Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 408
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Градът на липите
Как ме е яд, че забравих да си купя английска сол  smile3511. Може ли да я заместя със Сена за  1 ден?

# 646
Здравейте дами! И аз съм с вас! Никак не е сложно и даже приятно! За всички нови: внимание води до пристрастяване! Хахахаха Laughing Joy

# 647
Здравейте дами и аз се включих изпих си рано-рано солта и сега си допивам кафето да видим дали ще издържа Sunglasses

# 648
Добро утро,дами  bouquet
И аз започнах....
Хубав ден:)

# 649
Здравейте момичета,

След известно прекъсване и аз съм тук. Изпих солта... сега смело напред!

Успешен ден!

# 650
Здравейте и аз се включих  Simple SmileЗа първи път правя детокса и дано да мине леко Simple Smile
Сутринта пропуснах английската сол,защото съм на работа и на обед имам излизания и не исках да рискувам ,но за  утре и за  неделя съм си подготвила.

Лек и успешен детокс на всички Simple Smile

# 651
добре де аз ли нещо бъркам или.... newsm78 в 8 си изпих солта гадна не гадна преглътнах я не ходих до тоалетната след това в 8:30 си изпих кафето пак не съм ходила до тоалетната в 10 излязох и в 11 се прибрах и хапнах пъпеш и след 5мин в тоалетната за 2часа ходих 4 пъти ooooh! защо така се получи... за първи път правя детокс

# 652
Привет мацки как сте с настроението Sunglasses
Аз да споделя понеже ми е за първи път голямо ходене до тоалетната по малка нужда днес то мине не мине 1-2 часа и съм там ,дали е нормално  newsm78
По обед хапнах малко диня и съм на минерална вода  засега се чувствам добре да видим довечера дали няма да озверея от глад хихихих.
Хайде успех на всички. Peace

# 653
И аз до тук съм добре,но по-късно дано ми се размине виенето с/у луната... Embarassed

# 654
Добро утро,първия ден мина успешно Simple SmileИскам да попитам,че ни ми е ясно за летния детокс когато е само на плодове.Освен плодовете ,които са 1 кг .може и диня /пъпеш на корем или когато се яде диня/пъпеш не се ядат други плодове.

# 655
  • Варна
Аз пък вчера към 3 ч. сдадох фронта и хапнах 2 палачинки с авокадо.
Ама нали признат грях е половин грях - все едно, че съм изяла само една  Laughing
Главоболието, дето си го имах от сутринта, не стана по-силно. И това, което ме учуди повече - не висях в тоалетната цял ден, както се бях подготвила предварително Simple Smile

# 656
Привет и аз вчера издържах  Grinning
Днес да видим сега си похапвам малко диня и пия неподсладено кафе,довечера ще ми е зор че се събираме на село на барбекю а аз на диня,освен да ги накарам да ми я пекнат на барбекюто ей така за аромат Laughing
И да каже неможах да се сдържа до понеделник и се притеглих сутринта и кантара ми показва -1.800-2.00кг. и ми стана едно такова хубавко на душата няколко пъти се качвах та така .
Добро утро,първия ден мина успешно Simple SmileИскам да попитам,че ни ми е ясно за летния детокс когато е само на плодове.Освен плодовете ,които са 1 кг .може и диня /пъпеш на корем или когато се яде диня/пъпеш не се ядат други плодове.

atyty -мисля че трябва да се яде само диня или пъпеш,а ако са други плодове -1 кг. да не се смесват.
Хайде успех на всички та дано издържим Peace

# 657
Здравейте!
Радвам се, че всички сме добре. И новите разбраха, че не е толкова трудно. Аз не го правя за да отслабвам, но ето че 1 кг. липсва! Grinning
Продължаваме напред, нали??? Laughing

# 658
 baloni baloniМного ясно!

# 659
Аз явно вчера съм я оплескала,защото ядох диня ,сливи и няколко смокини, но веднага ще се коригирам Simple Smile Успешен ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт