Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 407
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Magnesium sulfate

# 631
  • ES
Blagodaria   bouquet

# 632
 Simple Smile моля, набави си и на 8 ми да започваме  Peace с диняяяя ми е любимият вариант мммм

# 633
  • Варна
Здравейте момичета, преди години правих редовно детокса и се чувствах супер, след това малко занемарих нещата. От 8-ми се включвам с вас. Въпросът ми е има ли активно кърмещи мами, защото аз съм от тях Simple Smile  и как процедират

# 634
Здравейте,до сега не съм правила детокса на д-р Михайлов,но мисля на 08,08. да се включа.
От първата страничка видях ,че сега се прави с плодове,което е чудесно има голямо изобилие  Simple Smile
Пише ,че се пие и димяща вода и не ми стана ясно какава е тази вода.Това гореща вода ли е?

# 635
И аз ще правя детокса на 08.08 - с диня Simple Smile. Имам и книгата на д-р Михайлов - "Здравословно отслабване",но явно е по-старо издание,защото няма летен детокс. Веднъж съм го правила,да си призная трудно издържах ,но след това се чувствах ве  bouquetликолепно...

# 636
Здравейте на новодошлите, не е трудно особено на диня, защото там количеството е неограничено, ако обърнахте внимание за разлика от др плодове  Wink
"Димяща вода" е гореща вода и Успех, заслужава си  Simple Smile

# 637
Здравейте на новодошлите, не е трудно особено на диня, защото там количеството е неограничено, ако обърнахте внимание за разлика от др плодове  Wink
"Димяща вода" е гореща вода и Успех, заслужава си  Simple Smile

Благодаря,
ще се включа,надявам се да успея Simple SmileДините и пъпешите доколкото разбрах може на корем ,нали?

# 638
Здравейте имам едно питане  към дамите които са правили детоксикацията.Може ли да се пие кафе през тези дни че ми е голяма краста ако не пия сутрин кафе като стана цял ден съм с главоболие или не е позволено??? newsm78,май никъде не срещнах някой да е споделил.

# 639
Благодаря,
ще се включа,надявам се да успея Simple SmileДините и пъпешите доколкото разбрах може на корем ,нали?
[/quote]
Да аз съм правила няколко пъти и съм следвала указанията от първа страница - с Диня на корем, със сокове също ми е добре следвам както е указано, само с грепфрут и яйца нещо не ми беше по вкуса
Първият път се чувствах некомфортно дори чак ми зазляваше и гадеше, но благодарение на момичетата тук бързо ми се размина с чаша вода с  лимон. Дискомфорта при следващите ми детокси липсваше.
 КРИСТАЛИН :  за кафето
Здравейте имам едно питане  към дамите които са правили детоксикацията.Може ли да се пие кафе през тези дни че ми е голяма краста ако не пия сутрин кафе като стана цял ден съм с главоболие или не е позволено??? newsm78,май никъде не срещнах някой да е споделил.
Аз лично не съм се лишавала от кафе в тези дни нито от чай, който обикновено пия единствено храната замествам с диня или детокса, който сте избрали сокове или др
На първа стр всичко е описана много добре.От полза ще ви е това което написах по горе за гадене или прилошаване вода с цедено лимонче просто спасява положението./ а щом сте за пръв път сигурно ще ви се наложи но това е първият ден след прочисването следващите детокси няма да го има този проблем
Ееее къде сте детокс дами само аз пиша, а има къде с по-голям опит от мен  newsm10 newsm10   УСПЕХ  на всички

# 640
 mamakris -благодаря за отговора,че аз без кафе получавам главоболие и без детокс LaughingА ти подслаждаш ли кафето и чая с нещо или ги пиеш чисти?Другият ми въпрос  е че все още съм в чуденка кое е по добре да направя детокса с цитруси или лете плодов с диня,че сега и е сезона според вас ветеранките кое е по добре?
Хапваме ДО 1 кг сезонни плодове на ден, разпределени на по-малки порции през деня.
-има ограничения за плодовете не са на корем поне така пише на 1-ва страница.
Извинявам се за глупавите въпроси но ще ми е за първи път и хем имам желание хем съм притеснена дали ще издържа .А ако трябва да съм честна съм още по притеснена за това главоболие че с моите перипетий  с главата и главоболието надявам се никога повече да не се повтори.

# 641
Да сезонни  череши, праскови и всички останали са до 1 кг, не и ДИНЯ  малко по-надолу го пише пак на първа стр. Аз лично препоръчвам ДИНЯ/ПЪПЕШ. Особено за пръв път да не се тормозиш от глад, с динята гладна ли си хапваш , не си ограничена в количеството не мислиш га мерки грамове по- леко минава поне при мен.
За кафето- аз го пия чисто, но пък чая подслаждам със стевия1/2 табл, че пия зелен и ройбос- не мога чисти а стевията е билка .

# 642
 mamakris -благодаря за отговора златна си ,верно че така пиша ама и аз съм един заплес хем работя хем чета май май ще се спра на динята че имам взети 2 големи ,анг.сол си я купих като идвах на работа сутринта да ми е готова за утре.Тъкмо ще ми отпадне ходенето тази вечер до Кауфланд за цитруси Grinning
А и в събота ще ходим на село за 2-3 дни и там ще има домашна натурално чиста диня така че ще разчитам на динята.
Аз по принцип пъпеш необичам  но примерно могат ли да се смесват динята и пъпеша в един ден или не?Пък може и с тази детоксикация да проям пъпеш знае ли се Joy
Ако издържа непременно ще споделя .
А англ.сол на теб как ти действа,че малко ми е притеснено че съм на работа и утре и в събота да не кисна все в тоалетната. #Crazy

# 643
От утре и аз съм с вас!
Успех на всички! Hug Peace Hug

# 644
утре и аз съм с вас, днес си купих англ. сол, довечера ще купя и пъпешче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт