Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 406
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм тук не съм се предала. Наистина е лесно ппне засега

# 661
Didonika-САНИЕ - ми се струва доста неудачна алтернатива на англ сол, първо в схемата пише че през целия детокс може да се консумира зелен чай, но не и САНИЕ. Да не говорим, че действието и предназначението на едното е съвсем различно от другото..Можеше първият ден да си просто на плод а останалите 2 с англ сол
Аз също съвсем успешно си изкарвам вторият ден по плажа цял ден, случи се супер да е когато съм на почивка..какво по хубаво от диня на плажа..пък и стаята ми е на крачка от пясъка Simple Smile. Пожелавам ви да ви е толкова кеф както и аз Успех Party

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 17:32 от mamakris

# 662
  • Варна
При мен мина толкова лесно, че се чувствам направо ограбена.
Отслабващи диети не съм правила никога. Ахаа реша да огранича количеството и си мисля "Хубаво де, ама бива ли, ако утре насреща ми се зададе камион, последната ми мисъл преди да умра да е "Защо не си доядох вкусната пържола снощи?"".
Така се настройвах как ще огладнявам, пък ще се преборвам, ще си калявам волята и накрая ще порасна 5 см., ей тъй от гордост, затова че така геройски съм се справила с всички предизвикателства... нъцки. Поогладнях на втората и третата вечер, но не повече, отколкото когато съм закусила баничка в 8 ч., а наближава обяд. И на втората и на третата вечер насреща ми ядоха пица (едно от нещата, които мога да ям всеки ден и да не ми омръзне) а аз дори не опитах.
И главоболието, за което така старателно се подготвих, също не благоволи да се появи.
Междувременно успях да прочета книгата, но тя май повече ми повдигна въпроси, отколкото да ми отговори. Ще попрочета пак,а после ще се заема и с вашите теми.

# 663
Браво Пунчик, на финала сме остана захранването, което е не по малко важно не го пренебрегвайте момичета Simple Smile Усмихнат ден от мен!

# 664
Привет мацки!
И аз издържах и при мен липсваше главоболието за което мнооого се притеснявах,като изключим малко сутрин ама то е по скоро че се бавих с кафето докато друг път го пия веднага като се събудя, чак зверски глад не съм усетила бях само на диня.Днес почнах с кафе с малко пресен мед и 1 ябълка за закуска ,овесените ядки ги пропуснах умишлено че не ги харесвам ,а за обед хапнах малко картофена салатка с магданоз без лук.За довечера съм на картофи соте само че задушени в торбичка и малко пресен домат за салатка.Чувствам се мн.добре не съм се теглила че не си бях у нас но утре като стана че ми е традиция само сутрин.
Може би ще го повторя пак на следващото пълнолуние.Има и още да кажа какво ми се случи но друг път че нямам време.
Бай......

# 665
Здравейте и аз приключих.Получи се много вкусен детокс.Днеска бях ужасно гладна и може би защото не можах да спя заради пълнолунието и станах в 5:00 сутринта.
Не знам дали добре направих,но сутринта към 9:00 бях много гладна и изядох 2 праскови и 5-6 сливи,по късно и овесените ядки с няколко стафиди.
За обяд картофи на пара със салата от домати и по късно няколко моркова.За вечеря хапнах чиния с варен булгур и салата от домати и малко чушка.

За захранването позволени ли са други зеленчуци освен моркови и зеле? Използва ли се мазнина?

# 666
  • Варна
От книгата не ми стана съвсем ясно кои комбинации се водят добри и кои не.
Домати и картофи/хляб на няколко пъти беше спомената като лоша, но нямаше посочени алтернативи (а може и да не съм забелязала, защото я четох за един ден в промеждутъците между други дейности). Или май пишеше нещо, че трябва да има половин час между едното и другото  newsm78
Не ми се търси сега, но имаше нещо... че ................... няма да съсипе детокса, но дори само една маслина ще опропасти целия ден (нямаше обяснение защо, или поне не черно на бяло). Не пишеше и кои са другите "съсипващи" изкушения, от които да се пазим.

# 667
Здравейте, отпускарски сезон е и може би за това е тихо тук.
Да попитам, нали от 23 започва сегашния детокс до 25 август?
  bouquet  bouquet

# 668
ДАНИНА, ако си решила да го правиш по НОВОЛУНИЕ  започваш на 23.08 ДА
 За ПЪЛНОЛУНИЕ датите са 07.09, 08.09, 09.09 тогава е и пълнолунието, а на 10.09 захранване. Успех!

# 669
ДАНИНА, ако си решила да го правиш по НОВОЛУНИЕ  започваш на 23.08 ДА
 За ПЪЛНОЛУНИЕ датите са 07.09, 08.09, 09.09 тогава е и пълнолунието, а на 10.09 захранване. Успех!
Благодаря!!!   bouquet

И едно въпросче - само по пълнолуние ли се прави детокса, може ли за всички фази на луната?

# 670
Мисля, че веднъж в месеца е идеята... аз самата го правя не на точните дати, защото до обяд на първия ден ми е много "бурно", т.е. не мога да отида на работа, а си "пазя" тоалетната вкъщи; тъй че го започвам с 1-ви ден сабота или неделя независимо, че се разминавам с точните дни. По-добре късно/рано, отколкото никога Simple Smile

# 671
Здравейте! Купих си чая за отслабване на д-р Михайлов, но не съм съвсем сигурна как трябва да се пие. На опаковката пише 2 пакетчета се запарват в 200-300 мл и се пие три пъти дневно. Това как се разбира - че тази доза от 300 мл. се прави наведнъж и се разделя на три приема ли?  newsm78

# 672
Здравейте Simple Smile почвам да се навивам за детокса... Остава ми само солта да си купя .. Купих си калкареата , витамин Ц , прашеца ... Мисля тях да ги почна от утре за един месец и после почивка ... Успех на всички , които ще правят детокса ! Simple Smile

# 673
Здравейте Simple Smile почвам да се навивам за детокса... Остава ми само солта да си купя .. Купих си калкареата , витамин Ц , прашеца ... Мисля тях да ги почна от утре за един месец и после почивка ... Успех на всички , които ще правят детокса ! Simple Smile
МИЯ- какъв детокс ще правиш за цял месец? newsm78

# 674
 Laughing  Детокса ще го правиа три дни , а хомеопатията ще я взимам един месец  Wink
 Не намерих обаче анлийска сол и взех магнезиев хлорид . Ако някой има впечатления как се пие , моля да се включи !

Общи условия

Активация на акаунт