Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 417
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
А, имам и още един въпрос. "Сутрин на гладно се изпиват 10-15 гр. (1 равна супена лъжица) английска сол, разтворена в 50-70 мл вода. Английската сол изтегля токсините към червата.Половин час по-късно започва пиенето на вода,чай и димяща вода." - но не пише кога може да се започне с храненето, пак ли половин час след солта или трябва да се изчака още?

# 601
Здравейте, сигурно сте коментирали по-напред но не съм прочела всичко, а и понеже утре е денят за започване на детоксикацията-моля, споделете какъв е ефекта на английската сол? Защото съм на работа и ако наистина се случва нещо...хм, "разтърсващо", не мога да си го позволя. Извинете ме за глупавия въпрос, но ще ми е много полезно ако ми отгвори някой, не ми се рискува.

# 602
  • TX
Здравейте, момичета!  Simple Smile Решила съм този месец и аз да направя един детокс и тъй като ще ми е за първи път, имам 1-2 въпроса. По принцип гледам, че никъде не пише, че е позволен само един вид плод, но пък виждам, че повечето коментирате, че консумирате само диня или само кайсии и т.н. Аз си взех за утре един голям пъпеш, отделно имам праскови, кайсии, даже мислех и нещо друго да си купя за разнообразие, това грешно ли е?
И също в колко вода си разреждате солта, горе-долу една чаена чаша ли се пада?  newsm78
една супена лъжица ансол в около 30 мл. вода е най добре , за да няма неприятен ефект
Скрит текст:
дрислив
. А относно плодовете в едно хранене да е един вид плод и с оглед на тази препоръка се спазва за деня да са един вид плод, като за всички с изключение на пъпеш и диня дневното количество да не превишава кило, заради фруктозата капанна е.
Здравейте, сигурно сте коментирали по-напред но не съм прочела всичко, а и понеже утре е денят за започване на детоксикацията-моля, споделете какъв е ефекта на английската сол? Защото съм на работа и ако наистина се случва нещо...хм, "разтърсващо", не мога да си го позволя. Извинете ме за глупавия въпрос, но ще ми е много полезно ако ми отгвори някой, не ми се рискува.

# 603
  • София
А захранването  е плодове и ориз ли? Не схванах добре първата страница.
Благодаря  bouquet
Доста добре е описано на първа страница захранването, но аз ще ти кажа как аз се захранвам. Сутринта 1 ябълка, към 10.00ч. 2-3- с.л овесени ядки в хладка вода, наобяд ангелска супа и салата от зеле, моркови и цвекло /много малко сол се слага, на върха на ножа/, а вечерта от салатката и обезсолено сирене с копър, зехтин и малко чесън. На следващия ден вече си правя или ориз със зеленчуци, или задушени картофи. Общо взето е това....има много хубава тема за захранването и рецепти тук http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=333 Препоръчвам да ги разгледаш още от днес, че през следващите три дни ще ти е трудно да разглеждаш рецепти и да мислиш за захранването.  Wink
Здравей Didonika!
Не смесвам. Аз по принцип съм голямо магаре и като реша да правя нещо, го правя както трябва. Ужасно съм стриктна на детокс, абсолютно с нищо не прегрешавам. Та като съм казала кайсии - кайсии и трите дни без нищо.
За количеството ми е трудно да определя. Тези два дни бях изключително натоварена на работа и постоянно по улиците и може би около 10-тина кайсии на ден съм изяждала. Но иначе количеството наистина е около 1 кг. на ден. Само дето предпочетох варианта с кайсии точно заради тази натовареност на работа и това пътуване. Защото мога да си извадя две-три кайсии и да си ги изям по път. Но като ефект не съм доволна. Почти никакъв ефект от английската сол през деня. Само малко сутрин.
Препоръчвам динята. Лятото винаги съм на диня, при нея няма ограничение в количеството и така се чистя от нея  Embarassed Просто в сегашния ми случай нямаше как да си мъкна диня напред-назад и затова.
Успех на всички утре - на мен днес ми е последен ден и ще издържа, аз си знам. Това сигурно вече ми е 10-та детоксикация и на нито една не съм се отказвала или проваляла. Така че ще изкарам, но пак казвам - не съм доволна от детокс на кайсии - да го имате предвид.
Хубав и усмихнат ден!

благодаря  bouquet  bouquet  bouquet Ако е удобно да питам какъв е резултата от 10 детокса? Имаше   bouquetли за сваляне като започна? Също така дали само на пълнолуние го спазваш или и на новолуние?

# 604
  • Пловдив
благодаря  bouquet  bouquet  bouquet Ако е удобно да питам какъв е резултата от 10 детокса? Имаше   bouquetли за сваляне като започна? Също така дали само на пълнолуние го спазваш или и на новолуние?
ОООО, страхотен ефект още първите два-три последователни детокса. Тези 10 не са ми последователни, а в рамките на година и половина, но както казах още на първите два-три детокса свалих 8 кг. И като се има предвид, че по принцип нямам чак такива проблеми в теглото /Знам, че по-добри резултати дават момичетата, които имат повече за сваляне/ - от 50 кг. си върнах нормалните 42, които са си ми най-доброто тегло. /Имайте предвид, че съм супер миньон - 148 см., да не кажете, че съм параноик или анорексик/. Оттогава като се усетя, че съм качила кило-две като направя детокс свалям по 2-3 кг. и гледам да поддържам. Само по пълнолуние го правя. Стриктно по правилата. Никога не съм го правила като сега - не в точните дни. Сега реших, за да си помогна и за бактерии, и за 2-та кг., които са си ми на корема от инжекциите за стимулации...А иначе след първото сваляне просто гледах поне два пъти в месеца да правя плодово-оризов ден, който съобразявам с фазите на луната. Супер лесно го карам и винаги си свалям 1 кг. за деня и така се поддържам ако се отпусна. И те така.

Момичета, аз да задам може би малко глупав въпрос: Токсините дали се изтеглят и чрез потта?  newsm78 Днес на тази огромна жега като прокарах ръка по потния си гръб  Embarassed и като разтърках пръсти потта ми беше много слузеста, хлъзгава като на гаден препарат за почистване...По принцип в други дни си е нормална влага и си съхне, а сега е хлъзгава... Embarassed Ама голямо съм обяснение и аз... Embarassed Laughing Надявам се ме разбрахте де. Питам, защото гледам да се успокоявам, че има ефект, защото този път както казах не съм доволна от кайсиите...може би те не са моя летен детокс, може би и заради това, че чакам цикъл и се подувам и задържам течности...Резултатът от кг. няма да е такъв добър, че не ходя и до вц-то като друг път, но ще съм истински щастлива ако поне малко съм се изчистила от гадните АБ и хормони. Какво ще кажете?

# 605
  • София
Здравей, със сигурност кожата е един от начините да се отделят токсини- и с потта, и с пъпки. Децата ми се лекуват с хомеопатия, там един от признаците за изчидстване на болестта е точно потене и избиване на пъпки.
Дано съм помотнала! Simple Smile

# 606
Здравейте, дами  Hug
Записвам се   и отивам да пия анг. сол. Мисля да карам този детокс само на диня.
Успех на всички!

# 607
  • София
Здравейте, дами  Hug
Записвам се   и отивам да пия анг. сол. Мисля да карам този детокс само на диня.
Успех на всички!

И аз така. Успех!

# 608
И аз си изпих солта преди около 40 минути, все още няма ефект, но очаквам. Към 12 почвам пъпеша   chef

# 609
  • Пловдив
Да се разпиша днес почнах с кафе с мед  Blush / е не мога да пия горчиво кафе
ансол и сини сливи - 1 ден

# 610
  • Градът на липите
И аз да се запиша. Изпих си солта в 8.30ч и  ефект никакъв. иначе съм на праскови. с водата и чая съм зле, не ми се пие нещо топла вода в тази жега Simple Smile

# 611
така съжалявам че не ви прочетох по рано така ми се иска и на мен да направя този детокс  Cry

# 612
Хайде с мен от утре- два дни и а нещо се обърках и помислих, че почва утре, та ще го направя само 2 дни, но нищо, пак си е прочистване  Wink

# 613
  • София
И аз да се запиша. Изпих си солта в 8.30ч и  ефект никакъв. иначе съм на праскови. с водата и чая съм зле, не ми се пие нещо топла вода в тази жега Simple Smile

Не ви действа солта точно по тази причина - ни пиете топла вода и чай.

# 614
Хайде с мен от утре- два дни и а нещо се обърках и помислих, че почва утре, та ще го направя само 2 дни, но нищо, пак си е прочистване  Wink
Hug утре съм на линия

Общи условия

Активация на акаунт