Отговори
# 525
Лека и от мен Hug Hug Hug

# 526
  • София
Доктор Боцков ряпа да яде пред нас! Същи Джансута! newsm53

Слънце, шъ го упояваме ли преди да го отвличаме? Да вземем малко от запасите пърцуца на диспансера, а? (То от Мехметя дали остана нещо  newsm78?) Даже и на него да не му хареса ние ще ударим по една  thumbsup. Пък, ако много не му хареса, може да го ударим с бутилката.  #Silly

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Лягам, че даже почнах да се прозявам и по сто пъти си оправям грешките в думите. Хайде лека нощ! Сама те оставям, но ми се спинка. Пък и ако ще ме ползваш за подкрепа в набези, трябва да съм свежарка. hahaha     love001    

Проф да ти кажа, че ние май отдавна ги задминахме Боцков и Джансутата  Joy Joy Joy Joy Joy

От Мехмет или от Ели и Диди  hahaha Joy Joy  Те ноемой немат некде кашета  Mr. Green ша ги извадят и готово  Mr. Green Ни вече ше сме ударили преди да тръгнеме ей така за отскок, а ако пърцуцата не му ареса ша вземим от игличкити на Боцков тайничко, той и без туй има много нема забележи и работата е опечена  Mr. Green  Joy Joy

Айде и аз лягам, лека и на теб Проф  Hug Hug Биби  Hug Hug

# 527
  • По света и в нас.
Добро утро.
Диспансера още спи. Mr. Green
Честит празник на всички именници.
И да сервирам кафето
Има и нов трей на ПО,басейнчета туй онуй,ще връщам да ви прочета.Лек и успешен вторник.

# 528
Добро утро. Hug
Честит празник на всички иминници.

# 529
Добро утро, слънчеви момичета!  Hug

И тази сутрин няма да мине без любимото:

Скрит текст:

Снощи, тъкмо се зачетох, и нещо се случи с форума! Crossing Arms  Нямах сили и нерви да го чакам да се оправя!  Crazy

Наде, Вяра , носете със здраве и гордост имената си! Вървете смело напред и нагоре по своя път!! Честит празник на Вас и на всички други момичета (чиито имена не зная  Embarassed), които празнуват днес!  Hug Hug

Скрит текст:

Имайте прекрасен ден днес!  Hug

Скрит текст:

# 530
  • В света на мечтите... ❤
Добро утро сладуркии  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Верче,Наде и другото Наде,Честит имен ден,желая ви много здраве,щастие,късмет и успехи   bouquet   Heart Eyes   bouquet   Heart Eyes   bouquet   Heart Eyes   bouquet

Ако има и други именници,да им е честито,да са живи и здрави.   bouquet   bouquet   bouquet

Пепи,честит ти първолак,малко със закъснение,но снощи не можах да се включа във вечерния купон.Да ти е жив и здрав и да носи само шестици в къщи занапред   bouquet   bouquet   bouquet

Разбрах,че снощи пак е имало профилактика,аз направо се шашнах,като гледам писано до 11 и нещо и после направо поста на Слънцето в 2 и нещо,викам да са си легнали всички други толкоз рано и без да има дежурство по Лека нощ,не вярвам  Joy ,а каква била работата  #Cussing out много често взеха да й правят профилактики на тая Мама нещо  Thinking

Изгледах фрагмана на Чачи и пак най-силно впечатление ми остана от Чачи и Баръш и това си е  Mr. Green В петък ще гледаме делфинчето по бански   Heart Eyes   newsm44

Хайде сега да ви сложа малко да пиене и йедене,да не ходите гладни на работа   chef  Hug

Скрит текст:

Гале,Биби,DiBoDa,добро утро  Hug  Hug  Hug

# 531
  • някъде из Врачанско
Добро утро на 17 септември-Вяра ,Надежда и Любов и майка им София!Честито на именниците, да сте здрави, жизнени, всеотдайни, щастливи!   bouquet newsm51  love001 newsm68 newsm10
Успешен ден на всички! Хайде да пийнем много кафе и да развижим енергиите!

Скрит текст:

Честит имен ден. Вяра, Надежда и Любов, закриляни от София
На 17 септември почитаме великите мъченици Вяра, Надежда и Любов, както и тяхната майка София. Имен ден на тази велика дата празнуват всички, които се казват София, Вяра, Любов, Надежда, Вера, Надя, Люба, Любомир, Любка, Софка, Любослав и останалите производни.

# 532
Добро Ви утро. Hug
Снощи пак обновяваха форума. Rolling Eyes
Днес, 17 Септември, почитаме Света София и Светите мъченици Вяра, Надежда и Любов.
Честит празник на всички, които носят тези прекрасни имена, носете си ги със здраве и гордост.
Почерпете се и за мое здраве.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 09:02 от Neidjal

# 533
Добро утро,

Днес е слънчевооо, хубав е успешен ден на всички!  Hug Hug Hug
Снощи тамЪн написах пост да поздравя именничките, сложих подаръци, почерпки и хоопп Профилактика  Mr. Green, но направих поздрава в тути 
Laughing

Наде, Верче, Наде_s,и всички, които имат празник, Честит Имен Ден!
Скрит текст:

Поздрави и за софиянци
Скрит текст:

Сега няма почерпки, щото съм у студиото, ама довечера може и да турнем нещо, щото Зиз каза, че е заета и тема няма да има  hahaha hahaha hahaha

Чачи на новото фрагманче у басейна е страОтенн  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе гледам, че ще ходим на гости на Йо, предупреждавам те ние, сме много луди, има даже и със сертификати, ама аз не съм от тях  Joy Joy Joy Joy

Благодаря за кафенцето и закуските, слънчев ден на всичкиии!  bouquet

# 534
  • София
Добро утро,

честит празник на всички   bouquet

Хубав фрагман на ПО. Движи се с добро темпо историята  Peace

# 535
  • Под Сините камъни
Преди да ме налегне домашната тръстика да честитя празника на всички.
Честит имен ден на нашите мили именнички.Да са ни живи и здрави.
Скрит текст:
Честит празник и на всички Софиянци.
Отивам и аз да гледам новия фрагман и забегвам по задачки

# 536
Добро утро  Hug честит имен ден на Надето и на Вяра да са живи и здрави  Peace Днес баща ми има рожден ден та да почерпя и аз за негово здраве  Peace
Скрит текст:

# 537
Добро утро  Hug честит имен ден на Надето и на Вяра да са живи и здрави  Peace Днес баща ми има рожден ден та да почерпя и аз за негово здраве  Peace
Скрит текст:
Благодаря Ви момичета.
Миленче, ЧРД  bouquet на баща ти.
Започнаха с целувките и в ПО, че да не останат по-назад. Joy

# 538
  • Под Сините камъни
Миленче честит рожден ден на татко ти.Да е жив и здрав

# 539
  • София
.....
Започнаха с целувките и в ПО, че да не останат по-назад. Joy

....