Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 421
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, изчетох отгоре отгоре темите и искам да изпробвам този метод. Това, което не ми стана ясно е - задължително ли трябва да има някакъв въвеждащ ограничен прием на храни преди детокса или може директно да се премине към него? Детоксикацията обяснена ли е подробно в кинагата на д-р Михайлов / за тези, които разполагат с нея/ Simple Smile? Има ли нови момичета, които те първа ще започват с този метод, да го правим заедно Simple Smile? Имате ли фейбук група? Много благодаря предварително за отделеното време Simple Smile Успешен детокс на всички!

# 586
  • Градът на липите
Кога започва следващия детокс? 10,11,12.07.2014г.  ли е ?

# 587
  • под дъгата
Didonika Да, тогава е. Макар че като гледам може и на 11,12, и 13.07(ако на някой така му е по удобно, защото пълнолунието продължава до неделя следобяд.
elanore Може и да няма въвеждащ режим-не е задължително,пожелателно е. Аз имам 2-та книга на д-р Михайлов и там има глава за детокса,не мога да кажа,че е толкова подробна.Може би в първата му книга има повече.Нямаме фейсбук група-или поне аз не знам за такава.

# 588
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Аз този месец малко изпреварих...Започнах детокса от днес...Знам, че не е същото и пречистващата сила е в двата дни преди пълнолуние и на самото пълнолуние, но си чакам цикъла и евентуално в петък или събота - лекарства за стимулация, така че няма как да стане с тях и детокс....Предпочетох да не го пропускам и да го направя, макар и по-рано, та да може до започването на стимулацията да се захраня и така.
Днес бях на кайсии и вода. Изкарах, но ми е много трудно..Пък и като съм самичка...
Успешен предстоящ детокс на всички!

# 589
Наскомими, според този сайт http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2014/07/07/пълнолунието е в събота. Значи детокса е  четвъртък, петък, събота и захр. в неделя.
  Но ако искаш можеш и да си го направиш повече дни, както си почнала от сега.

# 590
  • Пловдив
Знам, че е тогава. Но както написах, в събота ще почвам лекарства, така че няма как да ги съчетая с детокс и няма как да продължа дотогава. Умишлено го започнах от вчера, за да може до събота да го свърша и се захраня. Яд ме е, че съзнателно изпускам точните дни, но пък от друга страна - по-добре с детокс не в точните дни, отколкото без детокс.

# 591
Точно така, Наскомими! Аз съм на същотото мнение.

# 592
  • Градът на липите
naskomimi   какво количество кайсии на ден ядеш, и само от тях или смесваш и с друг плод?

# 593
  • София
Девойки, здравейте.

През лятото детокса е 1 кг плодове, доколкото разбирам. А захранването  е плодове и ориз ли? Не схванах добре първата страница.
Благодаря  bouquet

# 594
  • Пловдив
А захранването  е плодове и ориз ли? Не схванах добре първата страница.
Благодаря  bouquet
Доста добре е описано на първа страница захранването, но аз ще ти кажа как аз се захранвам. Сутринта 1 ябълка, към 10.00ч. 2-3- с.л овесени ядки в хладка вода, наобяд ангелска супа и салата от зеле, моркови и цвекло /много малко сол се слага, на върха на ножа/, а вечерта от салатката и обезсолено сирене с копър, зехтин и малко чесън. На следващия ден вече си правя или ориз със зеленчуци, или задушени картофи. Общо взето е това....има много хубава тема за захранването и рецепти тук http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=333 Препоръчвам да ги разгледаш още от днес, че през следващите три дни ще ти е трудно да разглеждаш рецепти и да мислиш за захранването.  Wink
Здравей Didonika!
Не смесвам. Аз по принцип съм голямо магаре и като реша да правя нещо, го правя както трябва. Ужасно съм стриктна на детокс, абсолютно с нищо не прегрешавам. Та като съм казала кайсии - кайсии и трите дни без нищо.
За количеството ми е трудно да определя. Тези два дни бях изключително натоварена на работа и постоянно по улиците и може би около 10-тина кайсии на ден съм изяждала. Но иначе количеството наистина е около 1 кг. на ден. Само дето предпочетох варианта с кайсии точно заради тази натовареност на работа и това пътуване. Защото мога да си извадя две-три кайсии и да си ги изям по път. Но като ефект не съм доволна. Почти никакъв ефект от английската сол през деня. Само малко сутрин.
Препоръчвам динята. Лятото винаги съм на диня, при нея няма ограничение в количеството и така се чистя от нея  Embarassed Просто в сегашния ми случай нямаше как да си мъкна диня напред-назад и затова.
Успех на всички утре - на мен днес ми е последен ден и ще издържа, аз си знам. Това сигурно вече ми е 10-та детоксикация и на нито една не съм се отказвала или проваляла. Така че ще изкарам, но пак казвам - не съм доволна от детокс на кайсии - да го имате предвид.
Хубав и усмихнат ден!

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 05:53 от naskomimi

# 595
Аз ще пропусна този детокс Sad
 Утре заминавам на морето, а като съм там не знам защо, винаги много ми се яде  eat  имам чувство , че слънцето и водата взимат всичко от мен  Rolling Eyes
Успешен детокс ви желая!

# 596
  • Градът на липите

Благодаря много за отговора  naskomimi .
Винаги съм се възхищавала на хората, които като се захванат с нещо го довеждат до край. За съжаление аз не съм от тях и много ме е яд на себе си. smile3518

# 597
Здравейте, момичета!  Simple Smile Решила съм този месец и аз да направя един детокс и тъй като ще ми е за първи път, имам 1-2 въпроса. По принцип гледам, че никъде не пише, че е позволен само един вид плод, но пък виждам, че повечето коментирате, че консумирате само диня или само кайсии и т.н. Аз си взех за утре един голям пъпеш, отделно имам праскови, кайсии, даже мислех и нещо друго да си купя за разнообразие, това грешно ли е?
И също в колко вода си разреждате солта, горе-долу една чаена чаша ли се пада?  newsm78

# 598
  • TX
Здравейте, момичета!  Simple Smile Решила съм този месец и аз да направя един детокс и тъй като ще ми е за първи път, имам 1-2 въпроса. По принцип гледам, че никъде не пише, че е позволен само един вид плод, но пък виждам, че повечето коментирате, че консумирате само диня или само кайсии и т.н. Аз си взех за утре един голям пъпеш, отделно имам праскови, кайсии, даже мислех и нещо друго да си купя за разнообразие, това грешно ли е?
И също в колко вода си разреждате солта, горе-долу една чаена чаша ли се пада?  newsm78
една супена лъжица ансол в около 30 мл. вода е най добре , за да няма неприятен ефект
Скрит текст:
дрислив
. А относно плодовете в едно хранене да е един вид плод и с оглед на тази препоръка се спазва за деня да са един вид плод, като за всички с изключение на пъпеш и диня дневното количество да не превишава кило, заради фруктозата капанна е.

# 599
една супена лъжица ансол в около 30 мл. вода е най добре , за да няма неприятен ефект
Скрит текст:
дрислив
. А относно плодовете в едно хранене да е един вид плод и с оглед на тази препоръка се спазва за деня да са един вид плод, като за всички с изключение на пъпеш и диня дневното количество да не превишава кило, заради фруктозата капанна е.
Ясно, значи първия ден ще ям само пъпеш, а пък за другите два ще си избера някакъв друг плод. Благодаря за отговора  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт