Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 413
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Ама само топла вода ли трябва да се пие?

# 616
  • София

Не само топла. Пиеш си нормално вода, колокото повече, толкова по-добре. Но е хубаво сутрин ( а и не само ) след солта да се пие чай или топла вода.

# 617

Не само топла. Пиеш си нормално вода, колокото повече, толкова по-добре. Но е хубаво сутрин ( а и не само ) след солта да се пие чай или топла вода.
А добре, успокоих се  Mr. Green Аз и сега си стоплих вода и изпих две чаши, нищо, че е 16 часа. Предполагам, че няма да навреди.

# 618
  • Пловдив
Хайде с мен от утре- два дни и а нещо се обърках и помислих, че почва утре, та ще го направя само 2 дни, но нищо, пак си е прочистване  Wink
И двудневния детокс е добре, но ако решите може да продължите и до неделя, защото пълнолунието продължава до неделя следобяд. Не сте закъснели. Аз много подраних, но нищо.  Wink

# 619
Привет момичета,
аз съм тук от 10-ти на диня или пъпеш, с анг.сол и много вода...Това е моят 6-ти детокс и мога да кажа, че днес се чувствам почти прекрасно. Предните пъти (не поредни), на вторият ден бях като болна - с жестоки болки в мускулите и главата. Може би сега съм по-пречистена от преди и затовя ги нямам?
Успех на всички:)

# 620
Аз вече втори ден не усещам никакво неразположение, даже съм много свежа, а ми е първи детокс. Правя всичко както трябва, ям само пъпеш до 1 кг на ден, пия си солта, половин час след което започвам с водата (и топла, и с нормална температура)... Възможно ли е да бъркам някъде?  newsm78

# 621
Здравейте!
Защо не пишете?

Аз отчитам успешни три дни на плодове. Днес дано и праилно да се захраня, че толкова вкусотии има за ядене...
Отивам да накисна овесените ядки. На обяд салата, довечера шопска.

# 622
Добро утро, аз също отчитам успешен детокс, не съм прегрешила с нищо и съм много горда със себе си  Grinning На кантара съм  минус 3 кг близо. Сега започвам захранването - след малко ще изям една праскова, за обяд съм приготвила картофки с копър и чесън, а за вечеря катък. Мисля да не се хвърлям от понеделник обратно на стария режим, защото така няма начин да задържа сваленото. Ще захранвам до вторник, след което ще си създам определен режим, например вечерята ще ми е най-късно в 18.30 и то много скромна, а през деня ще си ям нормално  Simple Smile

# 623
Здравейте,аз съм нова тук иако може ми дайте съвет.Имам ревматоиден артрит и ровейки в нета попаднах на статия за режима на д-р Михайлов.Започнах вчера събота ,дали да продължа до понеделник?Съвсем съм оплескала дните, но започнах веднага след като прочетох.Чисто съвпадение,че се случи  пълнолуние.

# 624
С детокса - като се мотивираш - е лесно. Но след захранването ако не напавя диета 6-7 дни (на елда или зелева супа) - веднага си възвръщам 3-те кг, които съм свалила. Правя детокс на цитруси - вече за 4-ти път, но през месец. Дайте съвет как да ги задържа?  newsm78

# 625
  • София
Аз съм на диня от събота до днес.  Днес, обаче ядохи малко сурови лешници, а не трябваше, не се чувствам добре.
Добре се чувствам, но аз поне два пъти годишно от много години правя по 5-7 дни или на плодове, или на режима на Дънов и смятам, че има значение - ако не за килограмите, то поне за котсините...
Свалила съм 2 кг, от утре ще се захранвам Simple Smile

# 626
Здравейте дами някой би ли ми казал или дал линк към новите фази на пълнолуние кога са и да се настроя за детоксикация никога не съм правила ,доста изчетох по темата и искам да опитам.Моя проблем е че доста напълнях след лечение с кортикостероиди а и отделно имам проблеми с половите хормони и искам да пробвам да си пречистя малко организма.
Ще ми е приятно ако има дами с сходни на моите проблеми да споделят опит.
Хубав ден!

# 627
# 628
Благодаря!  bouquet

# 629
  • ES
Момичета, как е латинското наименование на английската сол, в Испания съм как да я търся тук.

Общи условия

Активация на акаунт