Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 399
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
mamakris добре, значи сме заедно в битката.  Ще направя оризчето и ще си взема някакви плодове.

Почваме утре към 15:30 часа newsm10

# 76
Ейй, аз си мислех , че само на пълнолуние и това 'утре' го пропуснах Simple Smile)

Как се развивт при вас нещата Simple Smile

# 77
При мен са добре brumbol    bouquetпо пълнолуние си е детоксването, а за допълнително прочистване и задържане е "оризенето", както го наричат някой - оризова супа и плодове, прочети в началото на темата след видовете детокси.

Та аз бях на това оризче с прасковки го съчетах и от 00 почти не излезнах. Леле вече пиша в рими. Оризът изчиства всички течности. Чувствам се добре и смятам според фазите на луната тази неделя пак да съм на ориз и плодове.

Има ли някой, който иска да е с мен? mamakris ти как си след оризовия ден?

Четох първите страници на книгата за детокса на д-р Михайлов, че тези които искат да отслабнат е добре да правят оризовия ден два пъти седмично, което за мен е напълно изпълнимо. Мисля си след поредния детокс другата седмица да пробвам един месец на два оризови дни.

Пишете момичета  smile3525

# 78
Добро утро,

Реших да опитам с детокса. Изпих английската сол. Подготвих чай от мента и се надявам да издържа 3-те дни на прочистване.

Ще се върна да почета и ако имам въпроси ще разчитам на вашето търпение за отговорите.

# 79
Добро утро,

Реших да опитам с детокса. Изпих английската сол. Подготвих чай от мента и се надявам да издържа 3-те дни на прочистване.

Ще се върна да почета и ако имам въпроси ще разчитам на вашето търпение за отговорите.

Добро утро! Детокса се прави при пълнолуние,което този месец е на 19.10.Добре е да прочетеш първата страница на темата,за да си изясниш нещата! Simple Smile

# 80
  • София
 Simple Smile

# 81
Здравейте, този месец детокса  ще го започна от 20 часа на 16-ти до 8 часа на 20-ти. Ще го карам на портокалов сок и вода. Успех на всички.

# 82
здравейте, някой ще прави ли този месец детоксикацията?
Аз сякаш съм навита на 17,18 и 19-ти да правя, но се чудя като пълнолунието е на 19-ти / събота/ в 02.38ч. то е реално е събота рано сутрин, дали е по-добре да се направи 16,17 и 18-ти ?
Дайте мнение ...

# 83
Здравейте момичета,

Rorrri аз си мисля че ще съм на 17-ти, 18-ти и 19-ти и на 20-ти захранването. Иска ми се точно на 19-ти да ми е третия ден, защото пълнолунието е 24 часа и е до неделя сутринта. Забелязала съм, че ако се случи така, че третия ден да е пикът на пълнолунието отслабвам повече и 00 също е много посещавано място. Wink А и се блазня от мисълта, че третия ден ще може да съм си вкъщи и да полежа повече, както и в неделята захранването - без много изкушения.

Хайде да идва, че нямам търпение!!! Този месец след детокса ми мина много бързо и леко и аз се чувствам страхотно.  #Milti

brumbol ,mamakris,ra-di тук ли сте?

Пишете момичета ...  newsm51

# 84
Дамм, имаш право, и аз ще се "детоксвам" от 17-ти до 19-ти вкл. И мен най-много ме блазни мисълта, че ще съм си вкъщи последния ден, особено ако пак ме застигне някое зверско главоболие.

Иначе и аз се чувствам много добре след 2 поредни детокса - август и септември. Свалих няколко излишни килца. Надявам се и вътрешно да съм се пречистила, защото се чувствам екстра Grinning

Ами айде тогава набираме още интусиасти  Sunglasses 

Пишете четвъртък на старта......

# 85
Привет и от мен!  bouquetЗа сега мисля да съм с вас от 17-19,дано тАКА ОСТАНЕ Simple Smile .Шести пореден ми е,но имам и един започнат и до там  Embarassed.Понеже свалям 1кг.,все се връщат ,та и +1кг,но здравословно го прАвя.Не,че не искам и да свалям,но....  Confused .До скоро ,за сега  Peace

# 86
Записвам се при вас с надежда за 1-ви успешен детокс  Praynig. Пробвах веднъж, но си бях направила сока от цитруси, и нещо с гастрита ми не се разбрахме, та бързо-бързо капитулирах. Сега ще се подготвя с ябълков сок, дано и той да не създаде проблеми  Rolling Eyes
И тъй като за да не забравя кога е пълнолуние, си бях навила аларма за вчера да ме подсети, взех, че си помислих, че днес е първия ден от детокса, направих си сокчето и досега даже 1 литър съм изпила. И чак сега ми светна, че пълнолунието е на 19-ти, ама нищо - една тренировчица си спретнах май  hahaha
Пожелавам си успех за утре, на вас  -също   bouquet

# 87
И аз се включвам за утре.

# 88
  • София
И аз съм се приготвила за утре с ябълки Simple Smile

# 89
  • София
Аз вече открих сезона на грейпфрутите( покрай малката ми дъщеря-много ги обича и все сме заредени). Така че утре съм с вас на грейпфрути и белтъци.!  Hug От 3 месеца не съм правила  и доста се усеща  Embarassed и вижда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт