Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 378
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, аз че олекнах - олекнах от детокса, обаче вчера и днес не ми се ходи до тоалет, вие как п0рактикувате, нещо разхлабващо чайче ли да пия? Пак ще се подуя, тъкмо спихнах малко, вчера се захраних нормално /картофена супичка и салатка зеле и моркови/... и една филийка хляб
Какво ще кажете за хляба, аз много го обичам и почти не мога да ям без него особенно месо-става ми мазно...
Не съм се теглила преди и след, но с едно коланче - цели 2см. по малко, което много ме радва, аз съм наддала точно около талията, иначе краката и дупето са ми ок.
Споделете какъв разхлабващ чай пиете, когато имате проблем

# 61
  • София
Аз съм голям противника на хляба, не че не ям и не обичам, но не смятам че е добра храна.
Компромисен вариант са пълнозърнестите му варианти, но смятам, че и с тях не трябва да се прекалява, а ако се яде да е в първата половина на дена, а не вечер.
НО това са си мой разсъждения и наблюдения над моя организъм Peace

# 62
Аз пък още съм под действието на ансола ooooh!

# 63
Ами и аз с малко закъснение да се отчета с успешен детокс и успешно захранване  Laughing Надявам се да се видим и следващия месец  Hug

# 64
Момичета,пишете резултати моля! Все пак те са тези,които ни амбицират да детоксваме  Simple Smile
Привет и от мен.
Отчитам успешен детокс - 4.3 кг newsm35, които поне половината да задържа е все нещо.
Закусих грозде, сега боря овесените ядки. На обяд картофки с малко олио и чесън на прах. Чувствам се лека и ставните болки отшумяха.

Радвам се, че съм част от Вас!
Пишете, ще Ви следя .

Хубав ден newsm51 newsm51

Браво,страхотен резултат,дано го задържиш до следващия детокс!  bouquet

# 65
Много благодаря Ради. Надявам се да задържа поне 2 от 4 те. Още със захраването качих едно кило. Битката при мен тепърва започва. Ще пиша и ще ви следя. Петък няма да мога да съм на ориз, защото пътувам. Ще мисля каквода направя. ooooh! ooooh!  хубава вечер.

# 66
Докато ви прочета и вие хоп в новата тема.Сега отивам пак от начало и дано ви стигна.
Трудно задържам кг. и се люшкам нагоре - надолу.

# 67
  • София
Записвам се да следя темата... днес реших, че трябва да започна да се детоксикирам по съвет към друг потребител на д-р Михайлов - нямам проблеми с килограмите, но ми излезе много неприятен кожен обрив преди месеци,  с който се надявам да се преборя с по-добър хранителен режим!  Peace

# 68
Искам да попитам по запознатите има ли смисъл от детокса при положение че приемам лекарство за високо кръвно налягане. Ще го пия всяка сутрин по едно и не е препоръчително да се спира. Стрес ме докара до това положение и няма накъде.
Радвам се на всички нахъсани и успели мами, които успявате Laughing

# 69
  • TX
Искам да попитам по запознатите има ли смисъл от детокса при положение че приемам лекарство за високо кръвно налягане. Ще го пия всяка сутрин по едно и не е препоръчително да се спира. Стрес ме докара до това положение и няма накъде.
Радвам се на всички нахъсани и успели мами, които успявате Laughing
има  Peace

# 70
# 71
Привет,
записвам се в темата за да следя Simple Smile
Току-що свършвам житния режим на Дънов и ще е страхотно да си се детоксикирам месечно.

Какво правите когато не успявате да хванете точната дата на пълнолунието? Има ли смисъл въобще или се чака следващ месец?

# 72
Привет,
записвам се в темата за да следя Simple Smile
Току-що свършвам житния режим на Дънов и ще е страхотно да си се детоксикирам месечно.

Какво правите когато не успявате да хванете точната дата на пълнолунието? Има ли смисъл въобще или се чака следващ месец?

Здравей и заповядай Simple Smile! Всичко свързано с детоксикацията и луната е на първата страница-прочети там,нещата! Simple Smile

# 73
Здравейте  и от мен. Завърнах се от командировка,  не можах да съм на ориз миналия петък, но си мисля тази събота от 15:35 да съм на оризче до толкова часа в неделята.

Ще има ли някой за подкрепа с мен?Запазвам засега успешно три от смъкнатите четири килца и искам с ориза да смъкна още малко преди следващия.

Добре дошла brumbol  Hug Hug Hug аз специално чакам следващите три дни на детокс.

# 74
Здравейте  и от мен. Завърнах се от командировка,  не можах да съм на ориз миналия петък, но си мисля тази събота от 15:35 да съм на оризче до толкова часа в неделята.

Ще има ли някой за подкрепа с мен?Запазвам засега успешно три от смъкнатите четири килца и искам с ориза да смъкна още малко преди следващия.

Добре дошла brumbol  Hug Hug Hug аз специално чакам следващите три дни на детокс.

Хайде за събота се записвам с теб на ПОД Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт