още нов модел- знам ли

# 553
  • София
Шошка, ето ти го в РМ  Peace
http://www.igolka.in.ua/load/zhivotnye/dimensions_70_35301/2-1-0-4275

GI, много е хубав   bouquet

# 554

Общи условия

Активация на акаунт